ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Το νεοσύστατο κόμμα του ΑΛΑ

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Το νεοσύστατο κόμμα του ΑΛΑ

Οι νέοι πυκνώνουν τις τάξεις του κόμματος και δηλώνουν αφοσίωση

  • Είμαστε σταθεροί στις θέσεις μας και το προβλέψαμε προ καιρού μέσα από τις στήλες που καταγράφαμε τις απόψεις μας. Πλέον στον τόπο μας το μοναδικό κόμμα που θα παρουσιάζει σταθερή άνοδο, θα είναι το κόμμα που ονομάσαμε και ΑΛΑ. Χωρίς προέδρους , πολιτικούς και πολιτικάντηδες να το πλαισιώνουν και χωρίς να χρειάζεται οικονομική και άλλη στήριξη, ούτε καν του κράτους, ανεβάζει συνεχώς τα ποσοστά του. Εξάλλου δεν χρειάζεται προεκλογική ή άλλου είδους εκστρατεία, αφού του αρκεί αυτή που κάνουν εκ μέρους του τα άλλα πολιτικά σχήματα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΕΔΩ

  • Όσο κι αν προσπαθούν να το παραγκωνίσουν και περιορίσουν θα είναι εκεί πάντα στην πρώτη γραμμή να τους υπενθυμίζει, ότι αν δεν φέρουν το νου τους( οι πολιτικοί), σε λίγο διάστημα θα είναι η κυρίαρχη πολιτική δύναμη στον τόπο μας.  Ήδη οι νέοι πυκνώνουν τις τάξεις του κόμματος και δηλώνουν αφοσίωση.

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

  • Το κόμμα λοιπόν ΑΚΥΡΟ- ΛΕΥΚΟ- ΑΠΟΧΗ , για όσους δεν το γνωρίζουν και βάση των δημοσκοπήσεων, αλλά διαφάνηκε και στις πρόσφατες Ευρωεκλογές και θα το παρατηρήσετε οσονούπω στην Αναπληρωματική εκλογή για την Δημαρχία Αμμοχώστου, αγγίζει ένα ποσοστό που ξεπερνάει το 50%. Γι’ αυτό να τρέμετε όλοι σας, έστω και αν κάνετε το παν για να μην προβληθούν τα ποσοστά που συγκεντρώνει.
  • Δεδομένο είναι ότι πλέον με τις υφιστάμενες δομές τα κόμματα δεν μπορούν να προσελκύσουν ανθρώπους με γνώσεις και περιεχόμενο που δεν ανήκουν στον κομματικό περίγυρο.  Αν και δεν φαίνεται ότι τους ενδιαφέρει να επιλέγουν τους καλύτερους και προτιμούν πιστούς στην κομματική τους γραμμή.
  • ΥΓ1: ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ( εμείς στα χωριά έτσι λέμε την εορτή της Κοιμήσεως Της Θεοτόκου) και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στους εορτάζοντας αλλά και σε όλο τον κόσμο. Είθε ο Ύψιστος να καταλαγιάσει τις ψυχές των ανθρώπων και να βρουν το νόημα της ζωής…
  • ΥΓ2: Τα πιστόλια πάνε για συντήρηση οπόταν για μια βδομάδα θα ησυχάσετε…Μαζί σας και πάλι την Τρίτη 27 Αυγούστου, πρώτα ο Θεός και πάντα με την αγάπη μου.