ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Κυπριστάν: Ο συμπαθής τρελός της Ευρώπης - η άλλη Κύπρος και το κομπλιμέντο της Άντρης

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Κυπριστάν: Ο συμπαθής τρελός της Ευρώπης - η άλλη Κύπρος και το κομπλιμέντο της Άντρης

Η αποβολή των Αγίων Κοσμά και Δαμιανού από τον ΠΙΣ

  • Αν υπάρχει σχιζοφρένεια σε επίπεδο κρατών, προφανώς και το Κυπριστάν θα είναι βαριά άρρωστο. Ακόμη και οι κορυφαίοι ψυχίατροι- του είδους-  θα σήκωναν ψηλά τα χέρια μπροστά στην περίπτωση μας. Μάλλον θα καταλήγαμε σαν κράτος στο εργαστήριο για πειράματα.
  • Εκτός κι αν έχετε την εντύπωση ότι οι Ευρωπαίοι όταν δοκίμασαν το κούρεμα σε επίπεδο κράτους , επέλεξαν τυχαία το Κυπριστάν… Μπορεί να πιστεύετε δηλαδή ότι μας ενέταξαν στην Ευρωπαϊκή Ένωση λόγω της εξυπνάδας του λαού μας. Εξάλλου αν θυμάστε στα χωριά, πάντα υπήρχε και ο συμπαθής τρελός.

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

  • Ε, μην μου πείτε ότι υπάρχει λογική εξήγηση και συνειρμός , συνέπεια και συνέχεια όταν παρακολουθεί κάποιος ειδήσεις σ’ αυτό το κράτος. Να βλέπει πέντε- έξη τύπους που ονομάζονται πολιτικοί να κρατούν τις τύχες του τόπου στα χέρια τους και να τσακώνονται συνεχώς για τα αυτονόητα, τα συνήθη τα καθημερινά . Χωρίς αντικείμενο και χωρίς  ιδιαίτερο λόγο και σημασία.
  • Και μετά να πέφτει η εικόνα με νεαρούς ανθρώπους πανέξυπνους, προοδευτικούς με καθαρά πρόσωπα, φιλότιμο και ιδέες που φτάνουν μέχρι και να βραβεύονται από για τις ανακαλύψεις τους! Ε, πέστε μου αν οι διάσημοι ψυχίατροι μπορούν να δώσουν εξήγηση, πως συνυπάρχουν σ’ αυτό το κράτος αυτοί οι δυο παράλληλοι κόσμοι.
  • Υπάρχει η Κύπρος των πολιτικών και η άλλη (Κύπρος), αυτή των ανθρώπων που έχουν όραμα και προοπτική. Κι όμως αφήνουμε τους αδαείς, τους μέτριους, τους κομπλεξικούς να μας διοικούν και να καθορίζουν τις τύχες μας.

Καθημερινό παρασκήνιο από το Newsbomb ΕΔΩ

  • ΤΟ ΑΣΧΕΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ  Η ευρωπαϊκή Ένωση κυβερνάται από την Κύπρο φώναξε ο Ερντογάν. Αν δεν έχει πυρετό ο άνθρωπος, τότε να κεραστεί εκμέκ κατέιφ από τον Νίκαρο . Τέτοιο κομπλιμέντο ούτε η Άντρη δεν του κάνει…
  • Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Πάντως αν ζούσαν οι άγιοι Κοσμάς και Δαμιανός, την Μνήμη των οποίων γιορτάζουμε την 1η Νοεμβρίου στο Κυπριστάν, θα αποβάλλονταν από τον Παγκύπριο Ιατρικό Σύλλογο ( ΠΙΣ). Ε, μα ήταν Ανάργυροι οι Άγιοι. Γίνεται να εξετάζουν χωρίς να παίρνουν λεφτά από τους ασθενούντες και οδοιπορούντες;  Α, πα, πα, Άγιοι μου χαλάτε την πιάτσα. Ούτε στο ΓΕΣΥ δεν θα σας δέχονταν…