Η πλουσιότερη γάτα στον πλανήτη - Πόσα της άφησε ο Καρλ Λάγκερφελντ;

Η πλουσιότερη γάτα στον πλανήτη - Πόσα της άφησε ο Καρλ Λάγκερφελντ;

Μετά το θάνατο του Γερμανού Κάιζερ της μόδας, Καρλ Λάγκερφελντ, στις 19 Φεβρουαρίου 2019, η επόμενη μεγάλη συζήτηση ήταν που θα πάνε τα περίπου 800 εκατομμύρια ευρώ του και αν η περίφημη γάτα του, η Choupette, θα ήταν ανάμεσα στους κληρονόμους του.

Ο Καρλ Λάγκερφελντ πέθανε πριν από ένα χρόνο σε ηλικία 85 ετών, αφήνοντας πίσω του μια σημαντική περιουσία: Σύμφωνα με εκτιμήσεις, είχε ετήσιο εισόδημα 44 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ η συνολική του κληρονομιά ανέρχεται σε 800 εκατομμύρια ευρώ, αν συνυπολογιστούν σε αυτήν μετρητά, μετοχές και ακίνητα.

Σύμφωνα με τον εκτελεστή της διαθήκης, το μεγαλύτερο μέρος της κληρονομιάς πήγε όπως αναμενόταν- σε δύο άτομα: στο βοηθό του Λάγκερφελντ, Σεμπαστιάν Ζοντό και στο βαφτισιμιό του, Χάντσον Κρένιγκ. Ο Χάντσον είναι ανήλικος και την κληρονομιά διαχειρίζεται ο πατέρας του, Μπραν Κρένιγκ, παλιό μοντέλο και πολύ στενός φίλος και συνεργάτης του σχεδιαστή.

15624689 1321025967955969 3720971777615069184 n

Πέρα από αυτά, υπήρξαν κάποια δώρα που έκανε ο σχεδιαστής σε συνεργάτες και φίλους του, αφήνοντάς τους διάφορα ποσά και ακίνητα.

Όλα αυτά λειτουργούν όμως, κάτω από ένα πολύ σημαντικό και απαράβατο όρο: Πάνω και πρώτη απ' όλους η Choupette, η οποία θα πρέπει διά βίου να ζήσει σαν τριχωτή βασίλισσα. Ο σχεδιαστής περιλαμβάνει στη διαθήκη του συγκεκριμένους όρους για τη διαβίωση της γάτας, όπως για παράδειγμα να συνεχίσει να ζει στο εξοχικό του, στη νότια Γαλλία, με κάθε τιμή, χλιδή και δόξα.

Και η γάτα φαίνεται ότι τα έχει και τα τρία.

Μία οικονόμος και ένας ιδιωτικός σεφ φροντίζουν γι 'αυτήν διαρκώς, δεν μένει ποτέ μόνη της, δεν μοιράζεται με κανέναν το θηριώδες και πανάκριβο σπίτι και δεν της λείπει τίποτα. Αλλά, πέρα από αυτό, είναι και η ίδια ένα πολύ προσοδοφόρο brand name, η διαφημιστική αξία του οποίου υπολογίζεται στα 30 εκατομμύρια ευτώ.

Η γάτα, μετά από μια αποχή μερικών μηνών είναι και πάλι παρούσα στα κοινωνικά δίκτυα από τον Αύγουστο του 2019, όταν συμπλήρωσε το όγδοο έτος της ηλικίας της. Επέστρεψε στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram «Choupetteofficiel».