ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Οι εύστοχες βολές της βδομάδας και οι πληγωμένοι…

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Οι εύστοχες βολές της βδομάδας και οι πληγωμένοι…

Περιληπτικά και συνοπτικά όσα κατέγραψε η στήλη την βδομάδα που διανύσαμε. Θα σας παραθέτουμε αποσπάσματα της στήλης για να παίρνετε μια γεύση τι προσφέρουμε στους πελάτες μας.

Ο θηριώδης τύπος που σπρώχνει τον μικρό και οι φίλοι του που παρακολουθούν- αλληγορική περιγραφή της κατάστασης με ΑΟΖ – φυσικό αέριο

 Ο μικρός έριξε στο φαγοπότι και έμεινε …απροπόνητος

 • Λασπολογία και ότι πιάσει . Μαύρη προπαγάνδα και ότι προκύψει. Η κυρίαρχη κατάσταση στο πολιτικό σκηνικό εν όψει εξελίξεων στο Κυπριακό. 
 • Όλοι φωνάζουν, ωρύονται και αλληλοκατηγορούνται και ο πολίτης δεν γνωρίζει τι πραγματικά συμβαίνει και αν θα παίξουν την τύχη του για άλλη μια φορά στα ζάρια. 
 • Κι επειδή ουδέποτε θέλαμε να το παίξουμε πολιτικοί αναλυτές να τα πούμε όσο απλούστερα μπορούμε . Αλληγορικά και όσο γίνεται πιο παραστατικά.
 • . Οι Τούρκοι αντιλαμβανόμενοι για μια ακόμη φορά την αδυναμία μας, όλο και μας σπρώχνουν. Φαντασθείτε ένα σωματώδη τύπο να σπρώχνει κάποιο μικρό στο δέμας , ο οποίος μπορεί να γνωρίζει πολεμικές τέχνες αλλά είναι φοβητσιάρης.
 •  Μετά από πολύ σπρώξιμο κάποια στιγμή θα δυσανασχετεί και φοβάται ο μικρόσωμος, μπας και του τσαλακώσει τα καινούρια του ρούχα που έβαλε για να κάνει σόου, οπόταν θα φωνάξει στον θηριώδη τι θέλει  για να μην τον πιέζει άλλο. Ε, κι αυτός γνωρίζοντας ότι έχει στις τσέπες του καραμέλες ο μικρός που του έδωσε μια κυρία που τον αγαπάει πολύ, επονομαζόμενη και φύση πάντα με την συγκατάθεση του Ύψιστου,  θα ζητήσει να τις μοιραστούν. 
 • Κι επειδή πάντα είναι λαθρόβιο το τέρας και  εκμεταλλεύεται την απερισκεψία , τους καβγάδες με τον εαυτό του και τα ψυχολογικά τραύματα του μικρού, όταν αυτός βγάλει από την τσέπη τις καραμέλες, θα  αρπάξει τις περισσότερες και θα τρέξει να φύγει. 
 • Κάποιοι εκ των φίλων του μικρού θα φωνάξουν, αλλά και πάλι θα μείνουν στις φωνές, αφού πάνε και εκδρομές με το θηριώδες τέρας και τους κερνάει σαλέπι και μπακλαβάδες, ε,  και δεν θα τρέξουν να πάρουν τα κλεμμένα πίσω και να τα δώσουν στον κάτοχο τους. 

Δείτε επίσης: Επανέρχεται ο Χρ. Στυλιανίδης- στήνει πλατφόρμα και προετοιμάζεται για την Προεδρία

Ποτέ φθηνά καύσιμα ελέω καρτέλ Κυβέρνησης- εταιρειών πετρελαιοειδών και το άχρηστο όργανο που απεκόπη…

Κακός δαίμονας μας δεν είναι οι άγγλοι. Η ανοχή μας είναι…

 • H  τιμή των καυσίμων αυξάνεται αλλά μην διαμαρτύρεστε γιατί θα μας πει η Κυβέρνηση ότι για τιμωρία θα πληρώσουμε και άλλους φόρους. 
 • Το καρτέλ εταιρειών πετρελαιοειδών και Κυβέρνησης συνεχίζεται απρόσκοπτα, αφού επωφελούνται εκατέρωθεν. Εξάλλου το μεγαλύτερο έσοδο του κράτους είναι οι φόροι επί των καυσίμων. Και από την πλευρά τους οι εταιρείες επειδή δεν είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα, επωφελούνται …αναλόγως. 
 • Οπόταν τα περί δημοσίων συγκοινωνιών, έλευσης φυσικού αερίου για να έχουμε φθηνότερο καύσιμο, με όλα τα ευεργετικά αποτελέσματα σε βιομηχανίες, νοικοκυριά είναι τα συνήθη παραμύθια της Χαλιμάς…
 • Αν παρακολουθείτε τα γεγονότα στην Ελλάδα θα διαπιστώσετε ότι ανακάλυψαν κάποια πρατήρια πετρελαιοειδών που κλέβουν τους πολίτες παραβιάζοντας τους μετρητές. Στο Κυπριστάν γίνεται κάποιος έλεγχος για να καταγραφεί αν γίνεται τέτοιου είδους κλοπή;
 • Γιατί οι γιατροί είναι πάντα θυμωμένοι και φωνάζουν; Εμάς τι μας λένε ότι δεν πρέπει να αγχωνόμαστε και να φωνάζουμε  για να μην ανεβεί η πίεση και η χοληστερίνη μας; Καμιά φορά με τόσα νεύρα όταν εγχειρίσουν θα κόψουν κανένα όργανο και να το πετάξουν. Και άιντε να είναι άχρηστο δεν πειράζει. Αν είναι όμως χρήσιμο;

Καθημερινό παρασκήνιο από την Newsbomb ΕΔΩ

Οι φουστανέλες του Άντρου, ο σκληρός Γ.Γ. Στέφανος και το μπέρδεμα του Φούλη με τους Βαρωσιώτες λόγω υπέρβασης…

Μνημείο ξενοφοβίας το ΔΗΚΟ.

 • Κάποιοι θα φορέσουν φουστανέλες φωνάζει ο ΑΝΤΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ. . Παρά γυμνοί(πολιτικά) όπως κυκλοφορούν τώρα Άντρο μας και προκαλούν απέχθεια καλύτερα να φοράνε κάτι…
 • Μεταλλαγμένος ο Στεφάνου έτσι; Από ήπιος κυβερνητικός εκπρόσωπος- βουλευτής σε σκληρός Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ τα επόμενα χρόνια. Αμάν είναι και οι φίλοι μου ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΟΥΚΑΙΔΗΣ και ΑΡΙΣΤΟΣ ΔΑΜΙΑΝΟΥ υποψήφιοι για την θέση. Ε, δεν είναι και ότι θέλει – πάντα- ο Άντρος και η εξ απορρήτων του διευθύντρια…
 • Δεν θέλουν πλέον την ΕΛΕΝΗ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ στο ΔΗΚΟ. Καλά τους δικούς τους δεν θέλουν και θα αγαπήσουν τους ξένους; Μνημείο ξενοφοβίας το ΔΗΚΟ.
 • Όχι δηλαδή πως στα άλλα κόμματα τα πράγματα εξελίσσονται καλύτερα. Αλλά αυτοί είναι συνηθισμένοι και οι αρχηγοί τους δεν φοβούνται…. Στο ΔΗΣΥ ο Φούλης βάζει υποθήκη για το μέλλον. Έχει και την Δημαρχία που θέλει να κάνει υπέρβαση αλλά οι Βαρωσιώτες του ΔΗΣΥ …φωνάζουν.
 • Εκτός των θεμιτών και αθέμιτων υποσχέσεων που δίνονται προς εκείνους που αντιδρούν στην κοινή υποψηφιότητα ΣΙΜΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ στην Δημαρχία Αμμοχώστου είναι και αρκετά ευτράπελα που κοσμούν τον εν λόγω αγώνα και προφανώς ανάγονται στην προσπάθεια των κομματαρχών για να τραβήξουν την προσοχή του φιλοθεάμονος κοινού

Όλες οι τελευταίες ειδήσεις ΕΔΩ

Παρασκήνιο από τον κόκκινο σύντροφο για το ΑΚΕΛ, η μοναδική ψήφος του Μουσκάλη στον απολιτικό Τράγκολα και οι υιοί που έρχονται 

Η υπέρβαση του Φούλη για να ξεμπερδεύει τους εσωκομματικούς μπελάδες έγινε κατάβαση

 • Που πας πυροσβέστη μου. Που πας; Στους κροκόδειλους για να σε καταβροχθίσουν; Συμπεριφέρθηκε σαν πρωτάκι ο ΜΑΡΚΟΣ ΤΡΑΓΚΟΛΑΣ αποδεικνύοντας ότι η πολιτική χρειάζεται και επιδεξιότητα, πρωτίστως και κυρίως να παραμένεις προσγειωμένος…Θα καταγραφεί στα εγχειρίδια πολιτικής ως ένα από τα άτομα που ενώ στηριζόταν από τα δυο μεγάλα κόμματα για συγκεκριμένο αξίωμα( την Δημαρχία Αμμοχώστου) , κάτι που συμβαίνει σπάνια έως ΟΥΔΕΠΟΤΕ, κατάφερε να καταστρέψει την προοπτική του, από την βιασύνη του να αυτοπαρουσιασθεί σαν ο κοινός Εθνάρχης των δυο κομμάτων. Και η αδυσώπητη κρεατομηχανή των κομμάτων τον κατακρεούργησε. 
 • Σε μια στιγμή από εκλεκτός έγινε ο χειρότερος και εν ριπή οφθαλμού τον έστειλαν στο σπίτι του…γενικώς, καταστρέφοντας του όποια όνειρα έκανε, αν και μάλλον δεν θα μπορούσε να υλοποιήσει. Α, και που ξέρεις Μάρκο μας…Μπορεί να είναι για καλό που δεν σου βγήκε αυτή η ιστορία. Γλίτωσες γιατί με τις εξελίξεις στο θέμα της Αμμοχώστου μπορεί και να σου φόρτωναν κανένα …ασήκωτο βάρος και να σου συντρίψουν τους ώμους .
 • Η υπέρβαση του Φούλη για να ξεμπερδεύει με την αναπληρωματική εκλογή και τους εσωκομματικούς μπελάδες έγινε κατάβαση και έτσι ακόμη και ο ΔΗΣΥ που προωθούσε την υποψηφιότητα του Τράγκολα, έτρεξε να φύγει μακριά του, αποποιούμενος οποιαδήποτε στήριξη. Καλοκαίρι γαρ σου λένε που να τρέχουμε στις ζέστες για εκλογές, να ξεμπερδεύουμε με τον Τράγκολα που έχουμε πρόχειρο και τον ελέγχουμε όταν θα έχει εξελίξεις στο Κυπριακό… Τόσο καλά.
 • Στο ΑΚΕΛ όπως μας πληροφορεί ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ , επιφανής πράκτορας της ΞΥΠ, δεν είδαν από την αρχή της πρότασης με καλό μάτι τον Τράγκολα, αλλά σκέφτηκαν κι αυτοί να μπουν σε περιπέτειες . Στην πορεία κι αφού βιάστηκε ο Μάρκος να μιλήσει τότε άρχισαν τα όργανα. Και τι δεν ειπώθηκε στην Επαρχιακή Συνδιάσκεψη Αμμοχώστου για να μην τον ψηφίσουν οι σύντροφοι. 
 • Ανασκάλισαν στο παρελθόν και ανακάλυψαν ότι ο πατέρας του φανατικός ΑΚΕΛικός είχε σε περίοπτη θέση του σπιτιού του την φωτογραφία του ΕΖΕΚΙΑ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ σαν εικόνισμα…Όμως ο Μάρκος Τράγκολας στην πορεία ξέφυγε κι αντί να παίξει ποδόσφαιρο στην ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ κατέληξε στην ΑΝΟΡΘΩΣΗ , όπου και έκανε καριέρα ως τερματοφύλακας. Οι σύντροφοι φυσικά πληγώθηκαν και ευκαιρίας δοθείσης το ξαναθυμήθηκαν. 
 • Ε, και στην ψηφοφορία που ακολούθησε πήρε μια και μοναδική ψήφο. Αυτή του ΑΝΤΡΕΑ ΜΟΥΣΚΑΛΗ που στήριξε την υποψηφιότητα του. Προφανώς μπορεί και να ήταν προπονητής του στην Ανόρθωση και ο Μουσκάλης είναι γνωστό ότι έχει ευαισθησίες με το ποδόσφαιρο…Οι υπόλοιποι τον τιμώρησαν, αφού η Επαγρύπνηση ( κακέκτυπο της ΞΥΠ αλλά με παράδοση διαβολής) έδρασε αναλόγως.