Τρόμος σε εστιατόριο στην Κισσόνεργα: Φίνα ενός μέτρου εισέβαλε σε τουαλέτα

Τρόμος σε εστιατόριο στην Κισσόνεργα: Φίνα ενός μέτρου εισέβαλε σε τουαλέτα

Αντιμέτωπος με μια φίνα βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης (13/04) εστιάτορας στην παραλιακή περιοχή της Κισσόνεργας.

Σύμφωνα με τον «Π», η φίνα βρήκε καταφύγιο στις τουαλέτες του εστιατορίου το οποίο είναι δίπλα από συγκρότημα τουριστικών διαμερισμάτων. Ευτυχώς εκείνη την ώρα δεν υπήρχαν πελάτες στο εστιατόριο και το φίδι μήκους πάνω από ένα μέτρο το εντόπισε ο εστιάτορας και το σκότωσε.

Μάλιστα, λίγο αργότερα κατέφθασε και ο ιδιοκτήτης του συγκροτήματος ο οποίος μετέφερε την οχιά στα γραφεία του κοινοτικού συμβουλίου Κισσόνεργας αναζητώντας τον κοινοτάρχη ο οποίος απουσίαζε.

Διαβάστε επίσης:

Νέα γενιά μαφιόζων ξεπροβάλλει μετά τη δολοφονία Ροδοθέου- Εισάγουν επαγγελματίες εκτελεστές

ΚΥΠΡΟΣ:Τα δίπλωσαν και έφυγαν οι του δημόσιου-Τους είπαν να σχολάσουν 2 αντί 3 και έφυγαν από τις 12

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο ιδιοκτήτης του συγκροτήματος ήθελε με αυτό τον τρόπο να διαμαρτυρηθεί διότι παρά τις συνεχείς εκκλήσεις του να καθαριστεί το ρέμα «Σκοτεινή» που διέρχεται δίπλα από το συγκρότημα, το κοινοτικό συμβούλιο αδιαφορεί προβάλλοντας τη δικαιολογία ότι δεν έχει αρμοδιότητα και ότι η ευθύνη του αφορά μόνον τη διατήρηση καθαρού του οχετού των όμβριων υδάτων. Το ρέμα με το οποίο γειτνιάζει το τουριστικό συγκρότημα έχει μετατραπεί σε μικρή ζούγκλα όπου φωλιάζουν τρωκτικά και ερπετά. Όπως καταγγέλλει ο ιδιοκτήτης του συγκροτήματος έχει στείλει μέχρι σήμερα πολλές επιστολές τόσο προς το κοινοτικό συμβούλιο Κισσόνεργας όσο και προς το Υπουργείο Γεωργίας και το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων. Την περασμένη χρονιά και συγκεκριμένα στις 16 Οκτωβρίου 2016 το Υπουργείο Γεωργίας απέστειλε επιστολή στο κοινοτικό συμβούλιο Κισσόνεργας με την οποία του υποδείκνυε ότι ο καθαρισμός των αργακιών συμπεριλαμβανομένων των υδατορεμάτων είναι ευθύνη των τοπικών αρχών στα οποία ανήκουν.

Υπενθυμίζει ότι στο ίδιο ρέμα πριν 10 χρόνια έχασε τη ζωή του ένα ζευγάρι από την Κισσόνεργα διότι είχαν φράξει οι οχετοί και το ρέμα από σκουπίδια και βλάστηση. Το ίδιο, όπως είπε, μπορεί να επαναληφθεί σε περίπτωση ακραίων καιρικών φαινομένων.

*Φωτογραφία αρχείου