ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΙΝΕΛΙΑ: Η δυναστεία των μετρίων και η απελπισία του Κυπραίου

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΙΝΕΛΙΑ: Η δυναστεία των μετρίων και η απελπισία του Κυπραίου

Ανεχόμαστε, να μας διαφεντεύουν οι μέτριοι και οι φελλοί

Του Στέλιου Ξιουρή

Ω της υποκρισίας το μεγαλείο! Ω της ψευτιάς το παραλήρημα! Ω της ηθοποιίας το απαύγασμα! Αυτά αναφωνούν οι Κύπριοι παρακολουθώντας τις εξελίξεις σ’ αυτό τον τόπο και ανιχνεύοντας το περιβάλλον που διαβιούμε . Ούτε καν η σκόνη από την Συρία δεν μπορεί να καλύψει όσα συμβαίνουν σ’ αυτό τον τόπο. 

Δείτε επίσηςΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΙΝΕΛΙΑ - Κυπριστάν: Ο συμπαθής τρελός της Ευρώπης και η άλλη Κύπρος στην ΝΑΣΑ

Που είναι ρε κουμπάρε μου οι νούσιμοι άνθρωποι σ’ αυτό τον τόπο; Κρύβονται ή σιωπούν και αυτοί να περάσουν; Εκτός κι αν το κυπριακό χωνευτήρι που όλα τα καταπίνει τους πήρε κι αυτούς μαζί του στο βάραθρο. Αν είναι δυνατό δηλαδή να ανεχόμαστε, να μας διαφεντεύουν οι μέτριοι και οι φελλοί που το μόνο που έχουν να επιδείξουν είναι την αχαπαροσύνη τους.

Δεν μας πρέπουν τέτοιοι εξουσιαστές. Δεν πάει άλλο. Δεν πάει άλλο. Παντού ανέβηκαν οι γλοιώδεις, οι ανόητοι και τα παράσιτα της κοινωνίας. Που τους αφήνουμε να πάνε; Αυτοί καθορίζουν τις τύχες μας κι εμείς απλώς παρακολουθούμε , λες και αφορά τους κατοίκους της Μαδαγασκάρης και όχι της Κύπρου.

Καθημερινό παρασκήνιο από την Newbomb ΕΔΩ

Θυμάστε την ιστορία που μας αράδιαζαν με την ένταξη στην Ε.Ε. που θ’ αποτελέσει καταλύτη στο Κυπριακό; Καλά κι αυτό εντάσσεται στην μυθομανία που διαπνέει όλες τις ενέργειες των Κυπρίων πολιτικών. Άσε που τρίζουν τα κόκαλα του Χανς Κρίσταν Άντερσεν , αφού η παντοδυναμία του στο παραμύθι αμφισβητείται έντονα από κάποιους τύπους, που παρουσιάζουν τους εαυτούς τους ως πολιτικούς. Κρίμα είναι που αν κάποια στιγμή αποφασίσουν να κρεμάσουν τους πολιτικούς θα πάνε θύματα οι άνθρωποι...

Η κοινωνία μας είναι γεμάτη από ανθρώπους με προσόντα , μορφωμένους, ικανούς που πρέπει να αντιπαλέψουν την ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΡΙΩΝ, διαφορετικά ΟΛΟΙ θα είναι συνένοχοι στην κατρακύλα.