Πέντε πράγματα που έχουν βαρεθεί οι άντρες στις γυναίκες

Πέντε πράγματα που έχουν βαρεθεί οι άντρες στις γυναίκες

Αμέτρητα τα παράπονα που έχουν οι γυναίκες από τους άνδρες, εδώ όμως θα δούμε τι έχουν βαρεθεί οι άνδρες να βλέπουν σε εκείνες.

1. Υπερβολική έκθεση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Check-in (μην τυχόν και δε μάθουν όλοι ότι πίνει το ποτό της στη Γλυφάδα), φιλοσοφημένα status (για να δείξει ότι είναι κοπέλα με βάθος πάνω απ' όλα), φωτογραφίες που μπορεί να μην ανταποκρίνονται καν στην πραγματικότητα, και γενικά ολημερίς και ολονυχτίς ασχολείται με το να ενημερώνει φίλους,ακόλουθους και φαν για το πως περνάει την ημέρα της. Με αυτόν τον τρόπο δεν εντυπωσιάζει για το πόσο τέλεια ζωή έχει,αλλά με το πόσο μίζερα και μάταια ξοδεύει το χρόνο της.

2. Υπερβολική περιποίηση

Τρέσα στα μαλλιά, τατουάζ φρυδιών (ναι,ναι υπάρχει μη γουρλώνεις τα μάτια), φακοί επαφής σε άλλο χρώμα,ψεύτικες βλεφαρίδες,ψεύτικα νύχια, αυξητική στήθους, υαλουρονικό στα χείλη,σολάριουμ, και τελειωμό δεν έχει...Δικαίωμα του κάθε ανθρώπου είναι να κάνει ό,τι στο καλό θέλει στο σώμα του, και να δείχνει όπως θέλει, όμως δε γίνεται να μη σχολιάσουμε το γεγονός ότι πολλές κοπέλες φαίνεται να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να δείχνουν οτιδήποτε άλλο εκτός του εαυτού τους. Εννοείται ότι μας αρέσει η γυναίκα να είναι περιποιημένη, το πιο βασικό όμως είναι να είναι ο εαυτός της και όχι ένα παραποιημένο ομοίωμά της.

3. Υπερβολικές φωτογραφίες

Σαφέστατα έχει σχέση με το νούμερο 1 που ήδη έχουμε αναφέρει, η φωτογραφία όμως είναι ένα ολόκληρο ξεχωριστό κεφάλαιο. Με τις "selfie" να έχουν επάξια την πρωτοκαθεδρία σε ό,τι απεχθανόμαστε πιο πολύ, αυτό που ενοχλεί και στην προκειμένη, είναι το στοιχείο της υπερβολής. Υπερβολικό μακιγιάζ στη φωτογραφία με αποτέλεσμα τα αληθινά χαρακτηριστικά της να "σβήνουν",υπερβολικό στήσιμο, και το χειρότερο: υπερβολική ποσότητα τέτοιων φωτογραφιών. Όσο θανατηφόρα όμορφη και να είναι θα το καταλαβαίναμε και με μία σέλφι την εβδομάδα ας πούμε, δε χρειάζεται καθημερινή υπενθύμιση.

4. Το "bitch attitude"

Κανείς δεν περιμένει από μια κοπέλα να είναι ο ορισμός της γλύκας και της συγκαταβατικότητας. Κάτι τέτοιο μάλιστα τους περισσότερους άντρες θα τους έκανε να βαριούνται. Αυτό που ζητάμε είναι μια κοπέλα με ξεχωριστό, δυναμικό χαρακτήρα με την οποία να περνάμε καλά. Κάποιες φορές θα είναι σκέτη γλύκα και άλλες σκέτη κόλαση, όπως όλοι μας άλλωστε. Δε χρειάζεται ωστόσο να προβάλλει το πόσο σκληρό τυπάκι είναι και το πόσο άσχημα μπορεί να συμπεριφερθεί ως γνήσια "σκύλα". Όσο ξενέρωτοι είναι οι καθωσπρεπισμοί, άλλο τόσο είναι και αυτό.

5. Συνεχή παράπονα

Κυρίως για το σώμα της, που σύμφωνα με εκείνη θα έπρεπε να είναι πιο αδύνατο/καμπυλωτό/γυμνασμένο...Δεν υπάρχει άνθρωπος χωρίς ανασφάλειες,και προφανώς οι άντρες δεν πάμε πίσω σε αυτό. Με τη συνεχή γκρίνια όμως το μόνο που καταφέρνει είναι να "ρίχνει" ψυχολογικά την ίδια και να κουράζει εσένα. 'Αλλωστε δεν υπάρχει τίποτα πιο μάταιο από το να αναζητά κανείς την τελειότητα!