ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ:Οι απόστρατοι (Κασουλίδης-Μαρκίδης-Καζαμίας-Χρήστου) δολοφόνησαν την υστεροφημία τους

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ:Οι απόστρατοι (Κασουλίδης-Μαρκίδης-Καζαμίας-Χρήστου) δολοφόνησαν την υστεροφημία τους

Η κυβίστηση Κασουλίδη και η συνεννόηση Χρήστου – Καζαμία με Άντρο- ΑΚΕΛ.

  • Ο σύνδεσμος βετεράνων και αποστράτων πολιτικών θα επισκεφθεί όλους τους αρχηγούς κομμάτων για να τους μεταφέρει τις απόψεις τους για το Κυπριακό. Κατείχαν αξιώματα ΚΑΣΟΥΛΙΔΗΣ- ΜΑΡΚΙΔΗΣ- ΧΡΗΣΤΟΥ- ΚΑΖΑΜΙΑΣ και τώρα που παίρνουν τις παχουλές συντάξεις και απολαμβάνουν το παίζουν υπερκομματικοί και σοφοί περί του Κυπριακού, πάντοετε εκ τους ασφαλούς καθότι αποκαταστημένοι οικονομικά ….
  • Καλά όταν ήσασταν στον ΔΗΣΥ και το ΑΚΕΛ και ρίχνατε βέλη ο ένας εναντίον του άλλου, διχάζοντας την κοινωνία μας λέγατε ψέματα και υποκρινόσασταν για να μαντρίσετε τα’ αρνιά ; Τώρα θυμηθήκατε να μας το παίξετε ΕΝΩΜΕΝΟΙ και να μας μιλήσετε για ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΡΗΝΗΣ;

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

  • Δηλαδή παραδέχεστε, ότι μας κοροϊδεύατε και οι διαφορές σας ήταν πλαστές και για το θεαθήναι ή καλύτερα για να εξυπηρετήσετε τα κομματικά σας συμφέροντα και να πάρετε τα αξιώματα, τους μισθούς, τους συντάξεις και όλα τα συναφή.
  • Επιτέλους ανανήψτε. Μην ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΤΕ εν ψυχρών την ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ σας. Δεν απευθύνεστε σε χρυσόψαρα και μην υποτιμάτε την κοινωνία ότι είναι άβουλη και αμνήμων και σιωπά. Κι αν είναι έτσι, εσείς είστε οι κύριοι υπεύθυνοι γιατί ήσασταν ηγέτες των κομμάτων σας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΕΔΩ

  • Ότι Χρήστου και Καζαμίας ήταν συνεννοημένοι με τον ΑΝΤΡΟ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ και το ΑΚΕΛ για να συμμετάσχουν σ’ αυτήν την ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΡΗΝΗΣ και να την ΠΟΔΗΓΕΤΗΣΟΥΝ δεν χρειάζεται να κάνει έρευνα η ΞΥΠ για να το αποδείξει. Δεν ασχολούμαστε ως υπηρεσία με αυτονόητα και ευκόλως εννοούμενα που παραλείπουμε. Έχουμε πιο σοβαρά πράγματα…όπως να ψάξουμε γιατί αυτοί οι απόστρατοι της πολιτικής ιδιαίτερα  ο Κασουλίδης ένοιωσε την ανάγκη να χτυπήσει το κόμμα που του προσέφερε τα πάντα…
  • Και τι θα κάνετε δηλαδή; Θα χειροκροτήσετε τον Άντρο και θα του είτε ότι σωστά τα λέει στο Κυπριακό. Τέτοια ΚΥΒΙΣΤΗΣΗ ή αλλιώς ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ δεν ξαναείδαμε από πολιτικούς της εμβέλειας του Κασουλίδη και του Μαρκίδη.