ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Μανιασμένο ρότβαιλερ επιτέθηκε σε 3 άτομα- Η ιδιοκτήτρια βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Μανιασμένο ρότβαιλερ επιτέθηκε σε 3 άτομα- Η ιδιοκτήτρια βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ

Μια ανάσα από τη στέρηση της ελευθερίας της βρέθηκε γυναίκα η οποία είχε ελεύθερο τον σκύλο της με αποτέλεσμα να φύγει από το σπίτι της και να επιτεθεί σε τρία πρόσωπα.

Η κατηγορούμενη, η οποία κατάγεται από τη Λιθουανία και διαμένει στην Αγλαντζιά, παραδέχθηκε ενοχή σε δύο κατηγορίες.

Σύμφωνα με τον «Φ», η μια αφορούσε αμελείς πράξεις και η δεύτερη στο αδίκημα της παράλειψης λήψης των αναγκαίων μέτρων για τη μη διαφυγή σκύλου.

Σύμφωνα με τα γεγονότα, τον Δεκέμβριο του 2015, δύο γυναίκες περπατούσαν στον δρόμο όπου βρίσκεται το σπίτι της κατηγορούμενης. Ξαφνικά, η μια ένιωσε δαγκωματιά στον αριστερό μηρό και, όταν κοίταξε, πρόσεξε τον σκύλο.

Τον έσπρωξε και τότε ο σκύλος τη δάγκωσε στο χέρι και την τραβούσε, με αποτέλεσμα να πέσει στο πεζοδρόμιο και να κτυπήσει το κεφάλι της.

Στη συνέχεια, η φίλη της πήγε να τη βοηθήσει, οπόταν ο σκύλος της επιτέθηκε για να τη δαγκώσει, αλλά εκείνη έβαλε την τσάντα της μπροστά και ο σκύλος δάγκωσε την τσάντα.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δύο γυναίκες άρχισαν να ζητούν βοήθεια, ενώ ο σκύλος ακολούθως επιτέθηκε σε άντρα που βρισκόταν στην ίδια γειτονιά. Ο σκύλος τον δάγκωσε στο χέρι, αλλά του επιτέθηκε ξανά, τον έριξε στον δρόμο και άρχισε να τον δαγκώνει στο πρόσωπο.

Σύμφωνα με τον «Φ», η ιδιοκτήτρια κατά την ώρα του επεισοδίου, βρισκόταν υπό την επήρεια ηρεμιστικών και αλκοόλ. Μετά το περιστατικό το ρότβαιλερ παραλήφθηκε από το

Δημαρχείο για να εκπαιδευτεί κατάλληλα και να δοθεί αλλού.

Της επιβλήθηκε φυλάκιση 4 μηνών με αναστολή τριών χρόνων.