ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Η κατάδυση του Άντρου με τον Νιαζί και στο θάλαμο αποσυμπίεσης το ΑΚΕΛ

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Η κατάδυση του Άντρου με τον Νιαζί και στο θάλαμο αποσυμπίεσης το ΑΚΕΛ

Δεν ακούσαμε…καταδίκασε ο Τ/Κ ευρωβουλευτής την εισβολή της Τουρκίας στην Συρία;

* Προσβλήθηκαν από τη νόσο των δυτών ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ και οι παρατρεχάμενοι του, αλλά αρνούνται να μπουν στο θάλαμο αποσυμπίεσης , για να γλιτώσουν και επιμένουν να κάνουν καταδύσεις σε μεγάλο βάθος.

* Κι όμως το ΑΚΕΛ, αυτή την εικόνα παρουσιάζει στην κοινωνία και ο ΑΝΤΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ και οι υποστηρικτές του συνεχίζουν να παρουσιάζονται ως ουραγοί της πολιτικής , χωρίς να συγκινούνται από τη νοσηρή κατάσταση που παρουσιάζει το κόμμα αυτή την εποχή λόγω κυρίως της αποσύνθεσης του και της άνευ προσανατολισμού κατεύθυνσης του στο Κυπριακό.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΕΔΩ

* Ο κ. Κυπριανού που παίζει πλέον κάθε μέρα που περνάει κορώνα- γράμματα την πολιτική του καριέρα, δείχνει παγιδευμένος, αφού οι τοποθετήσεις του περί Εθνικού θέματος προκαλούν αλγεινή εντύπωση στους συντρόφους…Ε, δεν γίνεται ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η  εισβολή στην Συρία από τους αιμοσταγείς Τούρκους, να εγκαινιάζεις γραφείο στην κατεχόμενη περιοχή που κατακτήθηκε από τους ίδιους βάρβαρους με αντίστοιχο τρόπο.

* Χάθηκαν οι βδομάδες, οι μέρες , οι μήνες να κάνεις τα εγκαίνια του γραφείου του φίλου σου του ΝΙΑΖΙ ΚΙΖΙΛΓΙΟΥΡΕΚ; Ε, δεν γίνεται να πίνεις κόκκινο κρασί και να τρως καναπεδάκια αστειευόμενος όταν σφάζονται οι Κούρδοι… Εξάλλου, στο κόμμα υπάρχουν κι άλλοι εκτός από τον Νιαζί. Πολλά επένδυσες σ’ αυτόν και θα φορτωθείς και τα επίχειρα των πράξεων του.

* Δεν ακούσαμε, αλλά  καταδίκασε την εισβολή στην Συρία ο Νιαζί; Γιατί με την υιοθέτηση της Τουρκικής γλώσσας στην Ε.Ε, την επίθεση κατά του 16χρονου που αφαίρεσε την  Τουρκική σημαία στην Λύση, έδειξε γρήγορα αντανακλαστικά και ήταν λαλίστατος. Τώρα σώπασε ή δεν βλέπει τηλεόραση στο πολυτελές του γραφείο στις Βρυξέλλες.

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

* Ρίγος διαπέρασε όλους από την τελευταία κατάδυση με Νιαζί, αφού  τα απελπιστικά ποσοστά στήριξης της ηγεσίας στις κρυφές δημοσκοπήσεις που φυλάγονται καλά κρυμμένες στην Εζεκία Παπαϊωάννου , καταδεικνύουν ότι οι ψηφοφόροι του ΑΚΕΛ,  παρουσιάζονται απογοητευμένοι έως και εξοργισμένοι από τη στάση της ηγεσίας του κόμματος η οποία δεν αναλαμβάνει πρωτοβουλίες , αλλά σκαρφίζεται ήττες…

*Ο Άντρος Κυπριανού δεν είναι ο μοναδικός υπαίτιος της σκληρής πολιτικής στο Κυπριακό, έστω και αν προσπαθούν να του τα φορτώσουν οι δελφίνοι που διεκδικούν την θέση του .

*Που πάρε ρε σύντροφοι; Χάσατε τον μπούσουλα σας και οδηγήστε σε επικίνδυνες ατραπούς. Εκεί από όπου θα πάτε κατευθείαν στο πολιτικό βάραθρο της ανυποληψίας και της εξαφάνισης. Ανανήψτε γρήγορα και δέστε τα πράγματα καθαρά, χωρίς κόκκινα – ροζ γυαλιά που τα κάνουν όλα να φαίνονται διαφορετικά και αρκούντως παραπλανητικά.