Συνήθιζετε τα emoticons στα μηνύματά σας; Μάθετε τί σημαίνει!

Συνήθιζετε τα emoticons στα μηνύματά σας; Μάθετε τί σημαίνει!

Σύμφωνα με μία νέα αμερικανική έρευνα είστε ανάμεσα σε αυτούς που έχουν πιο... «βρώμικο» μυαλό!

Αν είστε από αυτούς που συνηθίζουν να βάζουν εικονίδια στα μηνύματα τους, τότε, σύμφωνα με την έρευνα σκέφτεστε περισσότερο το σεξ από άλλους.

Τα emojis είναι τα διάφορα εικονίδια που συχνά βάζουμε στα μηνύματα μας για να δείξουμε τα συναισθήματα μας. Πως αυτά συνδέονται με το σεξ; Μια έρευνα στις Ηνωμένες Πολιτείες έδωσε την απάντηση.

Έρευνα που έκανε το Match.com σε 5.000 ανύπαντρους άντρες και γυναίκες έδειξε πως αυτοί που χρησιμοποιούν συχνά τα emojis στα μηνύματα τους σκέφτονται το σεξ περισσότερο από αυτούς που δεν τα χρησιμοποιούν.

Σύμφωνα με την έρευνα, το 36% με 40% των ανθρώπων που χρησιμοποιούν πάνω από ένα emoji σε κάθε μήνυμα σκέφτονται το σεξ αρκετές φορές την ημέρα.

Εκείνοι που δεν βάζουν emojis στα μηνύματα τους δήλωσαν πως σκέφτονται το σεξ μια φορά τον μήνα.

Παλαιότερη έρευνα που δημοσίευσε το ίδιο site είχε δείξει πως πάνω από τους μισούς άντρες και τις μισές γυναίκες χρησιμοποιούν τα emojis για να φλερτάρουν ή να προκαλέσουν ένα ραντεβού.

Το πιο δημοφιλές emoji είναι το χαμόγελο με 41% των γυναικών και το 33% των αντρών να το προτιμούν για να φλερτάρουν το πρόσωπο που τους ενδιαφέρει.