Οι φωτογραφίες του γάμου του Παναγιώτη από το «Power Of Love» (Pics)

Οι φωτογραφίες του γάμου του Παναγιώτη από το «Power Of Love» (Pics)

Αδιαμφισβήτητα, οι παίκτες του «Power Of Love», όπως και στα περισσότερα reality, έχουν μυστικά. 

Μυστικά, τα οποία προσπαθούν να κρύψουν καλά. Μερικοί τα καταφέρνουν με επιτυχία… άλλοι πάλι -δυστυχώς για εκείνους- δεν τα καταφέρνουν. Μάλιστα, ορισμένοι προσπάθησαν να αφήσουν την αλήθεια κλειδωμένη στο «πατάρι του σπιτιού» τους αλλά στην πορεία και με ένα μαγικό τρόπο η αλήθεια βγήκε στην επιφάνεια και τους εξέθεσε.
 
Αυτό συνέβη και στο παιχνίδι «αγάπης» του ΣΚΑΪ. Όπως παραδείγματος χάριν, το ψέμα του Νίκου Σπυριδαντωνάκη, ο οποίος κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για τη σχέση του με γυναίκα έξω από το «Power Of Love». Και πιστέψτε με, δεν είναι ο μόνος που παίζει «βρώμικα» το παιχνιδάκι.
 
Μερικές φωτογραφίες που έφτασαν στο γραφείο μου, από τον γάμο του Παναγιώτη Θεόφιλου… με έκαναν να αναρωτηθώ κατά πόσο ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Βλέπετε, τα παραμύθια των συμπαικτών του -και όχι μόνο- μας έκαναν να είμαστε καχύποπτοι με το παραμικρό.
 
Ωστόσο, εμείς δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη. Το ψάξαμε το θεματάκι και οι φωτογραφίες που δείχνουν τον Παναγιώτη σε γάμο είναι στα πλαίσια επαγγελματικής φωτογράφησης…
 
 unnamed 77 1
unnamed 77 1
unnamed 77 1
unnamed 77 1
unnamed 77 1
Πηγή:blogs.gossip-tv.gr