ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Οι εύστοχες βολές της βδομάδας και οι πληγωμένοι…

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Οι εύστοχες βολές της βδομάδας και οι πληγωμένοι…

Περιληπτικά και συνοπτικά όσα κατέγραψε η στήλη την βδομάδα που διανύσαμε. Θα σας παραθέτουμε αποσπάσματα της στήλης για να παίρνετε μια γεύση τι προσφέρουμε στους πελάτες μας.

Τα χαμηλά παντελόνια, οι Δήμοι και κατά ριπάς σκόρπιες πολιτικές σκέψεις… 

 • Το μαύρο πρόβατο μας βλέπουν τώρα σαν αρνί για σφάξιμο.
 • Προφανώς δεν είναι πρόβλημα οι χαμηλοί τόνοι των κομμάτων στις τουρκικές προκλήσεις αλλά τα …χαμηλά παντελόνια.
 • Αλλαγή κλίματος για την Κύπρο στις ΗΠΑ διαπιστώνει η Κυβέρνηση . Από μαύρο πρόβατο μας βλέπουν τώρα σαν αρνί για σφάξιμο.
 • Αμάν αυτή η εθνική υστερία! Χάλασε ο κόσμος γιατί παραβιάζει η Τουρκία τον εναέριο μας χώρο; Αφού έφυγαν…
 • Μην γκρινιάζετε που τα κανάλια εξακολουθούν να ασχολούνται με τους πολιτικούς .Το σκέφτεστε ότι όπου να’ ναι θ’ αρχίσουν να προσκαλούν καλλιτέχνες;

Όλες οι πολιτικές εξελίξεις ΕΔΩ

 • Περίεργο είναι με τόσους σερίφηδες- αστυνομικούς έμεναν ασύλληπτοι τόσα χρόνια οι παράνομοι. Αν και η υπόθεση θυμίζει ελάχιστα γουέστερν και περισσότερο Λούκι Λουκ.
 • Αν κάποιος από τους πολιτικούς αρχηγούς χάσει στις εκλογές θα χάσει και την αρχηγία όπως συμβαίνει σε όλα τα κόμματα, σε ολόκληρο τον πλανήτη; Α, μπα. Κάποιος άλλος θα φταίξει. Εξάλλου μιλάμε για σοβαρά κράτη. 

Τα φοινικοκυπριακά η νέα γλώσσα των μαθητών, η γρίπη των κτηνών…

Ο γητευτής και το μεταλλαγμένο κούρεμα

 • Η οικοκυρά πεινάει φωνάζουν ΑΚΕΛικοί- συναγερμικοί. Όχι ρε παιδιά. Άρχισε την δίαιτα από τον καιρό που ανήλθατε στην εξουσία και συνεχίζει ν’ ακολουθεί το ίδιο πρόγραμμα. 
 • Δεν υπάρχουν άλλα χρήματα για παροχές φωνάζει ο Υπουργός Οικονομικών. Μα πότε δώσατε παροχές και δεν το πήραμε πρέφα;
 • Τα βρίσκουμε με τους Άγγλους λένε οι παρασυρμένοι ενθουσιώδεις πολιτικοί μας. Βέβαια και ο γητευτής των πυθώνων τα βρίσκει με το ερπετό αλλά κάποια στιγμή μπορεί  αυτό να τον δαγκώσει…
 • Ο Αναστασιάδης δέχθηκε το δείπνο με Ακιντζί για να νοιώσει καλύτερα ο Τ/Κ ηγέτης, λόγω της απομόνωσης των Τουρκοκυπρίων. Γιατί είναι ψυχολόγος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας; Και όχι μόνο. Άμα λάχει γίνεται και συμφεροντολόγος.
 • Κι απ’ ότι μας λένε, όπου νάναι ξανάρχεται και σχέδιο λύσης τύπου Ανάν. Μα δεν το θάψαμε καλά και βρικολάκιασε;
 • Οι Κύπριοι καταφεύγουν εύκολα στα δικαστήρια. Δηλαδή είναι λαός φιλόδικος, όπως λέμε φιλόζωος…
 • Όταν ο Αναστασιάδης μας λέει να δώσουμε μάχες γι’ αυτά που έρχονται και όχι γι’ αυτά που έφυγαν προφανώς, θέλει να ξεχάσουμε το κούρεμα για να το φέρει…μεταλλαγμένο.

Φανφάρες- μεγαλοστομίες , ο ξυλοδαρμός στους άνεργους και οι πολλαπλοί  οργασμοί από πιθηκίζοντες …

Μας πληγώνουν οι εκάστοτε ηγέτες της και μας εγκαταλείπουν στην μοίρα μας

 • Ξέρετε γιατί αγχώθηκε και ρωτούσε συνέχεια; Για να την καθοδηγήσουν τι να πει περί της οικονομίας. Και τι είπε η κυρία; Το ασύλληπτο μας είπε η τεχνοκράτης … Ότι στις κοινωνικές παροχές συγκαταλέγεται και το ανεργιακό επίδομα που παρέχει το κράτος!!! Τα χάπια μου, ρε τα χάπια μου. Δηλαδή θα έπρεπε να τους ευχαριστούν οι άνεργοι που τους δίνουν και επίδομα. Θα έπρεπε κανονικά να τους δέρνουν τους ανθρώπους, γιατί στερούν χρήματα από το κράτος. Ξεχνά η κ. Κουμπαρά ότι τα λεφτά που δίνουν στους ανθρώπους που μένουν άνεργοι είναι απ’ αυτά που κατέθεσαν στο Ταμείο Κοινωνικών ασφαλίσεων, όταν εργάζονταν 
 • Οι φανφάρες και οι μεγαλοστομίες οδήγησαν την χώρα σε αδιέξοδο και την υποχρέωση της να λάβει σκληρά  μέτρα, άκρως απαραίτητα. Τελικά αντί το μνημόνιο, οι Κυβερνήσεις Ελλάδας- Κύπρου   έσκισαν το εσώρουχο τους και κυρίως την μεσαία τάξη των πολιτών . 
 • Βεβαίως και μας απασχολεί τι θα γίνει στην μητέρα Πατρίδα γιατί όπως και να έρθουν τα πράγματα όσο κι αν μας πονάει η Ελλάδα, εμείς οι Κύπριοι ανεξάρτητα από ιδεολογική ή κομματική τοποθέτηση την αγαπάμε , ενίοτε και παθολογικά. Έστω κι αν τις πλείστες φορές μας πληγώνουν οι εκάστοτε ηγέτες της και μας εγκαταλείπουν στην μοίρα μας, εμείς δεν παύουμε να αγαπάμε το Ελληνικό πνεύμα. 
 • Κι έτσι για να μην ξεχνούμε . Ότι θα επαναληφθούν τα  ίδια λάθη δεν υπάρχει αμφιβολία. Αλλά θέλουμε να τα λέμε όλοι εμείς που την εποχή της ανόδου του ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ στην εξουσία θεωρούμαστε οπισθοδρομικοί και δεν δεχόμαστε τους νεωτερισμούς. 
 • Ωστόσο δεν μπορούμε να μην επισημάνουμε και στα καθ’ ημάς τι συνέβη από τους μαϊμουδίζοντες και πιθηκίζοντες πολιτικούς του Κυπριστάν που έσπευσαν αλαλάζοντας και ομόθυμοι, να το παίξουν Τσίπρας και Βαρουφάκης. Μην ξεχνάτε την γελοιότητα του πολιτικού σκηνικού όπως διαμορφώθηκε τις μέρες που επισκέφθηκε ο Τσίπρας την χώρα μας. Μέχρι και τις ενδυματολογικές του προσεγγίσεις έτρεχαν να αντιγράψουν και να εισαγάγουν αν ήταν δυνατό και την δική του φρασεολογία. 

Βουλευτής του ΑΚΕΛ διαφημίζει τις πολιτογραφήσεις και παραπέμπει σε ειδικούς για έκδοση διαβατηρίων

Επωφελήθηκαν όλοι οι κομματικοί στρατοί

 • Σε μια περίοδο που το θέμα των πολιτογραφήσεων ξένων υπηκόων βρίσκεται στην προμετωπίδα των πολιτικών συζητήσεων και αποτελεί σημείο αιχμής στις επιθέσεις του ΑΚΕΛ κατά της Κυβέρνησης , για συγκεκριμένους χειρισμούς με παραχώρηση διαβατηρίων σε αμφιβόλου ηθικής ξένους υπηκόους, διαφαίνεται ότι και βουλευτής του κόμματος, συνεχίζει να προσφέρει τις ίδιες υπηρεσίες και μάλιστα με διευκολύνσεις.

Καθημερινό παρασκήνιο από την Newsbomb ΕΔΩ

 • Αναφερόμαστε στον βουλευτή του ΑΚΕΛ Αμμοχώστου ΧΡΙΣΤΑΚΗ ΤΖΙΟΒΑΝΗ , ο οποίος και στην επιχειρηματική του ιστοσελίδα ( giovani.com.cy) , καθότι είναι γνωστό ότι πρόκειται περί μεγαλο- εργολήπτη , διαφημίζει το πρόγραμμα πολιτογραφήσεων και παρέχει όλες τις πληροφορίες προς τους ενδιαφερόμενους. 
 • Αναλύοντας όλα τα πλεονεκτήματα της απόκτησης Κυπριακού διαβατηρίου και τα κριτήρια παραχώρησης προς τους ενδιαφερόμενους, ο κ. Τζιοβάνη καταλήγει με την εξής παρότρυνση- διευκόλυνση προς τους ενδιαφερόμενους ( το αποδίδουμε σε ελεύθερη μετάφραση): 
 • Αφού παραθέσουν τα δικά τους στοιχεία να μιλήσουν με τον ειδικό επί του θέματος που διαθέτει η επιχείρηση , ο οποίος και θα φροντίσει για τα περαιτέρω. 
 • Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Προφανώς και είναι ξεκάθαρο ότι από το σχέδιο πολιτογραφήσεων επωφελήθηκαν όλοι. Οι επιχειρηματίες, δικηγόροι, ελεγκτές και φυσικά οι συνήθεις καταναλωτές της μεγίστης ποσότητας μελιού, οι κομματικοί στρατοί.  Ανεξαρτήτως κόμματος και αποχρώσεως ΜΑΖΙ ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ και τελικά στην επικαιρότητα βγήκαν μόνο ορισμένες εκ των περιπτώσεων.