Χαμός μετά το δημοσίευμα του Newsbomb για αγρινά που πωλούνται στο Facebook- Θορυβημένος ο Υπουργός

Χαμός μετά το δημοσίευμα του Newsbomb για αγρινά που πωλούνται στο Facebook- Θορυβημένος ο Υπουργός

Χαμός προκλήθηκε μετά το δημοσίευμα του newsbomb.com.cy τη Δευτέρα (12/06) για την πώληση αγρινών και ελαφιών μέσω Facebook.

Του Γιάννη Γιωργαλλή

Μετά το σχετικό δημοσίευμα ξέσπασαν πολλές αντιδράσεις στο διαδίκτυο, ενώ το ζήτημα του Melios Zoo επανήλθε ξανά στη δημοσιότητα μετά από πολλούς μήνες.

Συγκεκριμένα, μετά από επικοινωνία που είχαμε με τον Μενέλαου Μενελάου μας έδωσε τη δική του εκδοχή για την πώληση αγρινών, αναφέροντας ότι όλα είναι νόμιμα.

Μετά το σάλο θορυβήθηκαν οι αρμόδιες αρχές και ειδικά ο Υπουργός Γεωργίας, ο οποίος σε δηλώσεις του στον Active ανέφερε μεταξύ άλλων ότι: «Ο κύριος Μέλιος θα κλείσει και το δηλώνω κατηγορηματικά σε σύντομο χρονικό διάστημα».

Επίσης, παραδέχτηκε ότι: «Υπάρχει πρόβλημα για το τι είναι κατοικίδιο και τι ζωολογικού κήπου και θα ρυθμιστεί αυτό το θέμα με την εισαγωγή ζώων σε κατηγορίες».

Από την άλλη ο Μενέλαος Μενελάου, σε δηλώσεις του στο newsbomb.com.cy, ανέφερε ότι τα (γαλλικά) αγρινά και τα ελάφια που παρέλαβε η επιχείρηση του, εισήχθηκαν νομότυπα για πώληση στην Κύπρο, φέροντας την γραπτή έγκριση των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών.

Ο Μενέλαος Μενελάου βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τις Κτηνιατρικές Υπηρεσίες Κύπρου καθώς, σύμφωνα με ισχυρισμό του, του θανάτωσαν ζώα και συγκεκριμένα κροκόδειλους για τα οποία είχε πάρει τις απαραίτητες άδειες.

Διαβάστε επίσης: Ο Κύπριος που πουλάει αγρινά στο Facebook- Πόσα κοστίζουν; (photo)