ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΙΝΕΛΙΑ: Μεταλλαγμένος πολιτικός σε ρόλο... Κούρκουλου, δεν σηκώνει μύγα στο τσιακκούι του

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΙΝΕΛΙΑ: Μεταλλαγμένος πολιτικός σε ρόλο... Κούρκουλου, δεν σηκώνει μύγα στο τσιακκούι του

Oι ηθοποιοί- πολιτικοί, αυτοί οι τύποι που ηγούνται του κράτους μας

Του Στέλιου Ξιουρή

Η παράσταση τώρα αρχίζει. Θα δείτε στις οθόνες σας και στο πολιτικό σκηνικό τέτοιες ερμηνείες που θα ξεχάσετε ακόμη και τον Κούρκουλο στα καλύτερα του. Ήδη άρχισαν τις πρόβες οι ηθοποιοί και οσονούπω από τις σκηνές των λίγων δευτερολέπτων θα μεταφερθεί στις αντίστοιχες αρκετών λεπτών, ώστε να ξεδιπλώσουν το  πηγαίο ταλέντο τους και τις αδιαμφισβήτητες ερμηνευτικές του ικανότητες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στην κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΔΩ

Λοιπόν οι ηθοποιοί- πολιτικοί, αυτοί οι τύποι που ηγούνται του κράτους μας ( Βουλή και εκτελεστική εξουσία), θα μετατραπούν σε σκληρούς και αδυσώπητους πολιτικούς που θα φτάνουν  και τα όρια  ακραίου εθνικιστή , για να καταδείξουν ότι δεν σηκώνουν μύγα στο τσακκούι τους , και μαχαιρώνουν όποιο Τούρκο ( προφανώς εννοούμε την πολιτική του) βρίσκει μπροστά του.

Δια της μεθόδου ΚΑΛΥΨΗ- ΑΠΟΚΡΥΨΗ- ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ, θα επιχειρήσουν να παρουσιαστούν σαν σκληροί πολιτικοί , ώστε να διαλυθούν οι όποιες εντυπώσεις περί των συνεχών παραχωρήσεων τους στο Κυπριακό.

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

Οι επικοινωνιολόγοι και λοιποί σύμβουλοι τους χάραξαν την στρατηγική και θα ξεδιπλωθεί το αμέσως προσεχές διάστημα με στόχο να παραπλανηθεί η κοινή γνώμη και να καταδειχτεί ότι οι άνθρωποι άλλαξαν ( αυτά που έλεγαν παλιότερα θα τα λένε τώρα για όλους) και οι θέσεις τους στο Κυπριακό έγιναν σκληρές και χωρίς ψήγματα υποχωρήσεων.

Αυτός που θα είναι ο Ευρωπαίος πολιτικός που θα θέλει λύση βάση του κεκτημένου και οι όποιες υποχωρήσεις στο παρελθόν ( εκ περιτροπής, παραμονή εποίκων, σταθμισμένη ψήφος, παραχώρηση τεσσάρων ελευθεριών στους Τούρκους) δεν ήταν παρά μεμονωμένη δράση και ευέλικτες προσεγγίσεις για να φτάσει στο στόχο.

Το πλάνο είναι ήδη έτοιμο με συγκεκριμένους τρόπους δράσης και η μετάλλαξη θα εμφανιστεί σαν μέρος προπαγάνδας που είναι απαραίτητη, για να καταφέρουν τον στόχο τους.