ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Ποιος Βουλευτής του ΑΚΕΛ διαφημίζει τις πολιτογραφήσεις; Έχει και ειδικό για πληροφορίες

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Ποιος Βουλευτής του ΑΚΕΛ διαφημίζει τις πολιτογραφήσεις; Έχει και ειδικό για πληροφορίες

Επωφελήθηκαν όλοι οι κομματικοί στρατοί

  • Σε μια περίοδο που το θέμα των πολιτογραφήσεων ξένων υπηκόων βρίσκεται στην προμετωπίδα των πολιτικών συζητήσεων και αποτελεί σημείο αιχμής στις επιθέσεις του ΑΚΕΛ κατά της Κυβέρνησης , για συγκεκριμένους χειρισμούς με παραχώρηση διαβατηρίων σε αμφιβόλου ηθικής ξένους υπηκόους, διαφαίνεται ότι και βουλευτής του κόμματος, συνεχίζει να προσφέρει τις ίδιες υπηρεσίες και μάλιστα με διευκολύνσεις.

Καθημερινό παρασκήνιο από την Newsbomb ΕΔΩ

  • Αναφερόμαστε στον βουλευτή του ΑΚΕΛ Αμμοχώστου ΧΡΙΣΤΑΚΗ ΤΖΙΟΒΑΝΗ , ο οποίος και στην επιχειρηματική του ιστοσελίδα ( giovani.com.cy) , καθότι είναι γνωστό ότι πρόκειται περί μεγαλο- εργολήπτη , διαφημίζει το πρόγραμμα πολιτογραφήσεων και παρέχει όλες τις πληροφορίες προς τους ενδιαφερόμενους. 
  • Αναλύοντας όλα τα πλεονεκτήματα της απόκτησης Κυπριακού διαβατηρίου και τα κριτήρια παραχώρησης προς τους ενδιαφερόμενους, ο κ. Τζιοβάνη καταλήγει με την εξής παρότρυνση- διευκόλυνση προς τους ενδιαφερόμενους ( το αποδίδουμε σε ελεύθερη μετάφραση): 
  • Αφού παραθέσουν τα δικά τους στοιχεία να μιλήσουν με τον ειδικό επί του θέματος που διαθέτει η επιχείρηση , ο οποίος και θα φροντίσει για τα περαιτέρω. 

Όλες οι τελευταίες ειδήσεις ΕΔΩ

  • Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Προφανώς και είναι ξεκάθαρο ότι από το σχέδιο πολιτογραφήσεων επωφελήθηκαν όλοι. Οι επιχειρηματίες, δικηγόροι, ελεγκτές και φυσικά οι συνήθεις καταναλωτές της μεγίστης ποσότητας μελιού, οι κομματικοί στρατοί.  Ανεξαρτήτως κόμματος και αποχρώσεως ΜΑΖΙ ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ και τελικά στην επικαιρότητα βγήκαν μόνο ορισμένες εκ των περιπτώσεων.