Δεν φαντάζεστε τι δουλειά έκανε διαγωνιζόμενος του Master Chef πριν μπει στο παιχνίδι

Δεν φαντάζεστε τι δουλειά έκανε διαγωνιζόμενος του Master Chef πριν μπει στο παιχνίδι
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Φωτογραφίες:

Καμία σχέση με κουτάλες, κατσαρόλες και τηγάνια δεν είχε η προηγούμενη δουλειά πρώην παίκτη του Μaster Chef ο οποίος σε συνέντευξή του αποκάλυψε την παλιότερη ιδιότητά του την οποία και εγκατέλειψε προκειμένου να μεγαλουργεί στην κουζίνα.

Ο λόγος για τον Χαράλαμπο Χατζηπροδρόμου ο οποίος στην ερώτηση αν ήθελε από μικρός να γίνει μάγειρας απαντά: «Δεν ήμουν ανέκαθεν μάγειρας. Λάτρευα, όμως, τη μαγειρική λόγω του επαγγέλματος του πατέρα μου».

Δείτε επίσης: 

Ο ίδιος συνέχισε αποκαλύπτοντας: «Σπούδασα ηλεκτρολόγος μηχανικός. Ζούσα τεσσεράμισι χρόνια στη Θεσσαλονίκη. Όταν συνειδητοποίησα, όμως, ότι η ηλεκτρολογία δεν ήταν το επάγγελμα που θα ήθελα να κάνω για το υπόλοιπο της ζωής μου, επιστρέφοντας στην Κύπρο άρχισα να δουλεύω με τον πατέρα μου κι εκεί ανακάλυψα το ταλέντο που είχα στη μαγειρική. Δουλεύοντας μαζί του, όμως, κατάλαβα ότι η μαγειρική δεν είναι εύκολο πράγμα. Ήταν ο χειρότερός μου μάστρος. Ό,τι έκανα ήταν λάθος. Παρά την πίεση που μου ασκούσε, με βοήθησε να αντιληφθώ πόσο πολύ αγαπώ τη μαγειρική, έτσι αποφάσισα να επεκτείνω τις σπουδές μου και σε αυτό τον τομέα».

GOSSIP-TV.GR

Διαβάστε περισσότερα για Περισσότερα πατώντας εδώ!