Οι επιστήμονες έμαθαν τι οδηγεί τα ζευγάρια στην απιστία

Οι επιστήμονες έμαθαν τι οδηγεί τα ζευγάρια στην απιστία

Τι έδειξε νέα έρευνα

Τώρα ήρθε η ώρα να μάθεις για να μην πάθεις και εσύ!

Μια παγκόσμια έρευνα διενήργησε η σελίδα AshleyMadison.com το 2018 με τίτλο «Εφαρμογές και Ορέξεις», εξετάζοντας μια σειρά από τις τελευταίες τάσεις στη σεξουαλική συμπεριφορά των μελών της και τη σχέση τους με την τεχνολογία.

Διαβάστε επίσης: Το πιο ικανό σεξουαλικό όργανο του σώματός σου δεν είναι αυτό που νομίζεις

Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις της έρευνας φανέρωσε ότι η έλλειψη του σεξ στη σχέση εξακολουθεί να είναι ο σημαντικότερος παράγοντας που οδηγεί τους παντρεμένους άνδρες και γυναίκες στην απιστία, με το 55,5% των ανδρών και 37,2% των γυναικών σε όλο τον κόσμο να αναφέρουν αυτό ως κύριο λόγο για την απιστία τους.

Η έλλειψη οικειότητας στη σχέση τους (22,6%) αναφέρθηκε ως η δεύτερη πιο συχνή αιτία για τις γυναίκες, ενώ η επιθυμία τους για σεξουαλικό ενθουσιασμό (16,8%) ήταν ο δεύτερος λόγος για τους άνδρες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας

«Όπως έχουμε δει και στο παρελθόν, η έλλειψη του σεξ είναι ο βασικός δείκτης και η βασική κινητήρια δύναμη που οδηγεί τους άνδρες και τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο στην απιστία», αναφέρει ο Noel Biderman, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της AshleyMadison.com.