ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Χρώματα και αρώματα της περιρρέουσας και το τσουνάμι των ναρκωτικών που μας πνίγει…

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Χρώματα και αρώματα της περιρρέουσας και το τσουνάμι των ναρκωτικών που μας πνίγει…

Από την ημέρα που οι πολιτικοί φωνάζουν κατά των δυστυχημάτων , αυτά αυξήθηκαν

  • Ακούσατε πολλούς επαΐοντες περί φόνων και λοιπών αστυνομικών μυθιστορημάτων όλο αυτό το διάστημα. Ωστόσο όλοι μας σοκαρισμένοι ξεχνούμε κάτι.  Ότι είχαμε πρόσφατα,  τρεις φόνους αθώων ανθρώπων για να πάρουν την δόση τους κάποιοι ναρκομανείς.. Εμείς προ καιρού αναφερόμαστε στο τσουνάμι που κατακλύζει την κοινωνία μας και ονομάζεται χρήση ναρκωτικών. Επιτέλους ας ανανήψουν οι  πάντες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΕΔΩ

  • Καιρός είναι να χτυπήσουν το κακό στην ρίζα του. Αν θέλουν μπορούν και να συλλάβουν τους εμπόρους ναρκωτικών και να καθαρίσουν την κοινωνία προτού είναι αργά. Αν και με τους τρεις φόνους σε μια μέρα μάλλον είναι πολύ αργά…
  • Σε μια κοινωνία όπου η γειτόνισσα, γνωρίζει και πότε οδεύεις προς αποβολή των αποβλήτων σου, δεν μπορούν να καμώνονται ότι δεν γνωρίζουν τους εμπόρους ναρκωτικών που δηλητηριάζουν την κοινωνία…

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

  • Από την ημέρα που οι πολιτικοί φωνάζουν κατά των δυστυχημάτων , αυτά αυξήθηκαν. Ούτε κι αυτά δεν τους αντέχουν…
  • Πάντα είχα την απορία να μου περιγράψει κάποιος τι είναι αυτή η περιρρέουσα που επικαλούνται αρκετοί και ορισμένοι την βρίσκουν και ιδιαίτερα συνωμοτική και επίφοβη για τον κόσμο. Έχει τέλος πάντων κάποιο άρωμα και την ξεχωρίζουν; Η δυσοσμία ή ευωδία που αναδύεται, όπως το βλέπει καθένας, είναι ιδιαίτερα αισθητή και αν μπορεί μας την περιγράψει κάποιος επαΐων.
  • Ακόμη και συνάδελφοι δημοσιογράφοι που εξειδικεύονται σε χρώματα και αρώματα της περιρρέουσας,  δεν τοποθετήθηκαν επί του θέματος , για να μας καθοδηγήσουν κι εμάς που δεν μυριζόμαστε τέτοια..
  • Πόσο μάλλον πολιτικοί που κι αυτοί επικαλούνται την περιρρέουσα ατμόσφαιρα για να βροντοφωνάξουν ότι η συνωμοσία για να πληγεί η προσπάθεια τους για οποιαδήποτε λύση στο Κυπριακό είναι ιδιαίτερα αρωματισμένη. Φαίνεται όμως ότι οι κλιματικές αλλαγές και η τρύπα του Τούρκου ( όπως η αντίστοιχη του όζοντος), δεν τους αφήνουν να μυριστούν την πραγματική περιρρέουσα ατμόσφαιρα.