ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΙΝΕΛΙΑ - Κυπριστάν: Ο συμπαθής τρελός της Ευρώπης και η άλλη Κύπρος στην ΝΑΣΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΙΝΕΛΙΑ - Κυπριστάν: Ο συμπαθής τρελός της Ευρώπης και η άλλη Κύπρος στην ΝΑΣΑ

Οι ψυχίατροι σήκωσαν τα χέρια ψηλά…

Του Στέλιου Ξιουρή

ΞΙΟΥΡΗΣΑν υπάρχει σχιζοφρένεια σε επίπεδο κρατών, προφανώς και το Κυπριστάν θα είναι βαριά άρρωστο. Ακόμη και οι κορυφαίοι ψυχίατροι θα σήκωναν τα χέρια μπροστά στην περίπτωση μας. Μάλλον θα καταλήγαμε σαν κράτος στο εργαστήριο για πειράματα.

Εκτός κι αν έχετε την εντύπωση ότι οι Ευρωπαίοι όταν δοκίμασαν το κούρεμα σε επίπεδο ευρωπαϊκού κράτους , επέλεξαν τυχαία το Κυπριστάν… Μπορεί να πιστεύετε δηλαδή ότι μας ενέταξαν στην Ευρωπαϊκή Ένωση λόγω της εξυπνάδας του λαού μας. Εξάλλου αν θυμάστε στα χωριά, πάντα υπήρχε και ο συμπαθής τρελός.

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

Ε, μην μου πείτε ότι υπάρχει λογική εξήγηση και συνειρμός , συνέπεια και συνέχεια όταν παρακολουθεί κάποιος ειδήσεις σ’ αυτό το κράτος. Να βλέπει πέντε- έξη τύπους που ονομάζονται πολιτικοί να κρατούν τις τύχες του τόπου στα χέρια τους και να τσακώνονται συνεχώς για τα αυτονόητα, τα συνήθη τα καθημερινά . Χωρίς αντικείμενο και άνευ ιδιαίτερου λόγου και σημασίας.

Και μετά να πέφτει η εικόνα με νεαρούς ανθρώπους πανέξυπνους, προοδευτικούς με καθαρά πρόσωπα , φιλότιμο και ιδέες που φτάνουν μέχρι και να βραβεύονται από την ΝΑΣΑ για τις ανακαλύψεις τους!

Διαβάστε περισσότερες ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΔΩ

Ε, πέστε μου αν οι διάσημοι ψυχίατροι μπορούν να δώσουν εξήγηση , πως συνυπάρχουν σ’ αυτό το κράτος αυτοί οι δυο παράλληλοι κόσμοι. Υπάρχει η Κύπρος των πολιτικών και η άλλη ( Κύπρος), εκείνη των ανθρώπων που έχουν όραμα και προοπτική.

Κι όμως αφήνουμε τους αδαείς, τους μέτριους, τους κομπλεξικούς να μας διοικούν και να καθορίζουν τις τύχες μας.