ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Χαιρετίσματα Άθω Αντωνιάδη - Πρίγκιπα - Άντρο από Σιζόπουλο - Μορφάκη και Κουττούκη

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Χαιρετίσματα Άθω Αντωνιάδη - Πρίγκιπα - Άντρο από Σιζόπουλο - Μορφάκη και Κουττούκη

H τριανδρία των πυγμάχων που διοικεί την ΕΔΕΚ είχε άλλα σχέδια

* Αγάπη που ‘γινες δίκοπο μαχαίρι/ κάποτε μου’ δινες μόνο τη χαρά/ μα τώρα πνίγεις τη χαρά στο δάκρυ» είναι το αγαπημένο άσμα αυτή την περίοδο, των ΑΘΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ και ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, που νιώθουν πικραμένοι και απογοητευμένοι από τους ΕΔΕΚίτες φίλους τους, για τους οποίους μόλις προ τριμήνου προέβησαν σε ΑΝΤΙΣΥΜΒΑΤΙΚΕΣ πράξεις, προκειμένου να τους βοηθήσουν στις Ευρωεκλογές.

* Ωστόσο η ΤΡΙΑΝΔΙΑ που διοικεί την ΕΔΕΚ ( ΜΑΡΙΝΟΣ ΣΙΖΟΠΟΥΛΟΣ- ΜΟΡΦΑΚΗΣ ΣΟΛΩΜΟΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΤΤΟΥΚΗΣ) είχε άλλα πολιτικά σχέδια και δεν συμμερίστηκε την πρόθεση της ΔΗΚΟικής ηγεσίας για τεστ συμμαχίας των τριών κομμάτων (ΑΚΕΛ- ΔΗΚΟ- ΕΔΕΚ) στην αναπληρωματική εκλογή για Δημαρχία Αμμοχώστου. Μέχρι τις Προεδρικές εκλογές ποιος ζει ποιος πεθαίνει ( πολιτικά ομιλούντες) απάντησαν οι ΠΥΓΜΑΧΟΙ σοσιαλιστές.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΕΔΩ

* Έτσι το τεστ έμεινε επί χάρτου και πλέον οι ΑΚΕΛικοί βλέπουν υπό γωνία και με καχυποψία τις όποιες μελλοντικές συνεργασίες , διαβλέποντας ότι με την διαμόρφωση του πολιτικού σκηνικού οι ψήφοι ΑΚΕΛ- ΔΗΚΟ δεν αρκούν για να εκλέξουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

* Όπως μεταδίδει ο κόκκινος σύντροφος ( πράκτορας της ΞΥΠ) από τα γραφεία της Εζεκίας Παπαϊωάννου, η ηγεσία του ΑΚΕΛ είναι θυμωμένη με την ΕΔΕΚ κυρίως για την ανακοίνωση που εξέδωσε και περίπου θεωρεί ότι ο εκλεκτός του κόμματος για την Δημαρχία Αμμοχώστου ΣΙΜΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ δεν συγκεντρώνει  τις πολιτικές προϋποθέσεις και δεν έχει την απαιτούμενη προσωπικότητα για να ηγηθεί της κοινής προσπάθειας …Όπως λένε οι σύντροφοι, αρκετοί ΑΚΕΛικοί ψήφισαν ΕΔΕΚ στις Ευρωεκλογές , για να μην εκλεγεί ο ΕΛΑΜίτης οπόταν περίμεναν διαφορετική αντιμετώπιση.

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

* Σύμφωνα και με τον- πάντων των χρωμάτων όπως χαρακτηρίζεται εξάλλου και το ΔΗΚΟ- πράκτορα της ΞΥΠ που εδρεύει στην Γρίβα Διγενή, όπου και τα γραφεία του ΔΗΚΟ, τόσο ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΝΙΚΟΛΑΣ όσο και η αυλή του, προεξάρχοντος του ΑΘΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ μετήλθαν όλων των μεθόδων και λοιπών ενεργειών για να πείσουν την τριανδρία της ΕΔΕΚ να συμπορευτεί μαζί τους για να εκλέξουν τον ΑΚΕΛικό Δήμαρχο.

* Το τηλέφωνο του Σιζόπουλου και των άλλων δυο της τριανδρίας , του Γενικού Διευθυντή της ΕΔΕΚ Μορφάκη Σολωμονίδη ( πρώην οδηγός του Γ. Εισαγγελέα) και του Οικονομικού Διευθυντή Γιάννη Κουττούκη (  Μορφίτη επιχειρηματία με δραστηριότητα στην Αγγλία) δεν πήρε μόνο φωτιά, αλλά τους έπεσε και η μπαταρία…Δεν ήθελαν όμως οι πυγμάχοι ( από την γροθιά που είναι το έμβλημα της ΕΔΕΚ) να ακούσουν τίποτα, αφού θεωρούν ότι θα παγιδεύονταν με υποψήφιο που έχει αντίθετες θέσεις με αυτούς στο Κυπριακό και θα καταστρεφόταν η πολιτική τους. Αντιπρότειναν ΓΙΩΡΓΟ ΒΑΡΝΑΒΑ αλλά τζίφος.

* Τι να γίνει Άθω μου συμβαίνουν και αυτά στην πολιτική. Μετέφερες ψήφους στην ΕΔΕΚ για να εκλέξουν Ευρωβουλευτή , αλλά τελικά σου έστειλαν τα χαιρετίσματα τους οι πυγμάχοι. Στο κάτω- κάτω δεν εξελέγη Ευρωβουλευτής αυτός που ήθελαν ( ΧΡΗΣΤΟΣ ΙΑΚΩΒΟΥ) αλλά ο αντίπαλος τους ο Παπαδάκης. Άρα μηδέν στο πηλίκον…

* Δεν πειράζει. Κανένα καμιά βουτιά και θα ξεχάσεις Άθω μου. Κι αν δεν είναι στις θάλασσες τουλάχιστον στο BED & BATH σου…