Plexr: Νέα Επαναστατική τάση στην Αισθητική Ιατρική, τώρα και στην Κύπρο!

Plexr: Νέα Επαναστατική τάση στην Αισθητική Ιατρική, τώρα και στην Κύπρο!

Επαναστατική μέθοδος που διορθώνει τη χαλάρωση στο πρόσωπο και στο σώμα, χωρίς βελόνες και τομές.

Μια καινοτόμα τεχνική για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης, τόσο του προσώπου, όσο και του σώματος έχει κάνει την εμφάνισή της τον τελευταίο καιρό στο χώρο της αναίμακτης Χειρουργικής. Πρόκειται για την εξάχνωση (ιονισμός αερίων), κατά την οποία η περίσσεια επιδερμίδας μετατρέπεται σε ατμό, με τη χρήση ενός καινοτόμου μηχανήματος, του Plexr. Ο ειδικός γιατρός, έχοντας τρία διαφορετικά «πιστόλια-μηχανήματα», παρεμβαίνει στα σημεία όπου υπάρχει περίσσεια επιδερμίδας και με αναίμακτο τρόπο διορθώνει τη χαλάρωση σε περιοχές, όπως τα άνω βλέφαρα, τα μπράτσα, στην περιοχή γύρω από τον αφαλό, στην περιοχή του άνω χείλους καθώς και σε άλλες περιοχές του σώματος όπου κρίνεται απαραίτητη η εφαρμογή.

Το Plexr χρησιμοποιεί ένα μικρό ηλεκτρικό τόξο που μοιάζει με μικρό κεραυνό, προκειμένου να αυξάνεται επιλεκτικά η θερμοκρασία, σε μια συγκεκριμένη ζώνη, εξατμίζοντας τους δερματικούς ιστούς, χωρίς ωστόσο, να επηρεάζονται οι βαθύτερες δερματικές στοιβάδες.

Ειδικά σε ό,τι αφορά τα βλέφαρα, η τεχνική είναι ιδιαίτερα δυναμική, καθότι, κατά την διάρκεια της διόρθωσης, επιτρέπεται στον ασθενή η κίνηση όπως να ανοιγοκλείνει τα μάτια, με αποτέλεσμα τη σμίλευση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η διόρθωση επιτυγχάνεται σε τρεις συνήθως συνεδρίες, ανά μήνα, έτσι ώστε να μην υπάρχει έντονη διαφορά στο αποτέλεσμα.

Ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας του κάθε ασθενή και με τον τρόπο που επέρχεται το γήρας, τα αποτελέσματα μπορεί να διαρκέσουν από 6 μέχρι και 8 χρόνια. Η μέθοδος εφαρμόζεται στο ιατρείο μόνο με τη χρήση αναισθητικής κρέμας. Η «ανάρρωση» είναι ταχεία, καθώς δεν υπάρχουν σημάδια από τομές και ράμματα, παρά μόνο ένας παροδικός ερεθισμός στην περιοχή, ο οποίος μπορεί να καλυφθεί με απλά προϊόντα μακιγιάζ.

ματια

 

Είναι σημαντικό να αναφερθεί πως ιστολογικές μελέτες έχουν αποδείξει, ότι με τη χρήση του Plexr αποφεύγονται επιπλοκές, όπως ουλές, δυσχρωμίες και άλλες, που υπήρχαν με άλλες προηγούμενες μεθόδους.
Η συγκεκριμένη τεχνική είναι ασφαλής καθώς μόνη αντένδειξή της αποτελεί η έκθεση στον ήλιο, πριν και μετά την εφαρμογή της.

Πλεονεκτήματα:
• ΟΧΙ ράμματα.
• ΟΧΙ νυστέρι ή Laser.
• OXI αιμορραγίες.
• ΟΧΙ νέκρωση ή έγκαυμα.
• Προστασία γειτονικών ιστών.
• Επιλεκτική εξάχνωση κερατινοκυττάρων.
• Μόνιμη Δράση.

Κυριότερο πλεονέκτημα της παρούσας μεθόδου όμως είναι ότι όλα τα παραπάνω παρέχονται στον ασθενή στην άνεση του ΙΑΤΡΕΙΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ, ΧΩΡΙΣ ΟΥΛΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΤΟΜΕΣ και ΧΩΡΙΣ ΡΑΜΜΑΤΑ.

Δρ. Νεόφυτος Χρ. Δημητριάδης DDS, MD, MSc
Στοματικός και Γναθοπροσωπικός Χειρουργός
Αισθητική Χειρουργική Προσώπου
Πανεπιστημίου Tufts, Βοστόνη, Η.Π.Α.

 MG 5451 Edit

 

Ο Δρ Νεόφυτος Δημητριάδης αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (DDS degree) και στη συνέχεια μετέβη στις Η.Π.Α όπου συνέχισε τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο του Tufts στην Βοστόνη, όπου ολοκλήρωσε MD (Doctor of Medicine degree) και την ειδικότητα της Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής.
Επιπλέον ολοκλήρωσε με επιτυχία το Master of Science degree στο Πανεπιστήμιο του Tufts (Βοστόνη Η.Π.Α) καθώς και την εξειδίκευση του στην αισθητική χειρουργική προσώπου.
Ο Δρ Δημητριάδης εργάστηκε ως επίκουρος καθηγητής στο τμήμα Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής της κλινικής του Πανεπιστημίου του Tufts, τίτλο που διατηρεί μέχρι και σήμερα. Έχει επίσης διεξάγει σημαντικό ερευνητικό έργο στον τομέα της Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής, το οποίο έχει δημοσιευθεί σε αρκετά διεθνή ιατρικά περιοδικά. Υπήρξε κύριος ομιλητής σε πολλαπλά ιατρικά συνέδρια τόσο στην Αμερική όσο και παγκόσμια.
Ο Δρ Δημητριάδης είναι Επίκουρος Καθηγητής στην Ιατρική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, είναι διπλωματούχος του American Board of Oral and Maxillofacial Surgery, μέλος του American Association of Oral and Maxillofacial Surgeons και του Massachusetts Sleep Society, μέλος του International Association of Oral and Maxillofacial Surgeons, του American Academy of Cosmetic Medicine and surgery και του European Academy of Facial Plastic Surgery.
Τα κλινικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν:
Χειρουργική στόματος, Ορθογναθική χειρουργική, Τραύματα προσώπου και οφθαλμού, Οστικά ελλείματα, Οδοντικά Εμφυτεύματα, Οδοντογενείς Λοιμώξεις, Όγκοι Στοματογναθοπροσωπικής χώρας, Διαταραχές της Κροταφογναθικής Άρθρωσης, Αποφρακτική Άπνοια του Ύπνου & Ροχαλητό, κρανιοπροσωπική χειρουργική, πλαστική χειρουργική προσώπου και κοσμητικές επεμβάσεις, (ρινοπλαστική,βλεφαροπλαστική, ωτοπλαστική, facelift, botox, restylane, σχιστίες κ.τ.λ.).
Ο Δρ Δημητριάδης εξετάζει και χειρουργεί στο American Medical Center στη Λευκωσία.