Έκλεισε το τηλέφωνο στην Αντιγόνη ο Άθως on air! «Δικτάτορας της ΓΟΔΗΚ»-«Το νέο ήθος του ΔΗΚΟ» - Vid

Έκλεισε το τηλέφωνο στην Αντιγόνη ο Άθως on air! «Δικτάτορας της ΓΟΔΗΚ»-«Το νέο ήθος του ΔΗΚΟ» - Vid

Εκτόξευσε τα πυρά του εναντίων της Αντιγόνης Παπαδοπούλου και όταν θέλησε η δεύτερη να του απαντήσει της έκλεισε το τηλέφωνο!

Βρέθηκε το δεύτερο «κόκκινο πανί» του Άθου Αντωνιάδη μετά από το καθρεφτάκι του οχήματός του.

Μετά την αποχώρησή του από στούντιο ζωντανής εκπομπής, ο εκπρόσωπος του Δημοκρατικού Κόμματος, Άθως Αντωνιάδης, αυτή τη φορά έκλεισε το τηλέφωνο, αποδεσμεύοντας τον εαυτό του όταν θέλησε η Αντιγόνη Παπαδοπούλου να απαντήσει στις κατηγορίες του.

Η κυρία Παπαδοπούλου, μιλούσε τηλεφωνικώς στην εκπομπή της τηλεόρασης του TvOne, «Πρωινά Νέα», για την χθεσινή απόφαση του κόμματος για διαγραφή της.

Μετά που αποδεσμεύτηκε η κυρία Παπαδοπούλου, τον λόγο έλαβε ο κύριος Άθως Αντωνιάδης ο οποίος έκανε μια ανασκόπηση της διαδικασίας που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 5/2.

Διαβάστε επίσης: 

Συνεχίζοντας ο εκπρόσωπος του ΔΗΚΟ, «απάντησε» λέγοντας πως «Καλό θα ήταν να αυτοί που πολέμησαν με πάθος και λύσσα τον κόσμο του ΔΗΚΟ, να κάνουν την αυτοκριτική τους», την ώρα που χιλιάδες «ΔΗΚΟικοί που δεν πήραν μισθούς εκατομμυρίων από το κόμμα μέσα από εκλογές», είναι εξοργισμένος.

«Οι χιλιάδες ΔΗΚΟικοί είναι τα ιστορικά στελέχη που πολέμησαν για το ΔΗΚΟ 40 χρόνια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κύριος Αντωνιάδης, αναφερόμενος στο λόγο που γίνεται τις τελευταίες ημέρες για διαγραφή «ιστορικών στελεχών» του Δημοκρατικού Κόμματος.

Ανεβάζοντας όμως τους τόνους ο κύριος Αντωνιάδης χαρακτήρισε ως «Δικτάτορα της ΓΟΔΗΚ» την κυρία Παπαδοπούλου, κάτι που όπως ισχυρίστηκε έτσι την αποκαλούν οι γυναίκες της ΓΟΔΗΚ, ενώ ανέφερε πως «δεν ντρέπεται να προσβάλει τον κόσμο του κόμματος η Αντιγόνη Παπαδοπούλου».

Στη συνέχεια η κυρία Παπαδοπούλου θέλησε να απαντήσει στις κατηγορίες του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, με τον ίδιο να λέει «δεν θέλω να της μιλήσω» και να ζητά την αποδέσμευσή του.

Η κυρία Παπαδοπούλου, λαμβάνοντας τον λόγο είπε πως «αυτό είναι το νέο ήθος του ΔΗΚΟ… Έχουμε δημιουργήσει ένα νέο ΔΗΚΟ που χαρακτηρίζεται από ύβρη και προπηλακισμό».

Διαβάστε περισσότερα για την Πολιτική πατώντας εδώ!

Video 1

Έκλεισε το τηλέφωνο στην Αντιγόνη ο Άθως on air! «Δικτάτορας της ΓΟΔΗΚ»-«Το νέο ήθος του ΔΗΚΟ» - Vid