Χοντρός καυγάς μεταξύ Ελλήνων τραγουδιστών! Εκτός σχήματος ο ένας - Στη μέση ο επιχειρηματίας

Χοντρός καυγάς μεταξύ Ελλήνων τραγουδιστών! Εκτός σχήματος ο ένας - Στη μέση ο επιχειρηματίας

Προηγήθηκε πολύ παρασκήνιο και μεγάλος καυγάς...

Δεν πρόκειται να ξανασυνεργαστούν Πέτρος Ιακωβίδης και Κωνσταντίνος Αργυρός. Η κόντρα υπέβοσκε από πέρσι ωστόσο φέτος κορυφώθηκε με αποτέλεσμα ο Ιακωβίδης να μην συνεχίσει στο νυχτερινό κέντρο της παραλιακής αποφασίζοντας να ξεκινήσει μόνος του εμφανίσεις ως επικεφαλής σχήματος πριν τις γιορτές στη Θεσσαλονίκη.

Genethlia-Argiros-2

Η υπόθεση έχει πολύ παρασκήνιο: Ο επιχειρηματίας του νυχτερινού κέντρου της παραλιακής στήριζε και τους δύο τραγουδιστές. Μεταξύ των οποίων είχε αναπτυχθεί μια ιδιότυπη λυκοφιλία. Συνεργάστηκαν για αρκετό καιρό πάνω στην πίστα και η προηγούμενη επιτυχία του Αργυρού το τσιφτετέλι «Ξημερώματα» ήταν δημιουργία του Ιακωβίδη. Ο οποίος αρχικά ήθελε να το κρατήσει για τον εαυτό του όμως πείστηκε από τον επιχειρηματία να το δώσει στο πρώτο όνομα του μαγαζιού.

Ο Ιακωβίδης δέχθηκε όμως στη συνέχεια έγιναν πολλά. Ο Αργυρός αρνήθηκε να παραχωρήσει περισσότερο χρόνο πάνω στην πίστα στο δεύτερο ανδρικό όνομα του μαγαζιού οπότε μεταξύ των δύο επήλθε ρήξη αφού προηγήθηκε χοντρός καυγάς.

Ο επιχειρηματίας προσπάθησε να συμβιβάσει τα πράγματα χωρίς αποτέλεσμα. Έτσι ο Ιακωβίδης είναι εκτός σχήματος του κέντρου της παραλιακής αυτό όμως δεν σημαίνει πως έχει τελειώσει και η συνεγασία του με τον επιχειρηματία. Με τον Αργυρό όμως σίγουρα έχει τελειώσει.

Διαβάστε περισσότερα για τη "Showbiz" πατώντας εδώ!