ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Ο θηριώδης τύπος που σπρώχνει τον μικρό και οι φίλοι του που παρακολουθούν

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Ο θηριώδης τύπος που σπρώχνει τον μικρό και οι φίλοι του που παρακολουθούν

Αλληγορική περιγραφή της κατάστασης με ΑΟΖ – φυσικό αέριο

 • Λασπολογία και ότι πιάσει . Μαύρη προπαγάνδα και ότι προκύψει. Η κυρίαρχη κατάσταση στο πολιτικό σκηνικό εν όψει εξελίξεων στο Κυπριακό. 

 

 • Όλοι φωνάζουν, ωρύονται και αλληλοκατηγορούνται και ο πολίτης δεν γνωρίζει τι πραγματικά συμβαίνει και αν θα παίξουν την τύχη του για άλλη μια φορά στα ζάρια. 

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

 • Κι επειδή ουδέποτε θέλαμε να το παίξουμε πολιτικοί αναλυτές να τα πούμε όσο απλούστερα μπορούμε . Αλληγορικά και όσο γίνεται πιο παραστατικά.

 

 • . Οι Τούρκοι αντιλαμβανόμενοι για μια ακόμη φορά την αδυναμία μας, όλο και μας σπρώχνουν. Φαντασθείτε ένα σωματώδη τύπο να σπρώχνει κάποιο μικρό στο δέμας , ο οποίος μπορεί να γνωρίζει πολεμικές τέχνες αλλά είναι φοβητσιάρης.

 

 •  Μετά από πολύ σπρώξιμο κάποια στιγμή θα δυσανασχετεί και φοβάται ο μικρόσωμος, μπας και του τσαλακώσει τα καινούρια του ρούχα που έβαλε για να κάνει σόου, οπόταν θα φωνάξει στον θηριώδη τι θέλει  για να μην τον πιέζει άλλο. Ε, κι αυτός γνωρίζοντας ότι έχει στις τσέπες του καραμέλες ο μικρός που του έδωσε μια κυρία που τον αγαπάει πολύ, επονομαζόμενη και φύση πάντα με την συγκατάθεση του Ύψιστου,  θα ζητήσει να τις μοιραστούν. 

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις από την κατηγορία ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

 • Κι επειδή πάντα είναι λαθρόβιο το τέρας και  εκμεταλλεύεται την απερισκεψία , τους καβγάδες με τον εαυτό του και τα ψυχολογικά τραύματα του μικρού, όταν αυτός βγάλει από την τσέπη τις καραμέλες, θα  αρπάξει τις περισσότερες και θα τρέξει να φύγει. 
 • Κάποιοι εκ των φίλων του μικρού θα φωνάξουν, αλλά και πάλι θα μείνουν στις φωνές, αφού πάνε και εκδρομές με το θηριώδες τέρας και τους κερνάει σαλέπι και μπακλαβάδες, ε,  και δεν θα τρέξουν να πάρουν τα κλεμμένα πίσω και να τα δώσουν στον κάτοχο τους. 

 

 • Κι θα αρχίσει τότε ο καβγάς του μικρού με τον εαυτό του γιατί δεν προνόησε με όλα τα συνεπακόλουθα υπόλοιπα εσωτερικά του προβλήματα ή όπως λέμε στην αργκό , θα του φταίνε τα ρούχα του. 

Διαβάστε επίσης: ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Η θηλυκή με τις πολλές αμαρτίες που στοιχίζουν ακριβά

 • Από την άλλη ο θηριώδης τύπος θα καταναλώνει τις καραμέλες και θα ετοιμάζεται να βρει τον μικρό σε μια δύσκολη κατάσταση για να του υφαρπάξει και τις υπόλοιπες.

 

 • Κάπως έτσι είναι τα πράγματα. Μπορεί να μοιάζει με ιστορία καρτούν όλο αυτό που σας περιγράψαμε, αλλά αποτελεί την εικονική πραγματικότητα που ζούμε. 

 

 • Ο μικρός για να αντισταθεί κάποια φορά στο τέρας που έμπλεξε στην ζωή του,  χρειάζεται πέραν από την ενεργό στήριξη των φίλων του που συνιστά και εμπλοκή στον καβγά, να αποκτήσει περισσότερη αυτοπεποίθηση , να βρει ηρεμία και προσήλωση στον στόχο και κυρίως να εξασκήσει τις πολεμικές του τέχνες , αφού το έριξε στο φαγοπότι και έμεινε …απροπόνητος.