ΑΠΟΕΛ Vs ΑΕΚ: Ο αγώνας από μια άλλη οπτική γωνία- Ντέρπι ανάμεσα σε Κυριάκου και Μirjana-(Pics)

ΑΠΟΕΛ Vs ΑΕΚ: Ο αγώνας από μια άλλη οπτική γωνία- Ντέρπι ανάμεσα σε Κυριάκου και Μirjana-(Pics)

Οι σύντροφοι των παικτών των δύο ομάδων δίνουν την δική τους «μάχη» θηλυκότητας και ομορφιάς, αφού η μια είναι πιο σέξι από την άλλη.

Ένα ξεχωριστό «παιχνίδι» αποτελούν, σύμφωνα με την εξωτερική τους ομορφιά, οι σύντροφοι των παικτών των δύο κυπριακών ομάδων ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ, οι οποίες σύντομα θα βρεθούν «αντιμέτωπες» για τον ημιτελικό ΚΥΠΕΛΟΥ. 

Ωστόσο απ’ότι φαίνεται οι κερκίδες του σταδίου ΓΣΠ θα «γεμίσουν» με όμορφες και σέξι παρουσίες, αφού ρίχνοντας κανείς μια ματιά στις συντρόφους των παικτών και από τις δυο ομάδες, μπορεί να δηλώσει με σιγουριά πως προβλέπετε μεγάλο «ντέρμπι»!

Πάντως το μόνο σίγουρο είναι πως όποιος βρεθεί στον ημιτελικό του Κυπέλλου, εκτός από τις δύο ομάδες, θα έρθει αντιμέτωπος με «ξεχωριστές»...παρουσίες!

Το newsbomb ανέτρεξε σε μερικά από τα προφίλ των συντρόφων τους και σας παρουσιάζει τις πιο σέξι εμφανίσεις τους.

Μirjana (Η μελαγχρινή σύντροφος του Αμυντικού της ΑΕΚ Radovan Pankov) Vs Άντρεα Κυριάκου (Μελαγχρινή σύντροφος του Αμυντικού του ΑΠΟΕΛ Γιώργου Μερκή) 

4438201443820144382014438201

Γιώτα Δρεβέλη (Η ξανθιά σύντροφος του Επιθετικού της ΑΕΚ Απόστολος Γιάννου) Vs Χριαστιάνα Αριστοτέλους (Ξανθιά σύντροφος του Μέσου του ΑΠΟΕΛ Γιώργου Εφραίμ)

1111

Ariadna (Η σύντροφος του Αμυντικού της ΑΕΚ Carles Soria) Vs Κωνσταντίνα Ευριπίδου (Σύντροφος του Μέσου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριου Αλεξάνδρου)

04040404

Πηγή: newsbomb/ Γράφει: Μαρία Χαραλάμπους 

Διαβάστε περισσότερα για το Παρασκήνιο πατώντας εδώ!