ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ:Αναμορφώνονται τα μπιμπελό του ΔΗΣΥ λόγω ανασχηματισμού-Χάρη

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ:Αναμορφώνονται τα μπιμπελό του ΔΗΣΥ λόγω ανασχηματισμού-Χάρη

Αλλάζει η διάταξη στο γραφείο του Φούλη - Μπιμπελό είναι το Πολιτικό Γραφείο και η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΔΗΣΥ

  • Ομολογουμένως τα έχει σε περίοπτη θέση στο γραφείο του στην Πινδάρου  και ενίοτε τα τακτοποιεί στο σχετικό ραφάκι που έχει τοποθετήσει και άλλα πολύτιμα αντικείμενα, όπως η φωτογραφία του Περικλή και της συζύγου του Μαρίας. Τα παίρνει στα χέρια του όταν είναι εκνευρισμένος και αυτά με την ηρεμία και την σιωπή τους, προσφέρουν γαλήνη και ισορροπία, δίνοντας του δύναμη για να ξεπεράσει τις δύσκολες στιγμές.
  • Εξάλλου αυτή είναι και η χρησιμότητα των διακοσμητικών που αραδιάζονται στα ράφια από τους ανθρώπους και οπωσδήποτε δεν θα μπορούσαν να έχουν ενεργό συμμετοχή στην ζωή μας.

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

  • Κάπως έτσι και τα μπιμπελό που έχει στο γραφείο του ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ, ο οποίος σύμφωνα με την περιγραφή τα χρησιμοποιεί ανάλογα. Μάλιστα , για να καταλάβετε πόση σημασία τους δίνει το τελευταίο διάστημα , τα καθαρίζει και προσπαθεί να τους αλλάξει και θέση στο ράφι. Α, και τους έχει δώσει και ονόματα για να τα ξεχωρίζει, αλλά και για να νιώθει ότι έχει καλύτερη επαφή και ψυχικό δέσιμο μαζί τους.
  • Προτού πείτε πόσο ρομαντικός είναι ο Φούλης να σας πληροφορήσουμε ότι μπιμπελό είναι το Πολιτικό Γραφείο και η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΔΗΣΥ και η περιγραφή που σας έχουμε κάνει πιο πάνω ισχύει απόλυτα. Εκτός κι αν εσείς θεωρείτε ότι η δράση του Π.Γ. και της Κ.Ο είναι η αρμόζουσα για αντίστοιχα όργανα συλλογικών οργάνων κυβερνώντος κόμματος. Τα οποία βάση καταστατικού θα έπρεπε να διαμορφώνουν πολιτική και να χαράσσουν στρατηγική. Κανένα τατουάζ μπορεί να χαράξουν…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΕΔΩ

  • Λοιπόν ο Φούλης όπως είπαμε θέλει να αναμορφώσει τα διακοσμητικά του αντικείμενα στο ράφι του γραφείου και προσεχώς θα γίνουν διάφορα, όπως η επιστροφή του ΧΑΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, ο ανασχηματισμός , οι διορισμοί σε καίρια πόστα και πολλά άλλα.
  • Ε, δυο- τρία μπιμπελό έχουν ραγίσει και για σκοπούς ευπρέπειας και εικόνας θα αλλαχθούν…