ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Τι ψηφίζουν Κατσουρίδης και Ομήρου και ποιον υποστηρίζουν σε ΑΚΕΛ και ΕΔΕΚ;

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Τι ψηφίζουν Κατσουρίδης και Ομήρου και ποιον υποστηρίζουν σε ΑΚΕΛ και ΕΔΕΚ;

Αρκεί μια ανάρτηση τους στο διαδίκτυο ή άρθρο τους σε εφημερίδα για να προκαλέσει πανικό

  • Θα μπορούσαν να είναι υποψήφιοι Πρόεδροι της Δημοκρατίας. Κάποιοι μάλιστα θεωρούν ότι θα είχαν και περισσότερες πιθανότητες εκλογής από αρκετούς από τους δελφίνους που παρουσιάζονται να διεκδικούν τον ανώτατο κρατικό θώκο. Ωστόσο, οι πολιτικές και άλλες συγκυρίες την εν λόγω περίοδο δεν είναι ιδανικές για να διεκδικήσουν την Προεδρία…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΕΔΩ

  • Απολαμβάνουν όμως το άγχος των επιτελείων των κομμάτων να στηρίξουν τον υποψήφιο τους και την αγωνία τους για την τοποθέτηση τους. Νίκος Κατσουρίδης και Γιαννάκης Ομήρου είναι έμπειροι- καταξιωμένοι πολιτικοί και ως εκ τούτου έχουν και τον δικό τους στρατό που τους ακολουθεί. Ακόμη οι συνειρμοί που προκαλούνται από την στήριξη ενός υποψηφίου είναι πάντα υποβοηθητικοί και το γνωρίζουν τα επιτελεία.
  • Αρκεί μια ανάρτηση τους στο διαδίκτυο ή άρθρο τους σε εφημερίδα ή και η εμφάνιση τους σε τηλεοπτικά πάνελ για να πυροδοτήσει συζητήσεις περί των προθέσεων τους.

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

  • Έλα όμως που δεν αποφάσισαν ποιους θα ψηφίσουν ή και αν έχουν διαμορφωμένη άποψη δεν την κοινοποιούν, γιατί έχει και ο καθένας τα δικά του πλάνα. Εξάλλου και οι επικλήσεις της φιλίας, οι ξαφνικές αγάπες και υπονοούμενα για μελλοντική αξιοποίηση από τα επιτελεία και τους υποψηφίους για να τους δελεάσουν είναι πλέον στην ημερήσια διάταξη.
  • Κάποιοι δε τους επικαλούνται και στις εσωκομματικές έριδες και τους καλούν να πάρουν θέση υπέρ κάποιων. Άγχος μιλάμε φοβερό. Σου λένε οι δελφίνοι μην βγουν μπροστά και δημιουργήσουν δυναμική υπέρ κάποιου εκ των υποψηφίων…
  • Άσε τους να τρελαθούν από την αγωνία λένε σε ΑΚΕΛΙκούς και ΕΔΕΚίτες. Ε, δεν τους έκαναν και λίγα όταν ήταν στο πλάι τους….