ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Οι εύστοχες βολές της βδομάδας και οι πληγωμένοι…

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Οι εύστοχες βολές της βδομάδας και οι πληγωμένοι…

Περιληπτικά και συνοπτικά όσα κατέγραψε η στήλη την βδομάδα που διανύσαμε. Θα σας παραθέτουμε αποσπάσματα της στήλης για να παίρνετε μια γεύση τι προσφέρουμε στους πελάτες μας.

Το βίτσιο της φύσης , οι ναρκισσιστές του ΑΚΕΛ και το βουητό της Κυβέρνησης Αναστασιάδη- ΔΗΣΥ

Σε αχρησία και αχρηστία κόμματα- θεσμοί με τους πολίτες απροστάτευτους

 • Κατά λάθος υπάρχουμε ως κράτος και διαβιούμε σ’ αυτό το κομμάτι γης. Από βίτσιο της φύσης και συγκυριών στο σύμπαν, προστατευόμαστε. Ε, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Τα πάντα είναι διαλυμένα , οι θεσμοί του κράτους είναι κατ’ επίφαση και χωρίς σε καμία περίπτωση να υλοποιούν το ρόλο τους. Τα κόμματα βρίσκονται σε διαρκή αχρησία και κατάντησαν άχρηστα, αφού δεν εκπληρώνουν  την αποστολή ύπαρξης τους.
 • Θεσμοί και κόμματα έχουν καθήκον και χρέος να προστατεύουν τους πολίτες από απατεώνες, κερδοσκόπους και κακοτοπιές. Εξ ου αμείβονται καλά και παίρνουν πλουσιοπάροχα ωφελήματα, για να υπηρετούν το πολίτη. Αυτοί όμως από υπηρέτες έγιναν βασανιστές με σαδομαζοχιστικές τάσεις.
 • Επισημάναμε πολλές φορές ότι επί διακυβέρνησης  ΑΚΕΛ- Χριστόφια η κατάσταση επιδεινώθηκε , γιατί οι άνθρωποι σύγχυσαν την ιδεολογία τους με την ανάγκη να εξουσιάσουν , με πινελιές απολυταρχίας και αρκετές δόσεις εγωπάθειας και ναρκισσιστικής πολιτικής.
 • Ούτε και επί διακυβέρνησης ΔΗΣΥ- Αναστασιάδη η κατάσταση είναι αισθητά διαφοροποιημένη, παρά τις μεμονωμένες προσπάθειες κάποιων πολιτικών, αφού κάποιοι εκ των διορισμών του Προέδρου της Δημοκρατίας …βοούν.
 •  Ωστόσο δεν είναι άμοιρα και τα κόμματα που ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ και εν πολλοίς είναι ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ στην αχρησία στην οποία περιήλθαν αυτά και συμπαρέσυραν μαζί τους και τους θεσμούς.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΕΔΩ

 

Ο πλούτος του Κυπριστάν στα χέρια 5-10% του πληθυσμού

Στο Κυπριστάν επικρατεί ιδιότυπη δικτατορία που αποτελείται από τρεις πυλώνες.

 • Αποκαλύφθηκε για μια ακόμη φορά και με  κρατικά στοιχεία η σχετική ρήση ότι τον πλούτο στο Κυπριστάν λυμαίνεται το 5-10% του πληθυσμού και οι υπόλοιποι , απλώς παίρνουν τα υπολείμματα ή αν προτιμάτε τα ψίχουλα που αφήνουν να τους ξεφύγουν. Αν και με την οικονομική κρίση και τις διαφαινόμενες εκποιήσεις ακινήτων θα συσσωρευτεί περισσότερος πλούτος στους λίγους, αφού και η μεσαία τάξη που τόλμησε να αγοράσει εξοχικό, παραβαίνοντας τους όρους εντολής των μεγάλων, θα υποχρεωθεί να το πουλήσει ή θα τα υφαρπάξουν τα γεράκια και όρνεα.
 • Όπως αναφέρεται από  επίσημα στοιχεία, 11635 άτομα ( 3% του πληθυσμού), έχουν περιουσία 1.5-5 εκατομμύρια Ευρώ, 1423 (0.4%) 5-10 εκατομμύρια, 591(0.2%) 10-30 εκ. , πέραν των 30 εκατομμυρίων την περιουσία κατέχουν 160 άνθρωποι. Τα στοιχεία είναι αμείλικτα και παραπέμπουν στην σκληρή πραγματικότητα. Όπερ μεθερμηνευόμενο τον πλούτο στο Κυπριστάν κατέχουν ελάχιστοι άνθρωποι και το κράτος τους θωπεύει, αντί να τους φορολογήσει αμείλικτα και να αποφορτίσει τους μεσαίους και φτωχούς ανθρώπους που ταλαιπωρούνται.
 • Οι άνθρωποι αυτοί , ήτοι το 5-10 % του πληθυσμού είναι οι ίδιοι που έχουν τις επιχειρήσεις, τις εταιρείες και διαφεντεύουν τον πλούτο του Κυπριστάν. Αυτοί είναι που ενέχονται, είτε άμεσα είτε έμμεσα με το σκάνδαλο του ΧΑΚ, την φούσκα των ακινήτων και την οικονομική καταστροφή του τόπου. Τα λεφτά τους είναι στην Ελβετία και άλλους φορολογικούς παραδείσους και χρησιμοποιούν το Κυπριστάν για να μαζεύουν εκατομμύρια που παράγουν οι απλοί άνθρωποι.

 

Οι Κουκουλοφόροι Ευρωτττοπουζοκυπραίοι στο διαδικτυακό καφενείο, το βιάγκρα  και η ζυγαριά του πατριωτισμού

Οι γυναικείες εκρήξεις των εγκεφάλων και σκόρπιες πιπεράτες σκέψεις

 • Το παραλήρημα με το βίντεο στο οποίο τα κορίτσια η διεργασία του μυαλού τους προκάλεσε απανωτές εκρήξεις αποτέλεσε και πάλι το επίκεντρο των συζητήσεων στο διαδικτυακό καφενείο. Εκεί όπου ο καθένας είτε φορώντας κουκούλα ή και επώνυμα εκτονώνεται μέχρι νεωτέρας. Μέχρι και το επόμενο θέμα που θα τους απασχολήσει. Γιατί , όπως είπε και κάποιος πολιτικός αρχηγός, στο Κυπριστάν όλες οι δημόσιες συζητήσεις κρατούν μέχρι τρεις μέρες. Από το πλέον σοβαρό ζήτημα έως και οι αρλούμπες που εξαπολύουν όσοι αποτελούν το απαύγασμα της κυπριακής τηλεόρασης και συμμετέχουν στις απογευματινές εκπομπές των τηλεοπτικών καναλιών . Και αυτό θα ξεχαστεί, οπόταν πλέον οι περιπέτειες των κοριτσιών με δικαστήρια, δικηγόρους για μια έκρηξη της στιγμής δεν θα απασχολούν …κανένα.

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

 • Και μην ξεχνάτε κορίτσια. Οι απανωτές εκρήξεις του εγκεφάλου στοιχίζουν. Γι’ αυτό ήρεμα και σιγανά και όχι φωνακτά και διακοσμητικά . Για το καλό σας και σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής…
 • Πόσο όμως αρέσει στους Κύπριους να φοράνε την κουκούλα τους και να εκτονώνονται στο διαδίκτυο. Το ελιξίριο τους είναι, το αφροδισιακό τους. Ας το ψάξουν οι επιστήμονες μπορεί και να ανακαλύψουν φάρμακο …ισάξιο με το βιάγκρα. Κουκουλοφόροι μου εσείς…Ευρωτττοπουζοκυπραίοι. Αν ήσασταν σε όλα τα θέματα τόσο δυναμικοί δεν θα σας κορόιδευαν οι πολιτικοί, τόσο πανεύκολα…
 • Απίστευτο αλλά κυπριστανικό:   Σε ποια χώρα του κόσμου- ακόμη και στην Μποτσουάνα και την Τανζανία  επιτρέπεται καταδικασθέντας παιδεραστής να περιφέρεται σε φροντιστήρια και σχολεία; Σε ποια χώρα του κόσμου, πλην του Ζαΐρ , ένας στους δυο κατοίκους επισκέπτεται τις πρώτες βοήθειες;

Ο  τυφώνας των ναρκωτικών – η ατιμωρησία το χρήμα και η ενασχόληση με τα καμώματα κοριτσιών…

Παντού επικρατεί η ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ γιατί είναι πολλά τα λεφτά Άρη

 • Είμαστε τρίτοι σε θανάτους από ναρκωτικά σε όλη την Ευρώπη. ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ το δίχως άλλο που σε  νουνεχείς κοινωνίες θα ήταν η καθημερινή συζήτηση ΟΛΩΝ και η ενασχόληση τους και δεν θα προηγούνταν οι εκρήξεις γυναικών στα πάρκινγκ , οι γάμοι κυριών με τις φίλες τους ή τα βαφτίσια παιδιών τηλεπαρουσιαστριών . Κι αυτές όλες δεν βαρέθηκαν να εκτίθενται καθημερινά και να γνωρίζει ο καθένας μέχρι και πότε και που πλαγιάζουν; Πόσο μάλλον όταν κάνουν θέαμα τα ίδια τους τα παιδιά…
 • Μέχρι να πάρουμε πρωτιά για ν’ ανησυχήσουν οι πολιτικοί και η κοινωνία μας έχουμε καιρό.
 • Πώς δεν μας χτύπησε τυφώνας. Τα ναρκωτικά, τα δυστυχήματα είναι τυφώνας και μάλιστα προκαλεί περισσότερους θανάτους, από το φυσικό φαινόμενο.
 • Οι επιτυχίες της αστυνομίας με τη σύλληψη εμπόρων και διακινητών ναρκωτικών καταδεικνύει ότι υπάρχει μεγάλη ζήτηση στον τόπο μας και μάλιστα εν μέσω κρίσης. Καλά υπάρχει τόσο χρήμα που οι έμποροι διαθέτουν ακόμη ανθηρή πελατεία;
 • Ο μοναδικός λόγος για τον οποίο δεν θα δούμε άσπρη μέρα σ’ αυτό το τόπο είναι γιατί παντού επικρατεί η ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ. Και μάλιστα με επίκληση της ρήσης του Σπύρου Καλογήρου στην ασπρόμαυρη ελληνική ταινία « ΛΟΛΑ» του ΝΤΙΝΟΥ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ όταν πρόδιδε τον φίλο του Νίκο Κούρκουλο : « Είναι πολλά τα λεφτά Άρη».

 

Αναμορφώνονται τα μπιμπελό του ΔΗΣΥ λόγω ανασχηματισμού – Χάρη και αλλάζει η διάταξη τους στο γραφείο Φούλη

Μπιμπελό είναι το Πολιτικό Γραφείο και η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΔΗΣΥ

 • Ομολογουμένως τα έχει σε περίοπτη θέση στο γραφείο του στην Πινδάρου  και ενίοτε τα τακτοποιεί στο σχετικό ραφάκι που έχει τοποθετήσει και άλλα πολύτιμα αντικείμενα, όπως η φωτογραφία του Περικλή και της συζύγου του Μαρίας. Τα παίρνει στα χέρια του όταν είναι εκνευρισμένος και αυτά με την ηρεμία και την σιωπή τους, προσφέρουν γαλήνη και ισορροπία, δίνοντας του δύναμη για να ξεπεράσει τις δύσκολες στιγμές.
 • Εξάλλου αυτή είναι και η χρησιμότητα των διακοσμητικών που αραδιάζονται στα ράφια από τους ανθρώπους και οπωσδήποτε δεν θα μπορούσαν να έχουν ενεργό συμμετοχή στην ζωή μας.
 • Κάπως έτσι και τα μπιμπελό που έχει στο γραφείο του ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ, ο οποίος σύμφωνα με την περιγραφή τα χρησιμοποιεί ανάλογα. Μάλιστα , για να καταλάβετε πόση σημασία τους δίνει το τελευταίο διάστημα , τα καθαρίζει και προσπαθεί να τους αλλάξει και θέση στο ράφι. Α, και τους έχει δώσει και ονόματα για να τα ξεχωρίζει, αλλά και για να νιώθει ότι έχει καλύτερη επαφή και ψυχικό δέσιμο μαζί τους.
 • Προτού πείτε πόσο ρομαντικός είναι ο Φούλης να σας πληροφορήσουμε ότι μπιμπελό είναι το Πολιτικό Γραφείο και η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΔΗΣΥ και η περιγραφή που σας έχουμε κάνει πιο πάνω ισχύει απόλυτα. Εκτός κι αν εσείς θεωρείτε ότι η δράση του Π.Γ. και της Κ.Ο είναι η αρμόζουσα για αντίστοιχα όργανα συλλογικών οργάνων κυβερνώντος κόμματος. Τα οποία βάση καταστατικού θα έπρεπε να διαμορφώνουν πολιτική και να χαράσσουν στρατηγική. Κανένα τατουάζ μπορεί να χαράξουν…