ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Ο γητευτής Φούλης δαγκώθηκε από την βασιλική κόμπρα του…

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Ο γητευτής Φούλης δαγκώθηκε από την βασιλική κόμπρα του…

Παλινωδίες, παλινδρομήσεις και τελικά στηρίζουν Συναγερμικό για να γλιτώσουν την ανταρσία…

  • Συμβαίνουν αυτά και στους καλύτερους γητευτές…Ενίοτε τους ξεφεύγουν τα φίδια τους και μπορεί να στραφούν κατά των εκπαιδευτών τους. Κάπως έτσι έπαθε στην προκειμένη και ο ΦΟΥΛΗΣ μας, που δαγκώθηκε από την κόμπρα του ή όπως ονομάζεται σε ανθρώπινα στοιχεία, την ευρηματικότητα, πονηράδα και μεθοδικότητα του. Εντάξει του ξέφυγε του ανθρώπου η κόμπρα, αλλά δεν σημαίνει ότι το δηλητήριο που του έδειξε είναι ικανό για να τον εξοντώσει…Εξάλλου όπως είπε και κάποιος αντίστοιχος γητευτής- παθών στην Ταϊλάνδη « δεν φταίει το φίδι, το ένστικτο του είναι να δαγκώνει». 

Δείτε επίσης: ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Ο Κίκης Καζαμίας εναντίον του ΑΚΕΛικού υποψηφίου, η Σαλαμίνα και το παρασκήνιο

  • Μετά από τέτοια δαγκώματα ο γητευτής γίνεται ακόμη πιο προσεκτικός και η εμπειρία που αποκόμισε θα τον οδηγήσει σε καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον. Όλα αυτά προφανώς τα αναφέρουμε μετά από τις εξελίξεις με την Δημαρχία Αμμοχώστου και όσα έπραξε ο ΔΗΣΥ με τις αλλοπρόσαλλες αποφάσεις του, τις  καθημερινές εναλλαγές αποφάσεων και εν γένει με την τακτική που ακολούθησε που άφησε όλους στο κόμμα εκτεθειμένους…
  • Όπως επισημάναμε απ’ αυτή την στήλη το τελευταίο διάστημα έπαιξε πινγκ- πονγκ με ανθρώπους και τελικά τους άφησε αιωρούμενους. Υποστήριξε δυο υποψηφίους σε διάστημα μιας βδομάδας και τελικά ψήφισε τρίτο δικό του υπό το βάρος ενδεχόμενης ανταρσίας. Άλλαζε υποψηφίους όπως τα πουκάμισα του ο Φούλης μας και από τον ΤΡΑΓΚΟΛΑ στον Αναστασιάδη κατέληξε στον δημοτικό σύμβουλο του κόμματος του ΝΙΚΟ ΚΑΡΟΥΛΛΑ. Μα κάνει τέτοιες παλινωδίες και παλινδρομήσεις ο Φούλης μας; Α, πα, πα.
  • Μην νομίζετε ότι ο ΔΗΣΥ ήθελε να βάλει τον Κάρουλλα ως υποψήφιο Δήμαρχο Αμμοχώστου. Αν ήθελε, θα τον υποδείκνυε από την αρχή και όλα θα έπαιρναν τον δρόμο τους. Τι θ αναλώνονταν σε διαβουλεύσεις επί διαβουλεύσεων που στιγμάτισαν και την πολιτική τους αξιοπιστία και προσέφεραν μια ανέλπιστη συσπείρωση στους ΑΚΕΛκούς . Δεν κάνει τέτοια ο Φούλης. Αυτά είναι για τα μαθητούθκια της πολιτικής και όχι για τους μάστερ οφ δε γκέιμ.

Περισσότερες... ριπές από τον ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ ΕΔΩ

  • Γιατί Κάρουλλα ψήφισαν λόγω του ότι βρέθηκαν προ τετελεσμένων αφού ο δημοτικός σύμβουλος τους εξήγγειλε υποψηφιότητα πριν την επίσημη απόφαση του κόμματος . Οπόταν τους λέει ότι θα έχετε και αντάρτη αν δεν με στηρίξετε. Μύλος η υπόθεση. Κάποιες φορές τα απλά στην πολιτική γίνονται …πολύπλοκα. Τι θέλεις Φούλη μου τις υπερβάσεις και τους κοινούς υποψηφίους. Δεν κατάλαβες ακόμη ότι το ΑΚΕΛ θέλει πάση θυσία να σας απομακρύνει από την εξουσία γιατί δεν αντέχουν άλλο διάστημα μακριά από το νέκταρ της εξουσίας. 

  • Ε, δεν μπορεί, δεν αντέχει, ο ΑΝΤΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ να είναι ο μοναδικός πολιτικός της προηγούμενης γενιάς που δεν ανέβηκε σε πολιτειακό αξίωμα. Αυτό να το θυμάστε καλά εκεί στην Πινδάρου και να μην ευελπιστείτε στα άπιαστα…
  • Όσο για τον φίλο μου τον ΓΙΩΡΓΟ ΓΕΩΡΓΙΟΥ του ΔΗΣΥ που του ανατέθηκε ρόλος μεσολαβητή και τον ονομάσαμε Γκουτέρες, δέχθηκε καλοκαιριάτικα …αποτυχία. Τα έχουν αυτά οι μεσολαβήσεις Γιώρκατσε μου.
  • Πάντως όπως λέει και ο Φούλης οι Κυπραίοι ασχολούνται με κάποιο γεγονός όσο σοβαρό και να είναι μόνο τρεις μέρες. Την τέταρτη μέρα θα βρουν κάτι άλλο να απασχοληθούν…