ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Η σαρωτική Ειρήνη, οι ζαλισμένοι ΑΚΕΛικοί, ο Άντρος και ο χαμένος αδελφός Κουτσούμπας

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Η σαρωτική Ειρήνη, οι ζαλισμένοι ΑΚΕΛικοί, ο Άντρος και ο χαμένος αδελφός Κουτσούμπας

Εγκατέλειψαν τον αδελφό Αλέξη Τσίπρα και τη ροζ αριστερά

  • Παρορμητική και θυελλώδης η Ειρήνη Χαραλαμπίδου συνεχίζει να σαρώνει τα πάντα στο διάβα της στην πολιτική σκηνή του τόπου.  Πήρε και το παράσημο με τις Προεδρικές εκλογές όπου βρήκε και τον Μαλά …ΜΑΛΑκτό και κυριάρχησε στην μάχη των προεδρικών εκλογών με τους συντρόφους στην Εζεκία Παπαϊωάννου να ξεφυσούν…ακόμη. Υποσκέλισε όλους τους κομματικούς ηγήτορες και  ενίοτε εμφανίζεται σαν οιονεί αρχηγός του ΑΚΕΛ αφού ηγείται της αντιπολιτευτικής δράσης του κόμματος.

Καθημερινό παρασκήνιο από την Newsbomb ΕΔΩ

  • Με την δυναμική που αναπτύσσει καθημερινά η Ειρήνη στις επόμενες εσωκομματικές εκλογές θα σαρώσει τους πάντες…Αυτά βλέπουν και κοκκινίζουν - όχι λόγω χρωματισμού του κόμματος- οι δελφίνοι που εποφθαλμιούν την ηγεσία του κόμματος της αριστεράς.
  • Όπως λένε δε στο κόμμα αν μπορούσαν Γιώργος Λουκαίδης- Στέφανος Στεφάνου-  Άριστος Δαμιανού- Χρίστος Χριστοφίδης θα εξόντωναν δια όλων των μεθόδων την Ειρήνη. Έλα ντε όμως που έχει το λαϊκό έρεισμα και δεν μπορούν να την αγγίξουν. Οπόταν της στήνουν αρκετές πολιτικές παγίδες ελπίζοντας να πέσει μέσα και να εξοντωθεί. 
  • Κατά τ’ άλλα ο προεκλογικός στο ΑΚΕΛ συνεχίζεται με μύρια προβλήματα αφού δεν ξεκαθαρίζει ο ΑΝΤΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ αν θα διεκδικήσει την επανεκλογή του ως Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ.Και τα προβλήματα διογκώνονται… 

Δείτε επίσης: Οι ανεξάρτητοι της Θεολόγου αποκαλύπτονται και ετοιμάζονται για τις βουλευτικές...

  • Αίφνης το έπαιξε και αριστερός παλιάς κοπής αφού πήγε ταξίδι στην Ελλάδα και συνάντησε – καλύτερα θυμήθηκε ότι υπάρχει- τον Γενικό Γραμματέα του ΚΚΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΤΟΣΥΜΠΑ, λες και συνάντησε τον χαμένο αδελφό. Βλέπετε οι εσωκομματικές ισορροπίες οδηγούν σε αλλαγές στην συμπεριφορά. 
  • Ε, μην λησμονούμε ότι ξέχασε για τέσσερα χρόνια τον Κουτσούμπα και γυρόφερνε αυτός και αρκετοί παρατρεχάμενοι στο Μέγαρο Μαξίμου κάνοντας τα αυτοκόλλητα φιλαράκια με τον ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ. Ε, ναι τον Αλέξη που ήταν κολλητός φίλος των Αμερικανών, που ήταν πρωτοπόρος στις ιδιωτικοποιήσεις και γενικότερα παρουσίαζε όψη ΡΟΖ…ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ. 
  • Έφυγε ο Αλέξης και τώρα στο ΑΚΕΛ Ο Άντρος, η Μαρίνα Σάββα και λοιποί παρατρεχάμενοι αναφωνούν την ρήση: Δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται…