ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Παρασκήνιο από κόκκινο σύντροφο για ΑΚΕΛ & η μοναδική ψήφος Μουσκάλη σε Τράγκολα (ΦΩΤΟ)

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Παρασκήνιο από κόκκινο σύντροφο για ΑΚΕΛ & η μοναδική ψήφος Μουσκάλη σε Τράγκολα (ΦΩΤΟ)

Η υπέρβαση του Φούλη για να ξεμπερδεύει τους εσωκομματικούς μπελάδες έγινε κατάβαση - Ποιος είναι στη φώτο;

  • Που πας πυροσβέστη μου. Που πας; Στους κροκόδειλους για να σε καταβροχθίσουν; Συμπεριφέρθηκε σαν πρωτάκι ο ΜΑΡΚΟΣ ΤΡΑΓΚΟΛΑΣ αποδεικνύοντας ότι η πολιτική χρειάζεται και επιδεξιότητα, πρωτίστως και κυρίως να παραμένεις προσγειωμένος…Θα καταγραφεί στα εγχειρίδια πολιτικής ως ένα από τα άτομα που ενώ στηριζόταν από τα δυο μεγάλα κόμματα για συγκεκριμένο αξίωμα( την Δημαρχία Αμμοχώστου) , κάτι που συμβαίνει σπάνια έως ΟΥΔΕΠΟΤΕ, κατάφερε να καταστρέψει την προοπτική του, από την βιασύνη του να αυτοπαρουσιασθεί σαν ο κοινός Εθνάρχης των δυο κομμάτων. Και η αδυσώπητη κρεατομηχανή των κομμάτων τον κατακρεούργησε. 

Δείτε επίσης: Έμενε παράνομα Κύπρο και λάμβανε και επίδομα!

  • Σε μια στιγμή από εκλεκτός έγινε ο χειρότερος και εν ριπή οφθαλμού τον έστειλαν στο σπίτι του…γενικώς, καταστρέφοντας του όποια όνειρα έκανε, αν και μάλλον δεν θα μπορούσε να υλοποιήσει. Α, και που ξέρεις Μάρκο μας…Μπορεί να είναι για καλό που δεν σου βγήκε αυτή η ιστορία. Γλίτωσες γιατί με τις εξελίξεις στο θέμα της Αμμοχώστου μπορεί και να σου φόρτωναν κανένα …ασήκωτο βάρος και να σου συντρίψουν τους ώμους .
  • Η υπέρβαση του Φούλη για να ξεμπερδεύει με την αναπληρωματική εκλογή και τους εσωκομματικούς μπελάδες έγινε κατάβαση και έτσι ακόμη και ο ΔΗΣΥ που προωθούσε την υποψηφιότητα του Τράγκολα, έτρεξε να φύγει μακριά του, αποποιούμενος οποιαδήποτε στήριξη. Καλοκαίρι γαρ σου λένε που να τρέχουμε στις ζέστες για εκλογές, να ξεμπερδεύουμε με τον Τράγκολα που έχουμε πρόχειρο και τον ελέγχουμε όταν θα έχει εξελίξεις στο Κυπριακό… Τόσο καλά.

Καθημερινό παρασκήνιο από Newsbomb ΕΔΩ

  • Στο ΑΚΕΛ όπως μας πληροφορεί ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ , επιφανής πράκτορας της ΞΥΠ, δεν είδαν από την αρχή της πρότασης με καλό μάτι τον Τράγκολα, αλλά σκέφτηκαν κι αυτοί να μπουν σε περιπέτειες . Στην πορεία κι αφού βιάστηκε ο Μάρκος να μιλήσει τότε άρχισαν τα όργανα. Και τι δεν ειπώθηκε στην Επαρχιακή Συνδιάσκεψη Αμμοχώστου για να μην τον ψηφίσουν οι σύντροφοι. 
  • Ανασκάλισαν στο παρελθόν και ανακάλυψαν ότι ο πατέρας του φανατικός ΑΚΕΛικός είχε σε περίοπτη θέση του σπιτιού του την φωτογραφία του ΕΖΕΚΙΑ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ σαν εικόνισμα…Όμως ο Μάρκος Τράγκολας στην πορεία ξέφυγε κι αντί να παίξει ποδόσφαιρο στην ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ κατέληξε στην ΑΝΟΡΘΩΣΗ , όπου και έκανε καριέρα ως τερματοφύλακας. Οι σύντροφοι φυσικά πληγώθηκαν και ευκαιρίας δοθείσης το ξαναθυμήθηκαν. (Στη φώτο στον κόκκινο κύκλο ο τερματοφύλακας της Ανόρθωσης Μάρκος Τράγκολας το 1982-83)
  • Ε, και στην ψηφοφορία που ακολούθησε πήρε μια και μοναδική ψήφο. Αυτή του ΑΝΤΡΕΑ ΜΟΥΣΚΑΛΗ που στήριξε την υποψηφιότητα του. Προφανώς μπορεί και να ήταν προπονητής του στην Ανόρθωση και ο Μουσκάλης είναι γνωστό ότι έχει ευαισθησίες με το ποδόσφαιρο…Οι υπόλοιποι τον τιμώρησαν, αφού η Επαγρύπνηση ( κακέκτυπο της ΞΥΠ αλλά με παράδοση διαβολής) έδρασε αναλόγως. 
  • Μην ξεχνάμε ότι τώρα έρχονται και οι υιοί των πρώην αξιωματούχων του ΑΚΕΛ. Ο Χρύσανθος , υιός του Βενιζέλου Ζανέττου, ο Αντρέας, υιός του Κίκη Καζαμία και πρέπει κι αυτά τα παιδιά να προωθηθούν. Ε, θα προωθούσαν τον αποστάτη που έπαιξε στην ΑΝΟ και όχι στην Σαλαμινάκκα;
  • Κι όπως η στήλη καθιέρωσε εδώ και αρκετά χρόνια, ενεργοποιήθηκε από τον μηχανισμό του ΑΚΕΛ και πάλι η μέθοδος της ΣΤΥΜΜΕΝΗΣ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΑΣ ,όπου ξεζουμίζεται κάποιος και αφού χρησιμοποιηθεί επαρκώς ,τον πετάνε στον κάλαθο των πολιτικών αχρήστων. Το ειδικό σκυβαλοφόρο του ΑΚΕΛ που βρίσκεται στην Εζεκία Παπαϊωάννου είναι γεμάτο από λεμονόκουπες, που άλλοτε ήταν και πιο ζουμερές από τον Τράγκολα.
  • Καλός πολίτης Τράγκολα μου και η ζωή μακριά από τις κάμερες και την πολιτική είναι …ευτυχία και κυρίως ισορροπία. 

ΤΡΑΓΚΟΚΥΚΛ

ΤΡΑΓ2