Αυτό είναι το σπα των οργίων: Σεξουαλικά παιχνίδια, στρίπερ, και όργια που δεν φαντάζεσαι(photos)

Αυτό είναι το σπα των οργίων: Σεξουαλικά παιχνίδια, στρίπερ, και όργια που δεν φαντάζεσαι(photos)
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Φωτογραφίες:

Πρόκειται για το Spa Castle, στο College Point, στο Κουίνς της Νέας Υόρκης. Είναι ένα σπα αλλά με μια κάπως αμφιλεγόμενη φήμη να ακολουθεί τις υπηρεσίες του.

Όπως δηλώνει ένας υπάλληλος «ανοίγουμε στις 6 το πρωί και αρκετές στρίπερ έρχονται εδώ μετά τη δουλειά για να χαλαρώσουν. Υπάρχουν πολλοί θαμώνες που μπαίνουν στο νερό τελείως γυμνοί, και τα κορίτσια ερωτοτροπούν μεταξύ τους και κάνουν πάρτι. Μοιάζει με σκηνικό για ταινία πορνό».

Σύμφωνα με πληροφορίες γίνονται πολλές σεξουαλικές ατασθαλίες όπως γυμνές γυναίκες να «στέκονται μπροστά από καθισμένους άντρες και να επιδίδονται σε σεξουαλικά »παιχνίδια» μέσα και έξω από το νερό».

Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με τους πελάτες που κάνουν σεξ στην πισίνα, και η διοίκηση αδυνατεί να το χειριστεί. «Σχεδόν καθημερινά, ζευγάρια πιάνονται να κάνουν σεξ στην εσωτερική και εξωτερική πισίνα. Αν βλέπεις κάποιον να κινείται περίεργα μέσα στο νερό, τότε ξέρεις τι γίνεται εκεί μέσα... Η περισσότερη δράση στη ρηχή, θερμαινόμενη πισίνα, που είναι εξοπλισμένη και με μπαρ- μπορείς να παραγγείλεις μια σειρά από κοκτέιλ.