ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Το Φυσικό αέριο η τελευταία ευκαιρία των εμπνευσμένων ηγετών μας

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ:  Το Φυσικό αέριο η τελευταία ευκαιρία των εμπνευσμένων ηγετών μας

Χωρίς ψευτοπαλληκαρισμούς, αλλά φυσικά και να μην κρύψουμε το πλεονέκτημα μας

  • Ζούμε από συγκυρίες σ’ αυτό τον πλανήτη. Και πάντα οι συμπτώσεις, εν μέσω των κακουχιών, μας ευνοούν ως κράτος. Και αφού οι Τούρκοι το 1974 έκαναν λάθος μέρος για να κατακτήσουν ή έστω δεν τους άφησαν οι αγγλοαμερικάνοι, γιατί ήθελαν για δικό τους όφελος το σωστό χώρο, όπου υπάρχει φυσικός πλούτος, τότε ας εκμεταλλευτούμε κι αυτή την συγκυρία.

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

  • Μπορούν να συνυπάρξουν Κυπριακό πρόβλημα και εκμετάλλευση υδρογονανθράκων, φτάνει οι εμπνευσμένοι μας ηγέτες να μπορούν να τα συνδυάσουν άψογα ή έστω το δικό μας ατού (φυσικό αέριο) να αποβεί προς όφελος μας . Χωρίς ψευτοπαλληκαρισμούς, αλλά φυσικά και να μην κρύψουμε το πλεονέκτημα μας για να μην θυμώσουμε τους συνομιλητές μας ότι κάνουμε επίδειξη δύναμης.

 Καθημερινό παρασκήνιο από το Newsbomb ΕΔΩ

  • Εμείς όλοι οι πολίτες που αντέξαμε αγόγγυστα και ματώσαμε από τα λάθη τους που οδήγησαν στην οικονομική καταστροφή, απαιτούμε τουλάχιστο σε αυτό τον τομέα να επιδείξουν στάση υπεύθυνη, αποβάλλοντας τους μικροκομματισμούς και λοιπές αρλουμπολογίες …άνευ λόγου.
  • Περιμένουμε πάντως πότε θα αρχίσει να πωλείται το φυσικό αέριο, για να νοιώσουμε και ως λαός ότι μπορέσαμε να αναπνεύσουμε και έστω και αν υπεστήκαμε τα πάνδεινα λόγω της ανευθυνότητας των πολιτικών, έστω και τώρα μας προσφέρουν ανάσα ζωής και ελπίδα για το μέλλον.
  • Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Και όλοι θα κριθούν για την διαχείριση του φυσικού αερίου. Αν είναι η ενδεδειγμένη, τότε όλα θα ξεχαστούν και τα λάθη τους που μας ταλαιπωρούν θα τα αναπολούμε σαν μια εμπειρία από τις δεκάδες που βιώσαμε ως πολίτες αυτού του ευλογημένου και καταραμένου συνάμα κράτους.