ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Οι εύστοχες βολές της βδομάδας και οι πληγωμένοι…

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Οι εύστοχες βολές της βδομάδας και οι πληγωμένοι…

Περιληπτικά και συνοπτικά όσα κατέγραψε η στήλη την βδομάδα που διανύσαμε. Θα σας παραθέτουμε αποσπάσματα της στήλης για να παίρνετε μια γεύση τι προσφέρουμε στους πελάτες μας.

Χαιρετίσματα Άθω Αντωνιάδη- Πρίγκιπα- Άντρο από Σιζόπουλο- Μορφάκη και Κουττούκη

H τριανδρία των πυγμάχων που διοικεί την ΕΔΕΚ είχε άλλα σχέδια

 •  Ωστόσο η ΤΡΙΑΝΔΙΑ που διοικεί την ΕΔΕΚ ( ΜΑΡΙΝΟΣ ΣΙΖΟΠΟΥΛΟΣ- ΜΟΡΦΑΚΗΣ ΣΟΛΩΜΟΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΤΤΟΥΚΗΣ) είχε άλλα πολιτικά σχέδια και δεν συμμερίστηκε την πρόθεση της ΔΗΚΟικής ηγεσίας για τεστ συμμαχίας των τριών κομμάτων ( ΑΚΕΛ- ΔΗΚΟ- ΕΔΕΚ) στην αναπληρωματική εκλογή για Δημαρχία Αμμοχώστου. Μέχρι τις Προεδρικές εκλογές ποιος ζει ποιος πεθαίνει ( πολιτικά ομιλούντες) απάντησαν οι ΠΥΓΜΑΧΟΙ σοσιαλιστές.
 • Αγάπη που ‘γινες δίκοπο μαχαίρι/ κάποτε μου’ δινες μόνο τη χαρά/ μα τώρα πνίγεις τη χαρά στο δάκρυ»   είναι το αγαπημένο άσμα αυτή την περίοδο, των ΑΘΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ και ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, που νιώθουν πικραμένοι και απογοητευμένοι από τους ΕΔΕΚίτες φίλους τους, για τους οποίους μόλις προ τριμήνου προέβησαν σε ΑΝΤΙΣΥΜΒΑΤΙΚΕΣ πράξεις, προκειμένου να τους βοηθήσουν στις Ευρωεκλογές.
 • Έτσι το τεστ έμεινε επί χάρτου και πλέον οι ΑΚΕΛικοί βλέπουν υπό γωνία και με καχυποψία τις όποιες μελλοντικές συνεργασίες , διαβλέποντας ότι με την διαμόρφωση του πολιτικού σκηνικού οι ψήφοι ΑΚΕΛ- ΔΗΚΟ δεν αρκούν για να εκλέξουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
 • Όπως μεταδίδει ο κόκκινος σύντροφος ( πράκτορας της ΞΥΠ) από τα γραφεία της Εζεκίας Παπαϊωάννου, η ηγεσία του ΑΚΕΛ είναι θυμωμένη με την ΕΔΕΚ κυρίως για την ανακοίνωση που εξέδωσε και περίπου θεωρεί ότι ο εκλεκτός του κόμματος για την Δημαρχία Αμμοχώστου ΣΙΜΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ δεν συγκεντρώνει  τις πολιτικές προϋποθέσεις και δεν έχει την απαιτούμενη προσωπικότητα για να ηγηθεί της κοινής προσπάθειας …Όπως λένε οι σύντροφοι, αρκετοί ΑΚΕΛικοί ψήφισαν ΕΔΕΚ στις Ευρωεκλογές , για να μην εκλεγεί ο ΕΛΑΜίτης οπόταν περίμεναν διαφορετική αντιμετώπιση.

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

 •  Σύμφωνα και με τον- πάντων των χρωμάτων όπως χαρακτηρίζεται εξάλλου και το ΔΗΚΟ- πράκτορα της ΞΥΠ που εδρεύει στην Γρίβα Διγενή, όπου και τα γραφεία του ΔΗΚΟ , τόσο ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΝΙΚΟΛΑΣ όσο και η αυλή του , προεξάρχοντος του ΑΘΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ μετήλθαν όλων των μεθόδων και λοιπών ενεργειών για να πείσουν την τριανδρία της ΕΔΕΚ  να συμπορευτεί μαζί τους για να εκλέξουν τον ΑΚΕΛικό Δήμαρχο.
 •  Το τηλέφωνο του Σιζόπουλου και των άλλων δυο της τριανδρίας , του Γενικού Διευθυντή της ΕΔΕΚ Μορφάκη Σολωμονίδη ( πρώην οδηγός του Γ. Εισαγγελέα) και του Οικονομικού Διευθυντή Γιάννη Κουττούκη (  Μορφίτη επιχειρηματία με δραστηριότητα στην Αγγλία) δεν πήρε μόνο φωτιά, αλλά τους έπεσε και η μπαταρία…Δεν ήθελαν όμως οι πυγμάχοι ( από την γροθιά που είναι το έμβλημα της ΕΔΕΚ) να ακούσουν τίποτα, αφού θεωρούν ότι θα παγιδεύονταν με υποψήφιο που έχει αντίθετες θέσεις με αυτούς στο Κυπριακό και θα καταστρεφόταν η πολιτική τους. Αντιπρότειναν ΓΙΩΡΓΟ ΒΑΡΝΑΒΑ αλλά τζίφος.
 • Τι να γίνει Άθω μου συμβαίνουν και αυτά στην πολιτική. Μετέφερες ψήφους στην ΕΔΕΚ για να εκλέξουν Ευρωβουλευτή , αλλά τελικά σου έστειλαν τα χαιρετίσματα τους οι πυγμάχοι. Στο κάτω- κάτω δεν εξελέγη Ευρωβουλευτής αυτός που ήθελαν ( ΧΡΗΣΤΟΣ ΙΑΚΩΒΟΥ) αλλά ο αντίπαλος τους ο Παπαδάκης. Άρα μηδέν στο πηλίκον…

 

Ο ποιητής Αναστασιάδης και πλέον οδηγούμαστε σε νέες καταστάσεις και οδυνηρές παραχωρήσεις.

Στα υπόγεια είναι η θέα και η εκπαιδευτική εκδρομή το 1974

 • Πάντως για πρώτη φορά μπήκε στο παιχνίδι η λέξη αντίποινα από την Τουρκία ελέω ΑΟΖ και τούτο για να μας φοβίσει. Θα είναι έμπνευσης εξωτερικού με προώθηση κυπριακή .
 • Α, κάπου μας πάει ο Αναστασιάδης. Κάτι θέλει να πει ο ποιητής και δεν το λέει στα ίσα. Μάλλον οδηγούμαστε σε νέες καταστάσεις και οδυνηρές παραχωρήσεις.
 • Και πάντα ότι και να γίνει θα μας απειλούν με αντίποινα για να συμμορφωθούμε.
 • Αντί να καταδικάσουν σύσσωμοι Τουρκίας- ψευδοκράτος για τις ενέργειες τους ρίχνουν την ευθύνη στους δικούς μας.... Και μετά μου λέτε ότι η Τουρκία χρειάζεται να κάνει προπαγάνδα.
 • Όταν οι βάρβαροι σκότωναν τον Ισαάκ και Σολωμού δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα αντιποίνων.
 • ΑΠΊΣΤΕΥΤΟ ΑΛΛΑ ΚΥΠΡΙΣΤΑΝΙΚΟ: Γιατί μου φαίνεται ότι ΑΚΕΛ- ΔΗΣΥ πάσχουν από νευρική ανορεξία (και μέχρι τις επόμενες εκλογές θα χάνουν…ψήφους;)

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΕΔΩ

 Εγκλεισμός στο  ψυχιατρείο των λαών και η ψευδαίσθηση με την Ευρωπαία Τουρκία

Η αρπαγή όσων δεν του ανήκουν είναι το κυριότερο χαρακτηριστικό της ιδιοσυγκρασίας του

 • Θα σκίσουν τα διπλώματα, τα πτυχία και τις λοιπές επιστημονικές τους εργασίες , όλοι οι ψυχίατροι του κόσμου, σε περίπτωση που συμβεί στο Κυπριστάν και αυτό…Σίγουρα αν υπάρχει ψυχιατρείο των λαών θα μας κλείσουν μέσα και θα προσπαθήσουν να μην ερχόμαστε σε επαφή με άλλους, γιατί η κατάσταση μας είναι επικίνδυνη και μη αναστρέψιμη.
 • Παρακαλώ προσέξτε στη σκηνή, που μπορεί να ανάγεται στο παρόν στάδιο στη φαντασία, αλλά με τα υφιστάμενα δεδομένα , μπορεί να καταστεί και πραγματική. Συνεδρία κορυφής των αρχηγών κρατών της Ευρωπαϊκής ένωσης με θέμα την ένταξη της Τουρκίας στους κόλπους της Ε.Ε.  Οι ευρωπαίοι αξιωματούχοι ωρύονται και διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους, φωνάζοντας ότι η Τουρκία, δεν μπορεί να μπει σε καμιά περίπτωση στην Ε.Ε. , γιατί είναι μια χώρα βαρβάρων , λαθρόβιων που ζουν σε βάρος των άλλων λαών, κατακτώντας τους , απειλώντας και εκμεταλλευόμενη την στρατηγική της θέση.
 • Ο Πρόεδρος της Γαλλίας και η Καγκελάριος της Γερμανίας ρίχνουν καμιά ματιά και προς την πλευρά που κάθονται οι ηγέτες της Κύπρου και της Ελλάδας, περιμένοντας τεκμηρίωση των λόγων τους με προσωπικές μαρτυρίες από ανθρώπους που υπέστησαν τα πάνδεινα από τους Τούρκους.
 • Άκρα του τάφου σιωπή όμως , με αποτέλεσμα ν’ αρχίσουν να τσαντίζονται Μακρόν και Άγγελα. Τελικά παίρνει το λόγο ο Πρόεδρος της Κύπρου και όλοι περιμένουν το αυτονόητο. Κάτσετε καλά όμως Ευρωπαίοι… δεν ξέρετε τι θα πει Κυπραίος.
 • Λοιπόν ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας αναφέρει ότι δεν θα εξασκήσουμε βέτο για ένταξη της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή ένωση και θέλουμε η εν λόγω χώρα , να ενταχθεί στην Ε.Ε. Αν και Ευρωπαίοι θα αναφωνήσουν κι αυτοί την Κυπριστανική ρήση.

 

Το νεοσύστατο κόμμα του ΑΛΑ

Οι νέοι πυκνώνουν τις τάξεις του κόμματος και δηλώνουν αφοσίωση.

 • Είμαστε σταθεροί στις θέσεις μας και το προβλέψαμε προ καιρού μέσα από τις στήλες που καταγράφαμε τις απόψεις μας. Πλέον στον τόπο μας το μοναδικό κόμμα που θα παρουσιάζει σταθερή άνοδο, θα είναι το κόμμα που ονομάσαμε και ΑΛΑ. Χωρίς προέδρους , πολιτικούς και πολιτικάντηδες να το πλαισιώνουν και χωρίς να χρειάζεται οικονομική και άλλη στήριξη, ούτε καν του κράτους, ανεβάζει συνεχώς τα ποσοστά του. Εξάλλου δεν χρειάζεται προεκλογική ή άλλου είδους εκστρατεία, αφού του αρκεί αυτή που κάνουν εκ μέρους του τα άλλα πολιτικά σχήματα.
 • Όσο κι αν προσπαθούν να το παραγκωνίσουν και περιορίσουν θα είναι εκεί πάντα στην πρώτη γραμμή να τους υπενθυμίζει, ότι αν δεν φέρουν το νου τους( οι πολιτικοί), σε λίγο διάστημα θα είναι η κυρίαρχη πολιτική δύναμη στον τόπο μας.  Ήδη οι νέοι πυκνώνουν τις τάξεις του κόμματος και δηλώνουν αφοσίωση.
 • Το κόμμα λοιπόν ΑΚΥΡΟ- ΛΕΥΚΟ- ΑΠΟΧΗ , για όσους δεν το γνωρίζουν και βάση των δημοσκοπήσεων, αλλά διαφάνηκε και στις πρόσφατες Ευρωεκλογές και θα το παρατηρήσετε οσονούπω στην Αναπληρωματική εκλογή για την Δημαρχία Αμμοχώστου, αγγίζει ένα ποσοστό που ξεπερνάει το 50%. Γι’ αυτό να τρέμετε όλοι σας, έστω και αν κάνετε το παν για να μην προβληθούν τα ποσοστά που συγκεντρώνει.
 • Δεδομένο είναι ότι πλέον με τις υφιστάμενες δομές τα κόμματα δεν μπορούν να προσελκύσουν ανθρώπους με γνώσεις και περιεχόμενο που δεν ανήκουν στον κομματικό περίγυρο.  Αν και δεν φαίνεται ότι τους ενδιαφέρει να επιλέγουν τους καλύτερους και προτιμούν πιστούς στην κομματική τους γραμμή.