5 τρόποι για να την ικανοποιείς ΠΑΝΤΑ στο κρεβάτι

5 τρόποι για να την ικανοποιείς ΠΑΝΤΑ στο κρεβάτι

Η Sex Queen αποκαλύπτει τους πέντε τρόπους για να ικανοποιήσεις στο έπακρο μία γυναίκα!

Η τελειότητα είναι κάτι ανέφικτο και ακατόρθωτο και όσο κι αν προσπαθήσεις δεν πρόκειται να την πετύχεις. Παρόλα αυτά, μπορεί να είσαι άντρας, που σημαίνει ότι είσαι λίγο κάφρος και λίγο στην κοσμάρα σου, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να επιδιώκεις να γίνεσαι κάθε φορά και καλύτερος. Και καλά, στα θέματα των σχέσεων τα πράγματα είναι πιο σοβαρά και δεν πρόκειται να κάτσουμε να τα αναλύσουμε, αλλά στο θέμα του σεξ, νομίζουμε ότι μπορείς κάπως να βελτιωθείς γιατί λυπούμαστε που θα στο πούμε αλλά δεν τα κάνεις όλα τέλεια. Εδώ λοιπόν σου έχουμε κάποια tips τα οποία ελπίζουμε να εφαρμόσεις για να γίνεις ακόμα καλύτερος στο σεξ-δεδομένου ότι είσαι έστω καλός φυσικά-.

1. Σε περίπτωση που είσαι από εκείνους που κάνουν στοματικό-και μπράβο σου γι’ αυτό-καλό θα ήταν τα χέρια σου εκείνη τη στιγμή να μην είναι σε αχρηστία και απλά να υπάρχουν. Χρησιμοποίησε λίγο τα δάχτυλά σου και να ξέρεις ότι τα αποτελέσματα θα είναι πολύ πιο εντυπωσιακά από τις άλλες φορές. Κακά τα ψέματα, το σεξ είναι συνδυασμός πραγμάτων-ναι δεν είναι τόσο απλό-οπότε όπου υπάρχει γλώσσα και δάχτυλο, μόνο κάτι καλό μπορεί να βγει.

2. Επειδή προφανώς και βλέπεις πορνό-αν όχι σου συμβαίνει κάτι;-κάνε για μία φορά τη διαφορά, και δες μαζί της. Το ακόμα πιο σοφό φυσικά, είναι να αφήσεις εκείνη να διαλέξει την ταινία-τελοσπάντων όπως λέγονται-. Αφενός θα της δείξεις ότι δεν είσαι ένας εγωιστής που θέλει να γίνεται το δικό του και αφετέρου θα μπορέσεις να καταλάβεις και τα πιο... ιδιαίτερα γούστα της. Πάντως να ξέρεις ότι πρέπει να προετοιμαστείς για ταινία με υπόθεση και... ξετύλιγμα χαρακτήρων. Τι νόμιζες; Ότι θα διαλέξει video των τριών λεπτών; ΝΟΤ!

3. Οι άντρες έχετε ένα θέμα με τα φιλάκια και τις αγκαλίτσες-ναι δεν τα θέλετε το ξέρουμε-.Παρόλα αυτά, ήρθε η ώρα να κάνεις την έκπληξη και απλά να τη φιλήσεις με τα χέρια σου στη θέση τους και όχι σε κάποιο σημείο του σώματός της. Με τον τρόπο αυτό, της δείχνεις ότι δεν τη φιλάς γιατί θέλεις να κάνετε σεξ, αλλά γιατί δεν μπορείς να της αντισταθείς-τόσο όμορφη και σέξι είναι-. Κι ας ξέρουμε ότι κατά βάθος το μόνο που θέλεις είναι να της βγάλεις τα ρούχα.