ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Η συνάντηση των Προέδρων στην τουαλέτα, το γουλί και το ωραίο χειμωνιάτικο Βερολίνο

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Η συνάντηση των Προέδρων στην τουαλέτα, το γουλί και το ωραίο χειμωνιάτικο Βερολίνο

Γνωρίζουν ότι δεν θα προκύψει…οτιδήποτε

  • Η ιστορία σ’ αυτό τον τόπο επαναλαμβάνεται πάντοτε σαν φάρσα. Όπως προ κάποιων δεκαετιών όταν πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας ένιωσε την ανάγκη να μας πει ότι είχε συνομιλία με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ,στις τουαλέτες του μεγάρου του ΟΗΕ και του ανέλυσε το Κυπριακό πρόβλημα, μάλιστα με είδηση που το ελεγχόμενο κρατικό ίδρυμα ανήγαγε σε επιτυχία του ανώτατου άρχοντα μας και την μετονόμασε σε αλλαγή πολιτικής της υπερδύναμης στο Κυπριακό.
  • Τώρα τι μπορεί να σου αναφέρει κάποιος μεταξύ προσπάθειας αποβολής των υγρών αποβλήτων- ενίοτε σε μεγάλη ηλικία ο προστάτης την καθιστά και προβληματική- και πλύσιμο των χεριών είναι μια άλλη πονεμένη ιστορία που μόνο σε χώρες με μελαχρινούς κατοίκους που τείνουν το χέρι στην Αφρικανική ήπειρο μπορεί να κατατάξεις.

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

  • Έτσι και στην προκειμένη ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ- ΑΚΙΝΤΖΙ μέσα από κουβεντούλα στο πόδι ολίγων λεπτών συμφώνησαν μας είπαν να πάνε στο Βερολίνο για τριμερή. Ε, ναι ρε βιαζόταν ο Πρόεδρος μας αφού με σπασμένο γουλί δεν μπορούσε να στέκεται επί ώρες. Πάμε σου λέει Βερολίνο που είναι και πολύ ωραίο χειμωνιάτικα.
  • Στην προκειμένη κανείς εκ των δυο δεν αναφώνησε ενδόμυχα την ρήση «ότι ήθελε προκύψει» αφού γνωρίζουν ότι δεν θα προκύψει…οτιδήποτε.

 Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΕΔΩ

  • Όπως λέει και ο ψηφοφόρος όταν ακούς τους υποψηφίους για Προέδρους (και πληθαίνουν αλλά και αυξάνονται τα πόστα που είναι προς διεκδίκηση) σου δίνουν την εντύπωση ότι ζεις σε άλλο πλανήτη. Προφανώς στον πλανήτη της παραπλάνησης και της ουτοπίας. Εκεί όπου λες και κάνεις ότι θέλεις χωρίς ν’ ασχολείται κάποιος μαζί σου.
  • Πάντως οι πολιτικοί μας , εκτός ενός- δυο, ακούνε αποχή και τρέμουν. Κάτι όπως τον κροκόδειλο ένα πράμα που φοβούνται άπαντες τα μικρότερα αμφίβια.