ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Οι εύστοχες βολές της βδομάδας και οι πληγωμένοι…

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Οι εύστοχες βολές της βδομάδας και οι πληγωμένοι…

Περιληπτικά και συνοπτικά όσα κατέγραψε η στήλη την βδομάδα που διανύσαμε. Θα σας παραθέτουμε αποσπάσματα της στήλης για να παίρνετε μια γεύση τι προσφέρουμε στους πελάτες μας.

 Η συνάντηση των Προέδρων στην τουαλέτα, το γουλί και το ωραίο χειμωνιάτικο Βερολίνο

 • Γνωρίζουν ότι δεν θα προκύψει…οτιδήποτε.
 • Η ιστορία σ’ αυτό τον τόπο επαναλαμβάνεται πάντοτε σαν φάρσα. Όπως προ κάποιων δεκαετιών όταν πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας ένιωσε την ανάγκη να μας πει ότι είχε συνομιλία με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ ,στις τουαλέτες του μεγάρου του ΟΗΕ και του ανέλυσε το Κυπριακό πρόβλημα, μάλιστα με είδηση που το ελεγχόμενο κρατικό ίδρυμα ανήγαγε σε επιτυχία του ανώτατου άρχοντα μας και την μετονόμασε σε αλλαγή πολιτικής της υπερδύναμης στο Κυπριακό.
 • Τώρα τι μπορεί να σου αναφέρει κάποιος μεταξύ προσπάθειας αποβολής των υγρών αποβλήτων- ενίοτε σε μεγάλη ηλικία ο προστάτης την καθιστά και προβληματική- και πλύσιμο των χεριών είναι μια άλλη πονεμένη ιστορία που μόνο σε χώρες με μελαχρινούς κατοίκους που τείνουν το χέρι στην Αφρικανική ήπειρο μπορεί να κατατάξεις.
 • Έτσι και στην προκειμένη ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ- ΑΚΙΝΤΖΙ μέσα από κουβεντούλα στο πόδι ολίγων λεπτών συμφώνησαν μας είπαν να πάνε στο Βερολίνο για τριμερή. Ε, ναι ρε βιαζόταν ο Πρόεδρος μας αφού με σπασμένο γουλί δεν μπορούσε να στέκεται επί ώρες. Πάμε σου λέει Βερολίνο που είναι και πολύ ωραίο χειμωνιάτικα.
 • Στην προκειμένη κανείς εκ των δυο δεν αναφώνησε ενδόμυχα την ρήση « ότι ήθελε προκύψει» αφού γνωρίζουν ότι δεν θα προκύψει…οτιδήποτε.
 • Όπως λέει και ο ψηφοφόρος όταν ακούς τους υποψηφίους για Προέδρους ( και πληθαίνουν αλλά και αυξάνονται τα πόστα που είναι προς διεκδίκηση) σου δίνουν την εντύπωση ότι ζεις σε άλλο πλανήτη. Προφανώς στον πλανήτη της παραπλάνησης και της ουτοπίας. Εκεί όπου λες και κάνεις ότι θέλεις χωρίς ν’ ασχολείται κάποιος μαζί σου.
 • Πάντως οι πολιτικοί μας , εκτός ενός- δυο, ακούνε αποχή και τρέμουν. Κάτι όπως τον κροκόδειλο ένα πράμα που φοβούνται άπαντες τα μικρότερα αμφίβια.

Καθημερινό παρασκήνιο από το Newsbomb ΕΔΩ

Η σαρωτική Ειρήνη και οι ζαλισμένοι- δελφίνοι ΑΚΕΛικοί, ο Άντρος και ο χαμένος αδελφός Κουτσούμπας

Εγκατέλειψαν τον αδελφό Αλέξη Τσίπρα και τη ροζ αριστερά

 • Παρορμητική και θυελλώδης η Ειρήνη Χαραλαμπίδου συνεχίζει να σαρώνει τα πάντα στο διάβα της στην πολιτική σκηνή του τόπου.  Πήρε και το παράσημο με τις Προεδρικές εκλογές όπου βρήκε και τον Μαλά …ΜΑΛΑκτό και κυριάρχησε στην μάχη των προεδρικών εκλογών με τους συντρόφους στην Εζεκία Παπαϊωάννου να ξεφυσούν…ακόμη. Υποσκέλισε όλους τους κομματικούς ηγήτορες και  ενίοτε εμφανίζεται σαν οιονεί αρχηγός του ΑΚΕΛ αφού ηγείται της αντιπολιτευτικής δράσης του κόμματος.
 • Με την δυναμική που αναπτύσσει καθημερινά η Ειρήνη στις επόμενες εσωκομματικές εκλογές θα σαρώσει τους πάντες…Αυτά βλέπουν και κοκκινίζουν - όχι λόγω χρωματισμού του κόμματος- οι δελφίνοι που εποφθαλμιούν την ηγεσία του κόμματος της αριστεράς.
 • Όπως λένε δε στο κόμμα αν μπορούσαν Γιώργος Λουκαίδης- Στέφανος Στεφάνου-  Άριστος Δαμιανού- Χρίστος Χριστοφίδης θα εξόντωναν δια όλων των μεθόδων την Ειρήνη. Έλα ντε όμως που έχει το λαϊκό έρεισμα και δεν μπορούν να την αγγίξουν. Οπόταν της στήνουν αρκετές πολιτικές παγίδες ελπίζοντας να πέσει μέσα και να εξοντωθεί.
 • Κατά τ’ άλλα ο προεκλογικός στο ΑΚΕΛ συνεχίζεται με μύρια προβλήματα αφού δεν ξεκαθαρίζει ο ΑΝΤΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ αν θα διεκδικήσει την επανεκλογή του ως Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ.Και τα προβλήματα διογκώνονται…

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

 • Αίφνης το έπαιξε και αριστερός παλιάς κοπής αφού πήγε ταξίδι στην Ελλάδα και συνάντησε – καλύτερα θυμήθηκε ότι υπάρχει- τον Γενικό Γραμματέα του ΚΚΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΤΟΣΥΜΠΑ, λες και συνάντησε τον χαμένο αδελφό. Βλέπετε οι εσωκομματικές ισορροπίες οδηγούν σε αλλαγές στην συμπεριφορά. Ε, μην λησμονούμε ότι ξέχασε για τέσσερα χρόνια τον Κουτσούμπα και γυρόφερνε αυτός και αρκετοί παρατρεχάμενοι στο Μέγαρο Μαξίμου κάνοντας τα αυτοκόλλητα φιλαράκια με τον ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ. Ε, ναι τον Αλέξη που ήταν κολλητός φίλος των Αμερικανών, που ήταν πρωτοπόρος στις ιδιωτικοποιήσεις και γενικότερα παρουσίαζε όψη ΡΟΖ…ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ

Ο αείμνηστος Συνεργατισμός, τα κομματόσκυλα με τις ντουντούκες και η ιλαροτραγωδία του ειδεχθούς θεάματος των κλεφτών

 • Οι κομπάρσοι όμως και οι θεατές οι οποίοι αποσβολωμένοι παρακολουθούν το αισχρό θέαμα παραμένουν…ίδιοι.
 • Οι καιροί παρήλθαν και το όλο οικοδόμημα που λεγόταν οικονομία Κυπριστάν κατέρρευσε, με αποτέλεσμα οι διασώστες να ψάχνουν επιζώντες. Ανάμεσα στα χαλάσματα και ο Συνεργατισμός. Χρειάστηκε να παραμείνει στη μονάδα εντατικής νοσηλείας για αρκετό διάστημα και να του χορηγηθεί αρκετό αίμα για να καταφέρει να σωθεί.. προσωρινά. Όμως και πάλι υπέστη ανακοπή λόγω λανθασμένων διαγνώσεων των ιατρών που ανέλαβαν την κούρα του με αποτέλεσμα να επέλθει το μοιραίο…
 • Κι όμως αυτοί που οδήγησαν τον Συνεργατισμό σ’ αυτή την κατάσταση δεν λογοδότησαν ποτέ. Αντίθετα κυκλοφορούν στα  πάνελ των  τηλεοπτικών καναλιών και το παίζουν σωτήρες της πατρίδας. Φαίνεται ότι το φαγοπότι γινόταν με την βοήθεια και κομματικών παραγόντων στον Συνεργατισμό. Όλοι τους έτρωγαν ασύστολα και χωρίς αιδώ. Τώρα που ήρθε ο λογαριασμός σώπασαν και κρύφτηκαν. Κάποια στιγμή όλοι αυτοί οι ψεύτες που παράσερναν ολόκληρη κοινωνία , παίζοντας με τα αγνά αισθήματα των πολιτών περί του Συνεργατισμού δεν πρέπει να απολογηθούν; Δεν πρέπει να κάτσουν στο σκαμνί;
 • Προφανώς και αν γίνει κάτι τέτοιο οι κομματικοί στρατοί θα βγουν πάλι στους δρόμους με τις ντουντούκες και θα βροντοφωνάζουν υπέρ των αγνών υπηρετών του Συνεργατισμού, που τους λοιδόρησαν χωρίς να έχουν φταίξιμο.
 • Που θυμηθήκαμε θα πείτε τον αείμνηστο Συνεργατισμό; Ε, μα όλα τα προβλήματα σ’ αυτή την κοινωνία κινούνται στις ίδιες ράγες. Με διαφορετικούς πρωταγωνιστές- ηθοποιούς αλλά πάντα με τους ίδιους σκηνοθέτες και παραγωγούς ( μπορεί να τους πεις και προαγωγούς). Κι αν ενίοτε οι ηθοποιοί αλλάζουν, οι κομπάρσοι όμως και οι θεατές οι οποίοι αποσβολωμένοι παρακολουθούν το αισχρό θέαμα παραμένουν…ίδιοι.
 • Χωρίς φωνές διαμαρτυρίες για το ειδεχθές θέαμα που βιάζει την ψυχοσύνθεση τους. Έστω, να διαμαρτυρηθούν για την ψηλή τιμή εισιτηρίου που αγόρασαν, για να δουν μια ιλαροτραγωδία . Δεν φτάνει που τους κοροϊδεύουν , τελικά τους ζητούν να πληρώσουν και το φαγητό των σκηνοθετών που κατανάλωσαν κατά την διάρκεια του διαλείμματος και των προβών…

 

Το τρικ του Νίκαρου το come back του Φούλη και οι σκέψεις Πρίγκιπα και πυγμάχου Σιζόπουλου

 • Καλό μήνα και ο Θεός μαζί σας. Σας φάνηκε πολύ σκληρός ο Νίκαρος το τελευταίο διάστημα; Κάπως έτσι λέει ότι θα κυβερνήσει από τώρα και στο εξής. Εδώ και καιρό λέει στους κατοικοεδρεύοντες στο Προεδρικό ότι στο υπόλοιπο της πενταετίας θα κυβερνήσει για την υστεροφημία του…
 • Οπόταν και στην σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου να περιμένουμε εκπλήξεις. Για να δούμε αν ήταν έκρηξη της στιγμής ή εμπεδωμένη αντίληψη.
 • Πάντως το δαχτυλίδι για την προεδρία της Δημοκρατίας είναι σε κουτάκι και είναι γραμμένο απέξω το όνομα του παραλήπτη, όταν θα του σταλεί προσεχώς…Ε, ο μόνος που δυο φορές πήρε τα εύσημα από τον Νίκαρο και μάλιστα με ιδιαίτερα ευμενή σχόλια.. Όσοι λοιπόν ακονίζονταν για την θέση να περιμένουν τις μεθεπόμενες εκλογές.
 • Αν και ανακατατάξεις στον ΔΗΣΥ θα γίνουν αρκετές. Όπως π.χ ο Υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης που θέλει κομματικό αξίωμα, αλλά τον Φούλη δύσκολα μπορεί να τον αμφισβητήσει. Να περιοριστεί σε θέση Αντιπροέδρου σε περίπτωση που φύγει κάποιος, η μοναδική περίπτωση να γίνει πραγματικότητα η επιθυμία του.
 • Εξάλλου ο Φούλης κάνει το περιβόητο come back , όπως άδει και σε σχετικό άσμα της η Λαίδη ΑΝΤΖΕΛΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ. Με επισκέψεις στην βάση και σε όλη την Κύπρο θέλει να επανέλθει για να κάνει το νέο ξεκίνημα που θα τον οδηγήσει στα περαιτέρω…
 • Όσον αφορά το τρικ της τελευταίας βδομάδας που σκαρφίστηκαν στο επιτελείο Αναστασιάδη έπιασε τόπο. Μέχρι και οι άπιστοι εχθροί τους το πίστεψαν. Διέδιδαν ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επιθυμεί ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ για να προωθηθούν οι μεταρρυθμίσεις στην Βουλή εξ ου και κάλεσε τους αρχηγούς των κομμάτων σε συναντήσεις.
 • Θέλησε να τους γνωστοποιήσει την επιθυμία του για συμμετοχή στο νέο Υπουργικό Συμβούλιο, με ανθρώπους που είναι του περίγυρου των κομμάτων. Ε, μην νομίζετε ότι οι αρχηγοί αρνήθηκαν. Θα το σκεφτούν λένε, αλλά μάλλον τα ονόματα θα τα δώσουν προς υπουργοποίηση. Τουλάχιστον Πρίγκιπας Νικόλας και πυγμάχος ( από το έμβλημα της ΕΔΕΚ) Σιζόπουλος δεν φαίνονται αρνητικοί…