ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Εγκλεισμός στο ψυχιατρείο των λαών και η ψευδαίσθηση με την Ευρωπαία Τουρκία

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ:  Εγκλεισμός στο  ψυχιατρείο των λαών και η ψευδαίσθηση με την Ευρωπαία Τουρκία

Η αρπαγή όσων δεν του ανήκουν είναι το κυριότερο χαρακτηριστικό της ιδιοσυγκρασίας του

  •  Θα σκίσουν τα διπλώματα, τα πτυχία και τις λοιπές επιστημονικές τους εργασίες , όλοι οι ψυχίατροι του κόσμου, σε περίπτωση που συμβεί στο Κυπριστάν και αυτό…Σίγουρα αν υπάρχει ψυχιατρείο των λαών θα μας κλείσουν μέσα και θα προσπαθήσουν να μην ερχόμαστε σε επαφή με άλλους, γιατί η κατάσταση μας είναι επικίνδυνη και μη αναστρέψιμη.

Καθημερινό πολιτικό παρασκήνιο από την Newsbomb ΕΔΩ

  • Παρακαλώ προσέξτε στη σκηνή, που μπορεί να ανάγεται στο παρόν στάδιο στη φαντασία, αλλά με τα υφιστάμενα δεδομένα , μπορεί να καταστεί και πραγματική. Συνεδρία κορυφής των αρχηγών κρατών της Ευρωπαϊκής ένωσης με θέμα την ένταξη της Τουρκίας στους κόλπους της Ε.Ε.  Οι ευρωπαίοι αξιωματούχοι ωρύονται και διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους, φωνάζοντας ότι η Τουρκία, δεν μπορεί να μπει σε καμιά περίπτωση στην Ε.Ε. , γιατί είναι μια χώρα βαρβάρων , λαθρόβιων που ζουν σε βάρος των άλλων λαών, κατακτώντας τους , απειλώντας και εκμεταλλευόμενη την στρατηγική της θέση. 
  • Ο Πρόεδρος της Γαλλίας και η Καγκελάριος της Γερμανίας ρίχνουν καμιά ματιά και προς την πλευρά που κάθονται οι ηγέτες της Κύπρου και της Ελλάδας, περιμένοντας τεκμηρίωση των λόγων τους με προσωπικές μαρτυρίες από ανθρώπους που υπέστησαν τα πάνδεινα από τους Τούρκους. 

Όλες οι τελευταίες ειδήσεις ΕΔΩ

  • Άκρα του τάφου σιωπή όμως , με αποτέλεσμα ν’ αρχίσουν να τσαντίζονται Μακρόν και Άγγελα. Τελικά παίρνει το λόγο ο Πρόεδρος της Κύπρου και όλοι περιμένουν το αυτονόητο. Κάτσετε καλά όμως Ευρωπαίοι… δεν ξέρετε τι θα πει Κυπραίος. 
  • Λοιπόν ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας αναφέρει ότι δεν θα εξασκήσουμε βέτο για ένταξη της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή ένωση και θέλουμε η εν λόγω χώρα , να ενταχθεί στην Ε.Ε. Αν και Ευρωπαίοι θα αναφωνήσουν κι αυτοί την Κυπριστανική ρήση. 
  • Τα χάπια μου ρε τα χάπια μου…Ακόμη ζούμε με την ψευδαίσθηση ότι το θηρίο θα ημερέψει όταν μπει στο κλουβί. Όταν έμαθε να επιτίθεται και στο γενετικό του υλικό, η αρπαγή όσων δεν του ανήκουν είναι το κυριότερο χαρακτηριστικό της ιδιοσυγκρασίας του , ε, τότε δεν αλλάζει…