«Βολές» Αθηνάς Κυριακίδου κατά ΔΗΚΟ – «Το κανένας, σας ακυρώνει!!!» - Pic

«Βολές» Αθηνάς Κυριακίδου κατά ΔΗΚΟ – «Το κανένας, σας ακυρώνει!!!» - Pic
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Φωτογραφίες:

Κατά μέτωπο επίθεση εξαπόλυσε στο Δημοκρατικό Κόμμα η πρώην βουλευτής του Δημοκρατικού Κόμματος, Αθηνά Κυριακίδου.

Η κυρία Κυριακίδου, με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, εκφράζει όχι μόνο την έντονη δυσφορία της για την απόφαση του κόμματός της, αλλά και την αντίθεσή της στις πολιτικές της και τις «προεργασίες» για τις Προεδρικές εκλογές του 2023.

Με την ανάρτησή της η πρώην βουλευτής, αναφέρει πως είναι «ανεύθυνο, απολίτικο και εγωιστικό» να ζητά το κόμμα να ψηφιστεί ο «κανένας».

Απόφαση η οποία ακυρώνει τον λόγο ύπαρξης του ίδιου του Δημοκρατικού Κόμματος.

Διαβάστε επίσης:

Δείτε αυτούσια την ανακοίνωση της κυρίας Κυριακίδου:

 «Οι προεδρικές εκλογές αποτελούν την κορυφαία πολιτική πράξη των πολιτών!! Καλούνται οι πολίτες δια της ψήφου τους να εκλέξουν αυτόν που θα τους κυβερνήσει τα επόμενα πέντε χρόνια!

Το να καλεί μια ομάδα κομμάτων, που απέτυχε στον πρώτο γύρο των εκλογών να ψηφίσουν τον ΚΑΝΕΝΑ, είναι κατά τη γνώμη μου, ανεύθυνο, απολίτικο και εγωιστικό!!!! Ακυρώνουν τον λόγο ύπαρξης τους!!!!

Κύριοι, ένα υπεύθυνο κόμμα, οφείλει να τοποθετηθεί!!! Και να επιλέξει υπό τις περιστάσεις!!! Ακόμα και το κατά συνείδηση είναι κατεύθυνση!!! Το κανένας, σας ακυρώνει!!! Το ξέρω, θέλετε να κτίσετε για το ,23, αλλά εάν δεν γίνετε υπεύθυνοι δε θα έχετε ελπίδα’!!»

Διαβάστε περισσότερα για το Παρασκήνιο πατώντας εδώ!