Στοματικό σεξ: Τι σκέφτεται ένας άντρας όταν το κάνει;

Στοματικό σεξ: Τι σκέφτεται ένας άντρας όταν το κάνει;

Για να είμαστε ειλικρινείς, εκτός του ότι οτιδήποτε εμπεριέχει τη λέξη σεξ, αυτομάτως πουλάει και γίνεται θέμα συζήτησης, τα τελευταία χρόνια γίνεται ακόμα μεγαλύτερος λόγος για το στοματικό!

Και αν για έναν άντρα, θεωρείται σχεδόν αυτονόητο ότι θα το δεχτεί, εμείς τα κορίτσια είμαστε λίγο πιο αδικημένα στον τομέα αυτό. Παρόλα αυτά, υπάρχουν και οι λαμπρές εξαιρέσεις, που κρατάνε το λάβαρο του καλού σεξ ψηλά και είναι διατεθειμένοι όχι μόνο να ανταποδώσουν-γιατί κακά τα ψέματα το σεξ δε θα πρέπει να είναι μόνο δούναι και λαβείν-αλλά κυρίως να προσφέρουν ευχαρίστηση στην παρτενέρ τους, η οποία στις μέρες μας είναι υπερεκτιμημένη, και όχι άδικα, αν κρίνει κανείς από το πόσο δύσκολη έχει γίνει η καθημερινότητα γενικά, και οι σχέσεις ειδικά!

Εμείς λοιπόν, με σαφώς χιουμοριστική διάθεση, και την επιθυμία να σε κάνουμε να γελάσεις, γιατί είναι ακόμα Πέμπτη και έχει συννεφιά, τουλάχιστον στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, λέμε να μοιραστούμε μαζί σoυ κάποιες σκέψεις που έχουν σχεδόν όλοι οι άντρες, όταν κάνουν στοματικό. Ξεκινάμε...

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr