ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Φανφάρες-μεγαλοστομίες, ο ξυλοδαρμός στους άνεργους & οι οργασμοί από πιθηκίζοντες...

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Φανφάρες-μεγαλοστομίες, ο ξυλοδαρμός στους άνεργους & οι οργασμοί από πιθηκίζοντες...

Μας πληγώνουν οι εκάστοτε ηγέτες της και μας εγκαταλείπουν στην μοίρα μας

  • Ξέρετε γιατί αγχώθηκε και ρωτούσε συνέχεια; Για να την καθοδηγήσουν τι να πει περί της οικονομίας. Και τι είπε η κυρία; Το ασύλληπτο μας είπε η τεχνοκράτης … Ότι στις κοινωνικές παροχές συγκαταλέγεται και το ανεργιακό επίδομα που παρέχει το κράτος!!! Τα χάπια μου, ρε τα χάπια μου. Δηλαδή θα έπρεπε να τους ευχαριστούν οι άνεργοι που τους δίνουν και επίδομα. Θα έπρεπε κανονικά να τους δέρνουν τους ανθρώπους, γιατί στερούν χρήματα από το κράτος. Ξεχνά η κ. Κουμπαρά ότι τα λεφτά που δίνουν στους ανθρώπους που μένουν άνεργοι είναι απ’ αυτά που κατέθεσαν στο Ταμείο Κοινωνικών ασφαλίσεων, όταν εργάζονταν 

Καθημερινό παρασκήνιο από newsbomb ΕΔΩ

  • Οι φανφάρες και οι μεγαλοστομίες οδήγησαν την χώρα σε αδιέξοδο και την υποχρέωση της να λάβει σκληρά  μέτρα, άκρως απαραίτητα. Τελικά αντί το μνημόνιο, οι Κυβερνήσεις Ελλάδας- Κύπρου   έσκισαν το εσώρουχο τους και κυρίως την μεσαία τάξη των πολιτών . 
  • Βεβαίως και μας απασχολεί τι θα γίνει στην μητέρα Πατρίδα γιατί όπως και να έρθουν τα πράγματα όσο κι αν μας πονάει η Ελλάδα, εμείς οι Κύπριοι ανεξάρτητα από ιδεολογική ή κομματική τοποθέτηση την αγαπάμε , ενίοτε και παθολογικά. Έστω κι αν τις πλείστες φορές μας πληγώνουν οι εκάστοτε ηγέτες της και μας εγκαταλείπουν στην μοίρα μας, εμείς δεν παύουμε να αγαπάμε το Ελληνικό πνεύμα. 
  • Κι έτσι για να μην ξεχνούμε . Ότι θα επαναληφθούν τα  ίδια λάθη δεν υπάρχει αμφιβολία. Αλλά θέλουμε να τα λέμε όλοι εμείς που την εποχή της ανόδου του ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ στην εξουσία θεωρούμαστε οπισθοδρομικοί και δεν δεχόμαστε τους νεωτερισμούς. 

Όλες οι τελευταίες ειδήσεις ΕΔΩ

  • Ωστόσο δεν μπορούμε να μην επισημάνουμε και στα καθ’ ημάς τι συνέβη από τους μαϊμουδίζοντες και πιθηκίζοντες πολιτικούς του Κυπριστάν που έσπευσαν αλαλάζοντας και ομόθυμοι, να το παίξουν Τσίπρας και Βαρουφάκης. Μην ξεχνάτε την γελοιότητα του πολιτικού σκηνικού όπως διαμορφώθηκε τις μέρες που επισκέφθηκε ο Τσίπρας την χώρα μας. Μέχρι και τις ενδυματολογικές του προσεγγίσεις έτρεχαν να αντιγράψουν και να εισαγάγουν αν ήταν δυνατό και την δική του φρασεολογία. 
  • Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Όσο δε για τον Βαρουφάκη τον ανήγαγαν σε μέγα οικονομολόγο , πρότυπο πολιτικού και αρκετοί υπέστησαν και πολλαπλούς οργασμούς εκστασιαζόμενοι από το λάιφ – στάιλ του διαφανοκέφαλου τύπου, που όντας πλούσιος και παντρεμένος με γυναίκα – εκατομμυριούχο, το έπαιζε άνετος και κουλ, για να χρησιμοποιήσουμε μια ατάκα του συρμού, ρίχνοντας την χώρα στα βράχια…