Απίστευτη! Ελληνίδα πορνοστάρ δήλωνε άνεργη για να παίρνει επίδομα, ενώ κέρδιζε χιλιάδες από ταινίες

Απίστευτη! Ελληνίδα πορνοστάρ δήλωνε άνεργη για να παίρνει επίδομα, ενώ κέρδιζε χιλιάδες από ταινίες
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Φωτογραφίες:

Πασίγνωστη Ελληνίδα πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών έστησε ολάκερη κομπίνα για να παίρνει επίδομα από το κράτος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο λόγος για την Ελληνοκύπρια Χάνα Παναγίδη η οποία είναι ευρέως γνωστή στην βιομηχανία ερωτικών ταινιών με το ψευδώνυμο ή το «καλλιτεχνικό» «Delta White».

Η Delta White, λοιπόν έχει στο «ενεργητικό» τις πολλές ερωτικές ταινίες, βίντεο και shows σε webcams, ενώ το όνομά της περιλαμβάνεται και σε ιστοσελίδες για συνοδούς πολυτελείας.

Πέραν τούτου «πρωταγωνίστησε» και σε πίστες strip club της Αγγλίας.

Διαβάστε επίσης: 

Σαν να μην έφταναν τα χρήματα που έπαιρνε, τα οποία ξεπερνούσαν τις €30,000 ετησίως (!), δήλωνε πως ήταν άνεργη για να λαμβάνει ανεργιακό επίδομα από την Κυβέρνηση της Αγγλίας.

Για κακή της τύχη όμως οι βρετανικές κοινωνικές ασφαλίσεις εντόπισαν ότι κέρδιζε χιλιάδες λίρες κάθε χρόνο από τα γυρίσματα των ερωτικών της ταινιών, την εργασία της ως συνοδός πολυτελείας αλλά και τις υπόλοιπες εργασίες της!

Η άτυχη 35χρονη, όχι μόνο έχασε το επίδομα και κλήθηκε να πληρώσει πρόστιμο, αλλά της επιβλήθηκε από το δικαστήριο να επιστρέψει το κάθε σεντ που πήρε από την Βρετανική Κυβέρνηση!

Δείτε τις φωτογραφίες στη γκαλερί

Διαβάστε περισσότερα για Περισσότερα πατώντας εδώ!