ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΙΝΕΛΙΑ: Έφθασε η ώρα να πληρώσουν οι αιμοδιψείς και οι Ερντονολάγνοι

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΙΝΕΛΙΑ: Έφθασε η ώρα να πληρώσουν οι αιμοδιψείς και οι Ερντονολάγνοι

Όλη η ιστορία τους είναι διανθισμένη με σφαγές, σκοτωμούς και εισβολές

Του Στέλιου Ξιουρή

Οι βαθυστόχαστες αναλύσεις των διαφόρων αναλυτών που παρέλασαν από τους τηλεοπτικούς δέκτες μας όλο αυτό το διάστημα, ουδόλως μας επηρεάζουν σε όσα πιστεύουμε ή τέλος πάντων ελπίζουμε να συμβούν στην Τουρκία.

Οι αναλύσεις τους παραπέμπουν στις αντίστοιχες που ακούσαμε κατά την περίοδο της οικονομικής καταστροφής, από τους διάφορους τύπους, που αυτοπαρουσιάζονταν σαν ειδήμονες, οι οποίοι  διέλυσαν την κοινή λογική και ο καθένας για να ξεχωρίζει μας αράδιαζε όποια θεωρία κατέβαινε στο μυαλό του , φτάνει να ξεχώριζε από τους υπόλοιπους…

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

Έτσι και στην προκειμένη περίπτωση , αντιπαρερχόμαστε όλους εκείνους που μας παρουσιάζουν τον Ερντογάν σαν ανίκητο και ατρόμητο και υποβαθμίζουν την προοπτική να συμβεί στην Τουρκία, ότι και στα υπόλοιπα κράτη , όπου διαμελίζονται για να μπορούν οι κυρίαρχοι του πλανήτη να τους ελέγχουν καλύτερα. Και στην Τουρκία υπάρχει πρόσφορο έδαφος καθότι διαβιούν διαφόρων ειδών φυλετικές -κοινωνικές ομάδες που κάποια στιγμή θα ζητήσουν ανεξαρτησία.

Το κυριότερο συμπέρασμα που εξαγάγετε από την κρίση στην Τουρκία είναι ότι στη χώρα επικρατεί δικτατορία και ο Ερντογάν είναι ένας αδίσταχτος νεοσουλτάνος, που επιχειρεί για να παραπλανήσει τη διεθνή κοινή γνώμη να το παίζει εξευγενισμένος και ευρωπαϊστής.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στην κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΔΩ

Όλες του οι ενέργειες καταδεικνύουν ότι πρόκειται για κάποιον αδίστακτο ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ που προσπαθεί να επιβάλει την άποψη του δια πυρός και σιδήρου. Φυσικά, οι Τούρκοι έτσι ήταν  σε όλη την ιστορία τους, ανεξαρτήτως αν κάποιοι από τους δικούς μας πίστευαν ότι υπάρχουν περιθώρια συνεννόησης μαζί τους. Απλούστατα διοικούνται πάντα από αιμοδιψείς δικτάτορες, οι οποίοι κατά καιρούς εμποτίζουν το λαό τους με μίσος και έχθρα κατά άλλων κρατών . Όλη η ιστορία τους ήταν διανθισμένη με σφαγές, σκοτωμούς και εισβολές. Απολίτιστοι και άξεστοι. Ούτε δείγμα πολιτισμού δεν έχουν να παρουσιάσουν εκτός από τα κλεμμένα ελληνικά μέρη.

Ακόμη να επισημάνουμε ότι και σήμερα που ο κόσμος στην Τουρκία επαναστατεί εναντίον του δικτάτορα , υπάρχουν κάποιοι/ες που στάζουν μέλι μιλώντας για τον Ερντογάν. Τόση λαγνεία για τους Τουρκαλάδες , μου φαίνεται ότι φτάνει στα όρια της ανωμαλίας.

Και ναι το ομολογούμε και ας αποκληθούμε εθνικιστές.  Ευελπιστούμε να διαλυθεί η αιμοσταγής χώρα και να μετατραπεί σε κομματιασμένη και ακρωτηριασμένη. Αν το καλοσκεφτείτε μόνο με αδύναμους Τούρκους μπορεί να ελπίζουμε σε λύση…