ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Ο Άντρος Κυπριανού, οι νέο-αριστεροί και η Εζεκία Παπαϊωάννου που κοχλάζει

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Ο Άντρος Κυπριανού, οι νέο-αριστεροί και η Εζεκία Παπαϊωάννου που κοχλάζει

Άρχισε ο προεκλογικός στο ΑΚΕΛ

  • Η σαφής προσπάθεια παραπλάνησης των ψηφοφόρων μπήκε σε εφαρμογή και καταδεικνύει για μια ακόμη φορά ότι παρά τα όσα λέγονται και γράφονται η απόφαση τους να μας σώσουν είναι δεδομένη και δεν τυγχάνει οποιασδήποτε αμφισβήτησης.
  • Το θέμα στην προκειμένη περίπτωση είναι αν καταφέρουν να ενεργοποιήσουν και τους ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ που έχουν στα άλλα κόμματα και οι οποίοι θα παρουσιάσουν τους αλλαγμένους πολιτικούς ως εγγύηση για να δώσουν τη ψήφο τους και με τη δική τους επίβλεψη …αν τα καταφέρουν κι αυτή τη φορά τότε θα συνιστά τεράστια επιτυχία για το επιτελείο τους, αν και με τα μέχρι στιγμής δεδομένα δύσκολα οι  πολιτικοί θα μπορέσουν να ξεγελάσουν κάποιους…
  • Δεν χρειάζεται τα πιο πάνω να αναφέρονται σε συγκεκριμένο πολιτικό κάποιου κόμματος. Όλοι τους είναι τόσο ίδιοι μεταξύ τους που ταιριάζει σε οποιονδήποτε. Οι όποιες εξαιρέσεις ας μας συγχωρέσουν για την ισοπέδωση, αλλά να τους επισημάνουμε ότι δεν τους ξεχωρίζουμε πλέον γιατί η δικτατορία των κομμάτων δεν τους αφήνει να δείξουν το πραγματικό τους πρόσωπο.

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

  • Εξάλλου και στην ομάδα χρησιμοποιούν τις ίδιες μεθόδους όπως και στο κόμμα. Κυρίως, αυτή της στυμμένης λεμονόκουπας, όπου απομυζούν τους αγαπημένους τους και μετά τους πετάνε στον κάλαθο των αχρήστων, φορτώνοντας τους όλα τα λάθη και τις παραλείψεις τους.  
  • Κατά τ’ άλλα ο προεκλογικός στο ΑΚΕΛ συνεχίζεται με μύρια προβλήματα, αφού δεν μαζεύονται οι αριστεροί να επιστρέψουν στο μαντρί. Και τα προβλήματα διογκώνονται… Και οι δυο πόλοι- φράξιες της έλεγαν οι παλαιοί κομμουνιστές, αλλά οι μοντέρνοι νέοι άλλαξαν μεταξύ άλλων και το όνομα-  τον χαβά τους και τον πόλεμο…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΕΔΩ

  • Από την μια οι φανατικοί υποστηρικτές του ΑΝΤΡΟΥ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ και από την άλλη οι επονομαζόμενοι νεοΑΡΙΣΤΕΡΟΙ που ακόμη το σκέφτονται για την επόμενη μέρα.
  • Ο κόκκινος σύντροφος- πράκτορας της ΞΥΠ παρακολουθεί και προετοιμάζεται για να παρουσιάσει την κατάσταση στο ΑΚΕΛ μέσω σχετικής έκθεσης που οσονούπω θα σας κοινοποιήσουμε. Πολύ σύντομα…
  • Μην νομίζετε ότι όλα είναι ήσυχα και ωραία. Α, πα, πα. Κοχλάζει η Εζεκία Παπαϊωάννου, από τις διεργασίες του κομματικού στρατού που προετοιμάζεται εν όψει συνεδρίου. Κι όλοι απασχολούνται με την ανάδειξη της επόμενης ηγεσίας.
  • Η ενασχόληση τους με το συνέδριο και τις υποψηφιότητες είναι συνεχής, καθημερινή και σε βάρος όλων των υπόλοιπων θεμάτων που βρίσκονται στην επικαιρότητα.