Παραιτήθηκε από το TVONE o Νικόλας Ιωαννίδης και βάζει πλώρη για άλλο κανάλι - Σε τι θα τον δούμε

Παραιτήθηκε από το TVONE o Νικόλας Ιωαννίδης και βάζει πλώρη για άλλο κανάλι - Σε τι θα τον δούμε

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε η παραίτηση του πανελίστα από την εκπομπή όπου συμμετέχει. Κι αυτό διότι τίποτα δεν προμήνυε αυτή την εξέλιξη.

Μάλιστα, η έκπληξη διογκώνεται αν αναλογιστεί κανείς τα «κολλητιλίκια» και τη φιλία χρόνων με την παρουσιάστρια της εκπομπής.

Στο πρώτο μισό της φετινής τηλεοπτικής περιόδου ήταν ένα από τα πρόσωπα που στηρίχτηκαν πολύ από τον σταθμό. Παράλληλα, με την παρουσία του στη μεσημεριανή εκπομπή, συμμετείχε ως κριτής σε show, ενώ παρουσίασε για πρώτη φορά την δική του τηλεοπτική εκπομπή. Και αυτό φαίνεται πως είναι το «κλειδί» στην όλη υπόθεση.

Το αγόρι δεν παραιτήθηκε τυχαία, αλλά μετά από πρόταση αντίπαλου σταθμού για να κάνει την εκπομπή με τις αλλαγές make-over, που έκανε το πρώτο μισό της σεζόν, στην μέχρι πρότινος επαγγελματική στέγη του.

Ο λόγος για τον πανελίστα της εκπομπής της Κωνσταντίνας Ευριπίδου, Νικόλα Ιωαννίδη, ο οποίος λίγο πριν από το τέλος της τρέχουσας σεζόν έδωσε παραίτηση από το TVOne, για να αποδεχθεί την πρόταση του Σίγμα.

Αλήθεια τώρα που ο στυλίστας-πανελίστας-πολυμίξερ «εγκατέλειψε» για να παρουσιάσει την δική του εκπομπή makeover στο Σίγμα, θα συνεχίσει να είναι κολλητός με την Ευριπίδου;

unnamed 12

Πηγή: blogs.gossip-tv.gr

Διαβάστε περισσότερα για το Παρασκήνιο πατώντας εδώ!