ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Το σύνδρομο του χαρτοπαίκτη & το χειροκρότημα σε λαϊκές οργανώσεις - εθνικόφρονα σωματεία

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Το σύνδρομο του χαρτοπαίκτη & το χειροκρότημα σε λαϊκές οργανώσεις - εθνικόφρονα σωματεία

Βιώσαμε τα ανθρώπινα όρια , την αφέλεια , την αχαπαροσύνη και την αμέλεια

  • Ανάμεσα στα ευεργετήματα που μας προσέφερε η Κυβέρνηση Τσίπρα ,κατά πανομοιότυπο τρόπο με αντίστοιχες δικές μας και αρκετούς πολιτειακούς αξιωματούχους που μας περιτριγυρίζουν είναι και ότι μας παρότρυνε να ασχοληθούμε και με ψυχιατρικά θέματα και να εμβαθύνουμε σε ανθρώπινες συμπεριφορές. Νοιώσαμε την ανάγκη να ψάξουμε και να ψαχτούμε ως άνθρωποι, να αναζητήσουμε άλλους δρόμους και να προσαρμοστούμε σε νέα δεδομένα. 

Καθημερινό παρασκήνιο από Newsbomb ΕΔΩ

  • Βιώσαμε τα ανθρώπινα όρια , την αφέλεια , την αχαπαροσύνη και την αμέλεια. Αντιληφθήκαμε πόσες τραγικές συνέπειες μπορεί να επισωρεύσει ο ανθρώπινος ΝΑΡΚΙΣΣΙΣΜΟΣ. Διαγνώσαμε ότι, αν ο άνθρωπος καταληφθεί από τέτοιους είδους ψυχισμούς, προκαλεί προβλήματα δυσεπίλυτα και ενίοτε καταστροφικά στο περιβάλλον του. 
  • *Ο ναρκισσισμός επισωρεύει και ένα σωρό άλλα σύνδρομα , όπως του αυτοκράτορα, του παντογνώστη και άλλα παρεμφερή( ας με συγχωρήσουν οι ψυχίατροι για τις αδόκιμες ερμηνείες των όρων), ιδιαίτερα όταν ο παθών κατέχει εξουσία. Εμείς οι Έλληνες της Κύπρου βιώσαμε σε όλο του το μεγαλείο τον πολιτικό ναρκισσισμό και τα παρεπόμενα του, όπως και κατά αντίστοιχο τρόπο τα αδέλφια μας στην Ελλάδα. Νοιώσαμε περίπου σαν πειραματόζωα ανθρώπων που μετρούσαν τις αντοχές μας και κυρίως έπαιζαν με την νοημοσύνη μας.  

Δείτε επίσηςΟ ΕΦΕΤΗΣ: Ο Αναστασιάδης έχει και γιο. Ποιος είναι… (ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ)

  • Ανάμεσα στ’ άλλα σύνδρομα οι ανώτατοι μας άρχοντες εμφάνισαν και το σύνδρομο του χαρτοπαίχτη ( εκτός κι αν το παρουσίασαν και προηγουμένως και λόγω της πολυδιάστατης τους δράσης δεν το εντοπίσαμε). Ο οποίος( χαρτοπαίκτης)  έχει σαν κύριο όπλο του την μπλόφα. Ε, μην μου πείτε ότι δεν ήταν μπλόφα να προσκαλείς τους δανειστές της Τρόικα ή κουαρτέτου ή θεσμοί ή Μαργαρίτα η Μαργαρώ ή όπως αλλιώς λέγονται, να έρθουν να φέρουν τα χρήματα τους για να σωθεί ο τόπος, που οι ίδιοι με τις ενέργειες τους οδήγησαν στην καταστροφή και να δηλώνεις με ύφος και στιλάκι , ότι θα τους επιβάλεις τους όρους σου.
  • Τι λένε οι άνθρωποι. Πνίγεσαι καλέ μου εσύ και το κράτος σου και θα επιβάλεις όποιους όρους θέλεις; Αν δεν το γνωρίζετε είστε επικίνδυνοι. Αν το ξέρουν,  σίγουρα θα μπλοφάρουν για να τους χειροκροτήσουν στις λεγόμενες λαϊκές οργανώσεις ή στα εθνικόφρονα σωματεία ή τέλος πάντων όπου συναναστρέφονται με τους οπαδούς τους…
  • Τέτοια είναι που παθαίνουν και οι ημέτεροι σύντροφοι, συναγωνιστές και λοιποί υποστηρικτές των κομμάτων…
  • ΥΓ1: Προς απόστρατους ειρηνοποιούς της επονομαζόμενης «απόφασης ειρήνης». Θα μας διαφωτίσετε εσείς που γνωρίζετε καλύτερα από όλους περί της απόφασης της Τουρκίας να ανοίξει προξενείο στην Αμμόχωστο; Παρακαλούμε σύντομα και όχι να το επιθυμήσετε μετά από καμιά 20ετία…