Από one night stand, σχέση; Γίνεται με τέσσερα απλά βήματα!

Από one night stand, σχέση; Γίνεται με τέσσερα απλά βήματα!

Το έχουμε πει πολλές φορές: Όταν το αλκοόλ και η ερωτική διάθεση βρίσκονται στην ίδια περίσταση, τότε τα αποτελέσματα είναι αυθόρμητα, καυτά και... άκρως kinky!

Είναι ακριβώς αυτό που λέμε, της νύχτας τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και γελάει, το οποίο όχι μόνο ισχύει, αλλά σίγουρα έχει συμβεί στους περισσότερους από εσάς!

Aναμφισβήτητα, μία σχέση που ξεκινά και καταλήγει στο σεξ, πολύ πιθανό να μην θέλει κανένας από τους δύο να εξελιχθεί σε κάτι άλλο, αλλά υπάρχουν και οι περιπτώσεις, που συνειδητοποιείς ότι το one night stand σου ή το booty call σου ή πες το όπως θέλεις τελοσπάντων, σου αρέσει λίγο παραπάνω που άνετα θα έκανες και κάτι πιο σοβαρό μαζί του!

Το ιδανικό είναι να το προτείνεις, να λάβεις θετική απάντηση και όλα καλά! Τι γίνεται όμως όταν τα πράγματα γίνονται λόγο πιο... μπελαλίδικα; Παρακάτω λοιπόν σας έχουμε κάποιους τρόπους για να μετατρέψετε την ξεπέτα σε σχέση!

1. Χιούμορ:

Το μοναδικό πράγμα που εκτιμάται από όλους τους άντρες είτε το πιστεύεις είτε όχι! Αν λοιπόν βάλεις σε εφαρμογή το χιούμορ σου τότε πολύ πιθανό να πετύχεις πολλά! Ξυπνάς λοιπόν έπειτα από μία νύχτα πάθους, δίπλα σε έναν σχεδόν άγνωστο και η μόνη ανάμνηση που έχεις είναι μία... θολούρα!

Βάλε τα γέλια και κάνε, πάρτο χαλαρά Το να σηκωθείς πανικόβλητη και να αρχίσεις να ψάχνεις τα ρούχα σου ψιθυρίζοντας πόσο μεγάλο λάθος ήταν αυτό που κάνατε, θα του δημιουργήσεις την εντύπωση της υστερικής και ανώριμης. Κάτι το οποίο ούτε σέξι λες ούτε και γοητευτικό.

2. Επικοινωνία:

Ποιο είναι το κλειδί μιας σχέσης εκτός από το σεξ; Η επικοινωνία φυσικά! Αν λοιπόν έχεις καψουρευτεί τον... επιβήτορα της προηγούμενης βραδιάς, και θέλεις κάτι παραπάνω, τότε δε βλάπτει να «ρίξεις γέφυρες επικοινωνίας» και ό, τι πετύχεις.

Μπορείς δηλαδή να τον πάρεις ένα τηλέφωνο και να του πεις πόσο ωραία πέρασες και πως δεν μπορείς να βγάλεις από το μυαλό σου τη βραδιά που είχατε! Αν είσαι και λίγο πιο θαρραλέα, μπορείτε να του προτείνεις έναν καφέ ή ένα ποτό! Και αν σου πει όχι, δε βαριέσαι; Δεν θα πεθάνουμε κιόλας...

3. Αυτοπεποίθηση:

Όπως είπαμε και παραπάνω, το να μετατρέψεις μία σεξουαλική σχέση σε κανονική, απαιτεί αυτοπεποίθηση, τόλμη και γοητεία! Με λίγα λόγια, αν έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό και τις δυνάμεις σου έχεις κάνει την μισή δουλίτσα! Έχε πάντα στο νου σου, ότι υπάρχει και το ενδεχόμενο της χυλόπιτας, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να σε πάρει από κάτω.

Στο χέρι σου είναι αν θα συνεχίσεις τη σχέση με τα δεδομένα ως έχουν, ή θα επιλέξεις να το κόψεις γιατί σου είναι... δυσβάσταχτο να τον έχεις και να... μην τον έχεις! Θυμήσου πάντως, ότι θέλει κότσια και αποφασιστικότητα να τελειώσεις ή να αλλάξεις μία κατάσταση, η οποία μέχρι τώρα βόλευε και τους δυο σας.

4. Μία νέα αρχή:

Λένε ότι η αρχή είναι το ήμισυ του παντός οπότε, εφόσον η δική σας κάπου το έχασε, μπορείς να επανορθώσεις γιατί ποτέ δεν είναι αργά! Εφόσον λοιπόν το θέλει κι αυτός, γιατί αν δεν υπάρχει θέληση και από τις 2 πλευρές, δε γίνεται δουλειά, μπορείτε ωραιότατα να κάνετε διάφορα πράγματα μαζί, τα οποία δεν θα συμπεριλαμβάνουν σεξ ή τουλάχιστον δεν θα είναι το σημείο αναφοράς.

Μπορείτε να πάτε ένα σινεμά, για ένα φαγητό, έστω για παγωτό στο παγκάκι! Το θέμα είναι να υπάρξει η επικοινωνία και να πείτε πράγματα που δεν θα περιλαμβάνουν βογγητά και άναρθρες κραυγές.

Πηγή: queen.gr