Όλοι σκίζουν τα γαλάζια,κόκκινα,πράσινα τους σλιπάκια αλλά φταίνε για διαφθορά & αναλγησία τραπεζών

Όλοι σκίζουν τα γαλάζια,κόκκινα,πράσινα τους σλιπάκια αλλά φταίνε για διαφθορά & αναλγησία τραπεζών

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΙΝΕΛΙΑ: Ο ναρκισσισμός , η υπέρβαση , και οι παρενέργειες τους…

Του Στέλιου Ξιουρή

Καταγράψαμε προ καιρού τον ναρκισσισμό, την επικινδυνότητα των λαϊκιστών – πολιτικών , που με τις πράξεις τους μας οδηγούν στο βάραθρο, ως μια από τις αιτίες καταστροφής. Ενίοτε τους χαρακτηρίζουμε σαν τον καπετάνιο του Τιτανικού που με τον πιανίστα του επικεφαλής, , αλλά και την υπόλοιπη ορχήστρα ( κομματόσκυλα) μας οδηγούν κατευθείαν στο Παγόβουνο , έστω και αν βλέπουν την καταστροφική πορεία του πλοίου.

Καθημερινό πολιτικό παρασκήνιο από την Newsbomb ΕΔΩ

Εμείς δεν στηρίζαμε υπέρβαση και υπερβατικούς διαλογισμούς για ν’ ανακαλύψουμε εκ των υστέρων ότι οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι και πυροβολούν κατά δικαίων και αδίκων. Όλοι σκίζουν τα γαλάζια, κόκκινα, πράσινα τους σλιπάκια ( καλημέρα σας κομματάρχες), αλλά φέρουν ευθύνη και συνυπευθυνότητα γιατί εξέθρεψαν την αναλγησία των τραπεζιτών και τη διαφθορά στο δημόσιο βίο .

Καλά ότι πλήττονται οι θεσμοί από την στάση των πολιτικάντηδων αφού τους υποβαθμίζουν καθημερινά …το διαβιούμε καθημερινά. Οι άνθρωποι δεν κάνουν γι’ αυτή τη δουλειά.

Η ανησυχία μας πρέπει να είναι άλλη και να μην κοιμόμαστε τα βράδια. Σκεφτείτε τι λένε και πως χειρίζονται τους ξένους ηγέτες. Τα εθνικά θέματα και τις συνομιλίες για επίλυση του Κυπριακού και τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα του .

Όλες οι πολιτικές εξελίξεις ΕΔΩ

Όλα αυτά με τη μέθοδο του καφενέ και της Τταλούς της κουτσομπόλας που της είπε κάποιος κάτι και το θεωρούν οι γειτόνισσες δεδομένο. Εμείς τους ξέρουμε. Τώρα που τους γνωρίζετε κι εσείς αγαπητοί αναγνώστες μας δεν τρέμετε τα βράδια;

Δεν φοβάστε για το μέλλον σας και την πορεία του Κυπριακού; Οι άνθρωποι όλων των χρωματισμών περιπίπτουν σε απίστευτες γκάφες και θεωρούν ότι δεν συμβαίνει δα και τίποτε το ιδιαίτερο. Όποιος τους πει μια κουβέντα του καφενέ, την υιοθετούν αβρόχοις ποσίν, χωρίς να την εξετάσουν, να την διασταυρώσουν.

Θα μου πείτε καλά να τους κάνουν, αφού τέτοια αξίζουν. Ναι, αλλά για μια στιγμή φανταστείτε τι γίνεται στα κόμματα και πως διοικούν. Φοβερό!! Η μέθοδος της στυμμένης λεμονόκουπας, μέσω της οποίας απομυζούν τους ανθρώπους και τους ρίχνουν στον κάλαθο των πολιτικών αχρήστων, εν μέσω ψιθύρων και διαβολών είναι το χαρακτηριστικό τους γνώρισμα.

Οι νάρκισσοι πολιτικοί είναι διάσπαρτοι σε όλα τα κόμματα. Και η μοναδική τους έγνοια είναι να βλέπουν τη φάτσα τους στην λίμνη…των ψηφοφόρων.