Γνωστή Κύπρια ηθοποιός μένει σε ίδρυμα – Το αποκάλυψε στη Χριστιάνα Αριστοτέλους

Γνωστή Κύπρια ηθοποιός μένει σε ίδρυμα – Το αποκάλυψε στη Χριστιάνα Αριστοτέλους

Πρόκειται για μια αγαπημένη ηθοποιό η οποία εδώ και χρόνια συμμετέχει σε διάφορες κυπριακές σειρές με το ταλέντο της να ξεχωρίζει.

O λόγος για την Έλλη Κυριακίδου η οποία το απόγευμα της Τρίτης (12/6), βρέθηκε για ακόμη μι φορά καλεσμένη στην απογευματινή εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους στον Alpha Κύπρου.

Μέσα από την συνέντευξη την οποία πραγματοποίησε η αγαπημένη παρουσιάστρια, η Έλλη Κυριακίδου αποκάλυψε ότι πλέον μένει σε ένα ίδρυμα στο οποίο, σύμφωνα με την ίδια, περνάει πολύ καλά και ευχάριστα τις ώρες της.

Συγκεκριμένα η αγαπημένη ηθοποιός ανέφερε ότι: «Διότι στο Μπρούσκο έπεσα κάτω στα σκαλιά και έπαθε ζημιά η σπονδυλική μου στήλη. Έκαμα 6 μήνες στο ίδρυμα της ΠΑΣΥΔΥ, μετά πήγα σπίτι μου. Ξανάπεσα κάτω στο ντους. Πήγα ξανά στο νοσοκομείο 2-3 μήνες και μετά πήγα στο ίδρυμα».

Όσον αφορά τις ώρες που περνά σε αυτό ανέφερε ότι είναι πολύ ευχαριστημένη αφού: «Έχω κοντά μου νοσοκόμο, γιατρό, φάρμακα. Είναι όλοι για μένα και εγώ γι αυτούς. Και με αγαπούν και τους αγαπώ. Μιλούμε, γελούμε, αστειευουμε... περνώ καλά. Δόξα το Θεό».

Να σημειώσουμε ότι η πολυταλαντούχα ηθοποιός βρίσκεται πλέον στα 87 της χρόνια έχει παιδιά, εγγόνια και δισέγγονά. 

Διαβάστε περισσότερα για το Παρασκήνιο πατώντας εδώ!